Još će prije zaposlit nekog bez diplome, nego nekog sa završenom filozofijom naprimjer.
Printable View
Još će prije zaposlit nekog bez diplome, nego nekog sa završenom filozofijom naprimjer.
Ne poistovjećujem s takvima.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mogao sam ovako tupiti i pred godinu dana, dvije, tri, ali na kraju se 90% tog "beskorisnog" znanja iskoristilo i dobro mi je došlo.
Ovdje pak, ne vidim niti jednu situaciju gdje će mi trebati.
Doduše, mogu ja biti u krivu, naravno, ali trenutačno pljujem na te debilane :(
Da ne spominjem kako je frustrirajuće činjenica da se bavim glupostima, a skok na višu matematiku će biti ogroman. Npr. u mojoj struci je dobro poznavati integrale i ine stvari, npr. kod elektronike a ovdje se bavimo funkcijama dvostrukog kuta, i takvim stvarima. Ajde da je to još nešto vrlo korisno, ali ako imaš formulu - ti ćeš to upisat u kalkulator i voila. Ne zahtjeva apsolutno nikakvo razmišljanje osim ono "koju ću formulu primjeniti". Ništa više.
Pricas s covjekom koji ce jednom dana radit u Googleu= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zaposlit će ga samo zato što je žena.
Ne zapošljavaju lezbe
Mobitel mi se pregrijava i gasi se! :-x Nemoj me jebat, šta hoćeš da ti pastu promjenim i stavim bolji hladnjak?
I filozofski je valjda korisniji od ženskih studija i rodne teorije.
Samo da te upozorim. Fizika.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Šta fizika?
Vidit ces. U fizici je razumijevanje i primjena kutnih funkcija u racunima zbilja zabavna stvar.
Opet, ne znam šta se tu ima razumijevati da nas zatrpavaju čistim šablonama. Jel imaš neki problem, super, primjeni odgovarajuću formulu, riješi to po šabloni, the end. Sad izostavi ovo s problemom i imaš čisto štancanje zadataka. Kužm ja da je to potrebno da se uđe u štos i sve, ali pobogu, kao što ne bi rješavao zadatake iz kvadratnih (ne)jednadžbi čitavu godinu kao tulipan, ne bi ni ovo. Šta me boli kurac koliko je sin od iks pi trećine ako nemam neki primjer u zadatku gdje mi treba? Po tom bičam. Ne da mi se rješavat bez cilja. Nula razmišljanja.
pa isusovi magarci više, imam trenirku koja ima neki zip zatvarač dolje na nogavici s nekom glupom kukicom koja se jebeno uvijek zakači za mrežicu na mojoj stolici kad podignem nogu onak ispod guzice. I onda skoro padnem i ne mogu se otpetljat i moram radit yogu da se otkačim kriste bizantski
:)))))))))))))))))))))))))))))
Klutz level over nyanthousand.
To, a i pretjerujem u opisima over ninethousand kad sam ljuta :D
Jebo mater svoju onaj ko se sjetio ovog uplay smeca i cloud savinga koji se racuna tek na kraju sessiona
I kako sad meni ide u korist sto tri puta prelazim jedan te isti dio od sat vremena i od toga se nista ne sejva nakon nestanka struje? Bar bi imao problema s tim na piratskoj verziji
Iznenađenje godine
neznam jel fejk trol kuja ili je ozbiljna
zelim joj da umre u patnji i bolu
I, kak' se ti zoveš hasni? Ljutko? Durko?
Hansi ima srpsko ime :D
Aha, kužim, možda su ga zezali kad je bio mali.
Nemanja? Aleksa? Miloš? Predo? Momčilo?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ne govorim ništa.
Vuk.
Goblin.
sta seres, imam rusko ime
Volodya
Jebem mater t-comu.
Potpisemo 30.12.2013. ugovor, MAX 3M sa 10mbps brzinom, prijenos broja ce bit obavljen do 22.1.
I prijenos broja je bio obavljen, ali meni jos nije dosao instalacijski paket, znaci nemam net 2 dana.
Zovem ih danas da vidim gdje je zapelo i kaze mi agent da nemamo infrastrukturu za taj paket, nudi mi maxnet mini brzine 144kbps i satelitski maxtv. Pitam ga kako je moguce da nemam infrastrukturu ako sam do prije 2 dana bio na Optimi sa brzinom 2-4mbps, i prije toga sam bio na t-comu sa identicnom brzinom i obicnim maxtvom, kaze da nezna.
Znaci, sad treba ic u tcentar vidjet koji kurac i raskinut ugovor vjerojatno i cekat 3-4 tjedna bez neta da se opet vratim na prokletu optimu.
Ah ti naši internet provideri, besprijekorni su. Ja sam svoj router 20 puta resetirao i ponovno namještao jer internet tako često jednostavno ne valja. Ili je prespor, ili se ne spaja, ili se spaja samo na laptopima, ili se spaja samo na kompu, ili veza puca svaku večer u otprilike istu uru, dok nisam samo odustao i pomirio se s tim da jednostavno Bnet ne može održat kupljenu uslugu jer su nesposobni.
Kad si prije Kenjo skupio 45 postova mamlaze jedan!
Ma meni ide na kurac restartanje rutera svaki dan mogli su stavit bar svaki drugi dan picka im materina pohlepna.
Kate Upton.
Iz paštete izlazi.
Nek je netko zamjeni likom koji mlati ku**em po ekranu da reklamira pivo.
Upgradeao Microtorrent i sad je ikonica žuto-zelena, a ne lijepo-normalno-zelena.
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
http://scranton.mylittlefacewhen.com...Pie_rage_4.gif
Uh dobro si me obavjestio. Meni update iskače, ali sam lijen da klikam na njega. Zeleno FTW!
Meni su preružne ikonice od rar fajlova za 7zip (dosadilo mi klikat da ću nastavit sa trialom u Winrar). Moro sam skinut neke custom.
Shuffle nije zapravo shuffle. Postoji nekakav obrazac po kojem se pjesme izmjenjuju.
Ides gradom s 0,5l bocom kole u ruci, jedva poluprazna. Ljudi te zaustavljaju sa "Oces to sad popiti...jesi mislio to baciti...steta da bacis."
Samo u Splitu.
Nije to samo u Splitu.
Otiđi na bilo koje mjesto di se prije izlaska u klub pije i tamo nađeš uvijek par tih što kruže i svijetle po mraku pitajući očeš to dovršit nabrzinu da im daš bocu.