prejako,de zamisli dok najavi pjesmu na koncertu-.-
Printable View
prejako,de zamisli dok najavi pjesmu na koncertu-.-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Stavio ju je na zadnjoj pismi. 8)
isto ko na metalfestu:)
@LL21 slusah ja al ne preazurno,dobri dobri:)
To ti je ogromna greška, raniji uradci umnogome premašuju ta dva albuma koje si naveo, makar ni oni nisu loši. Preporučam ti album ˝Necroticism-Descanting the Insalubrious˝, pošto je to kao nekakva prijelazna faza između Goregrind-a i MeloDeath-a, i meni je osobno njihov najdraži album. Carcass mi je inače jedan od dražih bendova, bilo bi jako lijepo kad bi na ovoj turneji svratili do hrvatske, ali čisto sumnjam da će se to dogoditi, na moju žalost.= Citat =:
Izvorno postao LL21
st. anger
erm.... Crowbar= Citat =:
Izvorno postao LL21
Oke, treba mi nesta brutalno, jako brutalno da me smiri jer cu u ovakvom stanju fakat ubit nekog. Jel ima tko kakve preporuke?
vreća za boksanje
:)
brutalno u kojeme smislu?death,pwr?
Nis od tog mi trenutno ne pase...
I pod brutalno mislim na death
aeon, vital remains, decapitated...
SAeon - Forever Nailed= Citat =:
Izvorno postao MTF*
http://i222.photobucket.com/albums/d...dgerslayer.gif
Kao što kaže GaTa666, CrowbarSpod obavezno nabavi, meni najbolji Sludge band. Još bi ja nadodao Neurosis, koji je malo progresivniji, depresivni EyehategodSi supergrupu Down, koja je sastavljena od glazbenika koji su priznati u tom žanru.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Naravno da ima, probaj s Benighted, po mogućnosti ovaj album, mislim da će ti bit dovoljan.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Benighted, pomaze, ty : )
down je mnogo više neki stoner, nego sludge.. e dobar sludge je i acid bath, to treba više da slušam..
thrash metal band Cauldron u kojem je bio Matt Barlow
u jebemu,
ovo je :pray:
http://www.myspace.com/originalcauldron
mi može ko nabaviti njihov prvi i jedini ep ( bez brige nije ilegalno, jer su ga sami članovi banda stavili na net i dopustili da se besplatno skida )?
ja bi ga skinu s myspacea ali mi ne radi myspace :(
Fala na ovome :pray:
Bum sad skinuo sa Myspacea pa ti uploadam na RS.
Yom8nNqmxvQ
Ljudovi gledajte ovo. Meni precarska stvar za novi band :pray: :pray: :pray:
Novi band? Stari su 7 godina...
Nisam ih slusao vec neko vrijeme al su gg
Evo ga Morgoth, uploadao sam Cauldron, pa si skini. A i vi ostali koji želite samo dajte, meni su odlični, šteta što imaju samo te 4 pjesme :(
http://rapidshare.com/files/145572149/Cauldron.rar
EDIT: I da nebi bilo zabune, ovo je potpuno legalno, Cauldron je dao to besplatno na net :P
Meni frend reko da su novi :?= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
A ko da je bitno :D
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
nabavljam 100%
samo trebao bih imena albuma i koliko ih je?(i koji su žanr)
Mislim da ti je ime jednog albuma Sagas a oni bi otprilike bili neki Folk Metal= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Google is your friend :D
Evo, ispravio sam ti grešku s Google-om. Folk Metal bend, izdali su 2 albuma, Turis Fratyr i Sagas. Ja imam samo Turis Fratyr i dobar je album, makar ništa previše spektakularno. Ova pjesma s novog albuma mi uopće nije sjela, zvuči previše sretno i pozitivno za bend koji tekstualno obrađuje skandinavske i germanske mitove, mislim da mi se ne isplati nabavljat taj album.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
fala :pray:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
baš me oduševio ovaj band...
ti je poznata pjesma entry ( neki broj ) ? :D
No prob :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ne znam, meni je taj Blut Im auge precarski sam WHY THE HELL NA ŠVABSKOM!!!???
Eh, očito nitko nije savršen pa tako i ništa nije savršeno... :(
Sad moram prevoditi proklete riječi da bi znao o čem se radi... :?
Nemoras nis prevodit, koristi google : ))
Blood In The Eye
What I saw on my journey
seems too true to tell about
therefore I'll try my way
to take you there with me
When I once on dark paths
far from here in northern land
saw, what stole my breath,
what I never knew before
Blood in the eye
on wounded knees
I fell down
I saw her
So I decided to stay there
what I saw kept my mind
to discover her secret
the night was lost for me
Day by day in grey rain
I seached the view again
was addicted to this magic
I've seen before
Blood in the eye
on wounded knees
I fell down
I saw her
Left behind the gates of town
climbed up into icy height
stoms and thunderlashes
tried to put me down
saw into waterfalls
behind bushes, birches
restless views, grey waves
where may she be?
Sleepless, restless I seach ...
Soundless, noise, she doesn't hear me ...
Over rocks, mountains, moorland,
bushes, thornes, darkness,
I search for her by night,
seach the glowing heavenlight ...
NIIIIIIICE!
:D
Kawir
Grčki black metal bend, kojem produkcija nije dovoljno loša da bude raw black, al nema ni dovoljno melodije/klavijatura da bude melodic black. Uostalom, napisao sam nešto o njima na temi o albumima, pa neću to ponavljat. Preporuka Duke of Earlu.
KYPCK
Finski doom metal bend s lyricsima na ruskom. Zasad im je izašao 1 album, koji se isplati poslušati ako ste doom metal fan. Preporuka LL21, pošto vidim da ovih dana sluša dosta dooma.
KYPCK - 1917
Persuader
Genijalan power mjetal bend. Zamislite duplo brži Blind Guardian s bubnjevima koji ponekad vuku na thrash metal i vokalom koji zvuči ko bijesni/prolupali Hansi Kürsch. Preporuka Masakristu.
Persuader - Judas Immortal
KiltS(već sam ih prije spomenuo, al nije bilo zainteresiranih)
Njemački bend koji je sve do zadnjeg EP-a bio nu metal, a sad su postali melodeath. Sve pjesme s tog EP-a su na njihovom MySpaceuS(obavezno poslušati Drown in the Masses). Preporuka LorlonWarrioru.
Swashbuckle
Power/thrash metal s lyricsima o piratima. Preporuka Nodakimu i Worthauru.
MySpaceS(preporuke : Drink Up!, X Marks the Spot)
Swashbuckle - Nautical Nonsense (metal cover uvoda iz spužve boba kojeg nema na popisu pjesma na archivesima)
Pogledo i ja ove za mene :D
A nisu mi baš nešto... :? Još pogotovo kad čujem taj Njemčki growl... Ne ide mi to nekako... :?
BTW imam ja jednu moju pjesmu a želio bih je podijelit sa svima vama tu... Pa jel ima načina nekog da je "okačim" ko image pa da to svi mogu poslušati?
Jap, i mene je oduševio, sve mi je odlično :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Nego, Entry 161914 (bar mislim da je taj broj) mi zvuči poznato, podsjeća me na Creator Failure, jesi na to mislio?