Onda gledaj ruske filmove. Enemy at the gates nije ruski film. -.-= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Printable View
Onda gledaj ruske filmove. Enemy at the gates nije ruski film. -.-= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Sedmi mjesec prepun hypanih akcijskih smeća, oh, uživaću.
I am Legend
10/10
Rancho Notorius
Jedan od najboljih westerna koje sam gledao. 9/10.
Pogledao Bjegunca po tisućiti put. Odličan film.
E to nisam dugo gledao,idem pogledat.
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Rofl bar danas postoji milju tehnologija nadosnimavanja glasova,zvukova ,efekata,mogli su bar to upridostojit kak spada.Jadno je kad jedan Hruščov kaže:bulšit...i takva sranja..nvm
Enemy At The Gates
9.9/10
Zašto ne?= Citat =:
Izvorno postao Helena
Meet Joe Black... zanimljivo, ali ovo je film kojeg gluma i interakcije između likova uzdižu unatoč zanimljivom konceptu (Brad Pitt kao Smrt, wow) i zbog toga mi je jedan od boljih filmova. 95% filma je razgovor, ali ima scena koje su predobre (onaj razgovor s babom u bolnici, sa naglaskom) i generalno ostavlja utisak kad ga pogledaš.
Hm, propustio sam to. Rado bih ga ponovno gledao.
Daj molim te, to bi užas bio. -.-= Citat =:
Izvorno postao m777
Keanu je užas, pa eto.
što Jude Law glumi u tom filmu :(= Citat =:
Izvorno postao m777
Onda ga neću gledat.
KVRAGU != Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Opet sam zaboravio pogledat taj film !
Bio je pred nekih godinu dana na telki, ali sam pogledao samo prvih pol sata jer sam morao otić :(
i that next place je jedna od najljepših skladbi upotrebljana u nekom filmu :
j4huZYzOD8Q
tako i meni, zakasnio 10min na film, pa ni snimanje nije imalo smisla :D
najgore od svega, nema ga u mojoj najbližoj videoteci :(
OK, upravo sam pogledao Terminator 2 ali DivX. Mogu samo reći da nek idu u qurac ovi sa NoveTV, RTL-a, HTV-a i ostalih TV kuća :-x
Tek sada sam pogledao pravu verziju Terminatora, baš onu FULL verziju, bez izbačenih scena. Do sada mi je film bio odličan, ali sa ovime mi je još bolji :pray: Jebenica film, puno bolje od jedinice.
Naši na TV-u su izbacili toliko jebenih scena. Nema one scene sa operacijom "mozga", nema scene sa smijanjem, na kraju filma nema scene sa stapanjem dvaju materijala i još par scena :twisted: Pokidali smo se od smijeha na onu scenu sa učenjem osmijeha :rotfl: Ne kužim zašto je sve to izbačeno iz filma!?!?
PS: Ne sjećam se točno radnje u trojci, ali definitivno ima smisla novi nastavak pošto nisu sve uništili u dvojci. Ostala je opet ruka u onoj mašineriji... Morati ću i trojku pogledati da vidim zašto se zapravo nastavio razvoj Skyneta!?
I sada nakon odgledana prva 2 nastavka se još više NE slažem da je Salvation loš potez pošto se IZVRSNO uklapa u čitavu Terminator tematiku i priču. Radnja Salvationa je drito "ispred" radnje Terminatora 1 te nudi pogled iz druge perspektive, iz budućnosti i to je fenomenalno prikazano te su pazili i na najsitnije detalje dok su ga radili. Ne kužim čemu pljuvanje po Salvationu kada se toliko dobro uklapa u serijal!?!? Dođe ti kao da igraš HL1 i ekspanzije, odnosno pogled iz druge perspektive, savršeno odrađeno i ukupno je dojam odličan. Cameron je najmanji čimbenik u svemu pošto uopće nije narušen integritet jedinice i dvojke sa "četvorkom"... Loš izgovor za tvz. "hard core" fanove. Pljujmo zato što je to cool :(
Sada su mi sva 3 nastavka svježa u glavi i nemre mi nitko tvrditi da se Salvation loše uklapa :P :D
Amen!
Nisu ništa izbacili nego si ti pogledao produženu redateljsku , neoriginalnu verziju.
Što se zadnjeg nastavka tiče....
SPOJLER SPOLJLER
Meni jednostavno totalno glupo presađivanje srca iz polurobota u čovjeka.Da li su napravili provjeru kompatibilnosti tkiva ....kak da mu baš to , ojačano , srce odgovora. Zašto ga je najsuvremeniji mogući robot 5 minuta treskoa o zidove umjesto da ga podjeli na dva dijela u roku od 5 sekudi ...kakve su ono fore sa razvlačenjem špage preko ceste , pa zaješe mašinu i pretvori ju vlastiti motor u roku od minute...gdje je radijacija ....hrpa nelogičnosti makar i za jedan nezahtjevni sf film.
Mene to užasno bode u oko.
Spoilers
Ima nelogičnosti, ali to su sve sitnice osim one sa presađivanjem srca. Fora sa špagom nije loša pošto je stacionarni objekt koji mu nije predstavljao opasnost poput onih micajučih objekata na cesti. Radijacije bi definitivno trebalo malo biti, ali ovo je ipak 20-ak godina nakon nuklearki, nema tu sarkofaga kao u Černobilu. A šora, tu ima istine, mogao ga je prepoloviti kao grančicu, ali to nebi bilo fora :D A možda se htio i igrati malo sa njime xD
Jedino mi je zapravo to presađivanje bilo bedasto baš iz razloga što si naveo... Ostalo su sve sitni detalji preko kojih možeš lagano preći u SF akciji. Pogotovo ako se moglo preći preko onih vremenskih gluposti iz prethodnika gdje se godine ne poklapaju i sl. Ipak se film temelji na tom vremenskom paradoxu, onda su barem mogli biti dosljedni, a ne mijenjati John Conoru godine ili mijenjati datume rođenja Sarah Conorici.
Da..a kad uzme dva visokonaponka strujna voda pa ih prisloni na lika kako bi ga oživio...to je isto logično :rotfl: Ma previše gluposti kojih u prva dva nastavka nema.Čak je treći nastavak daleko pametniji.Još se k tome ovaj zadnji fura ne nekakvu ultra uzbiljnost uz ovakve bedastoće ...očekujem uskoro neku dobru parodiju.
Smanjite spoilere... tako da ih je teško uočiti.
Sjetite se da je Marcus Wright bio običan smrtnik dok ga nisu "upgrade-ali" u cyborga. Dakle, on nije neki obični čelični robot sa srcem. Ima valjda neke ljudske karakteristike, što se tiće ljudske anatomije.
5 Centimeters Per Second
http://crosubs.crotaku.net/wp-conten...6/byousoku.jpg
Predivno. Jednostavno predivno. :(
9/10.
Tupac: Resurrection
http://tupaclife.cba.pl/News/Zdiecia...rrection_L.jpg
Očekivao sam nekakav polu-dovršeni dokumentarac s ciljem mužnje novaca "fanovima", a dobio sam odličan uvid u razmišljanja 2paca s obzirom da on sam vrši naraciju, kao i širu sliku rap scene 90.-tih.
8.5/10
dobar poster filma :D
Nabavila sam s.Darko, al nisam još pogledala. Nekak se bojim da će mi pokvarit doživljaj prvog dijela. :( Tko gledao? Dojmovi?
nisam gledao ali koliko sam cuo,to je jedan od najlosijih filmova ikad,milsim ocjena 4 na imdbu govori sam za sebe.
jednostavno nemoj :(= Citat =:
Izvorno postao Helena