Sorry za double post ali može li se tamo ići u boks(radi nadolijevanja goriva) kada se igra u dvoje?
Printable View
Sorry za double post ali može li se tamo ići u boks(radi nadolijevanja goriva) kada se igra u dvoje?
mozes mjenjat gume, popravljat, i gorivo nadoljevat...
imas aute, formule, karting, kamione, buggy...igra je zabavna pogotovo u 2 :D
E hvala upravo je "kupujem" ako znaš što mislim :rotfl:
naravno...ti ju skidas s steama jer je pi.ratizacija na ovom forum najstroze zabranjena i u slucaju krsenja dobiva se ban :thumbs2:
Ne znam koliko je u Toca RD3 i potrebno ići u boks, po gume da, po gorivo nešto manje. Igram sa frendom, i nikad ne idemo u boks, ali nikad nismo ni vozili više od desetak krugova.
tu je i kvaka...nabijes na maximum i onda ces ici bar jednom u box...ovisi koje auto vozis i kako vozis naravno...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako budete vozili na Spa ili nekoj sličnoj stazi koja puno jede gume, morat ćete bar jednom u boks na cca. 15 krugova, ali mislim da dovoljno goriva za toliko vožnje stane već i na startu.
neki dobar open world a da nije previse zahtjevan
hvala
gta bilokoji, the elder scrolls serijali i fallout 3 serijali...gothic serijal...nemogu se sjetit vise nicega
mafia čoeče...ali jedinici ne ovaj novi šit..
mafia je kvazi open-world, imaš ti ceo grad, al nemaš u njemu šta da radiš. mafija 1 je bliža maxu payneu nego gta-u
Minecraft, ima neograničen svijet i mnogo je zabavan :)
:)
Trazim neku igru slicnu Empire:Total War-u,u istom vremenskom razdoblju.
Probaj Imperial Glory.
A jeste li culi za neku igru,zove se 'Rise of Prussia' ili 'Glory of Purssia'-tako nekako ne znam tacan naziv.
Ajde da čujem čim više preporuka za ono što je po vama najbolja multiplayer online igra za 2 igralca? Po mogućnosti bez RPG-a i RTS-a, preferirajući FPS i akcijske, i to malo starije igre. Bilo coop ili kompetitivno.
ovo me zaintrigiralo ali ne želi se spojiti ni na jedan server.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
EDIT: Riješio, mada nije baš nešto.
Hvala ti za ovo :)= Citat =:
Jesam li ja jedina osoba kojoj ta igra nemoguce laga kad god da udjem... ?= Citat =:
Jebeni elf swarms. I jebeni lag. Rekao sam sebi da ovo nikda vise necu igrati i opet se vracam.
Zna tko neke dobre singleplayer pucačine?
F.E.A.R. + Ekspanzije+ F.E.A.R. 2 :thumbs2:
Star Trek Elite Force 2
Blood 2
Serious Sam
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Trazim neki dobar rally,nesto ko Colin McRae,ne dirt i te stvari nego bas cisti rally,po mogućnosti novija igra
Richard Burns, ono što Colin nikad neće biti.