Meni je veci problem bio snowy sabre cat kad sam bio 14. level :(
Isto sam tako protutnjao do vrha da se ne bih borio.
Printable View
Meni je veci problem bio snowy sabre cat kad sam bio 14. level :(
Isto sam tako protutnjao do vrha da se ne bih borio.
Ja sam ice trolla odvukao nazad do one ženske koja se moli i nekak ga uspio priklat... jedva... :P
I just burned him to the crisp and continued forward -_- Not fun at all
Todd Howard na stavljanje bucketa na glave: "It was like day two, and we went, what? Do we fix that? Our lead programmer is pissed and wants to fix it, and I said I'm not sure we should. That's one of those where maybe we leave it in." ~Todd Howard, čovek koji ne želi micati glitcheve XD
Todd o DLC-evima:
Drago mi je vidjeti da ne brzaju.= Citat =:
Howard couldn't yet share plans for DLC, but he says it will be focused on "ways to make the game better, not just have more, because the game is so big. So we're going through ideas right now, and processing everything people are doing in the game, and trying to think of ways that we can improve it." There will be multiple releases (as with Bethesda's past games), but Howard says they "don't have a timetable. They won't be quick, and they'll have a lot of meat on them."
Komentar o Multiplayeru kao i obično:
Source= Citat =:
"You can never say never to anything like that," he admitted, "but it's not what our focus is. This type of game is where our hearts are, what we get excited about, and that's what we want to focus on. We don't want to lose that focus and we never want to sacrifice anything in the singleplayer game just to have it be multiplayer."
Šta je najgore, to sa kantama na glavama niti nije neki glitch, da likovi mogu vidjeti kroz kante i druge objekte bi bio pravi propust.
Ma samo trebaju napraviti da NPC-jevi skinu kantu i nešt ti kao prigovore i to je rješenje.
skyrim online? O.o
http://www.pcgamer.com/2011/12/16/skyri ... primetime/
O bože, surfao i naletio na ovo :pray: Tek tada počneš dodatno cijeniti Skyrim... :D
...wat?...
Znam da je bilo propalih pokušaja toga u Oblivionu, ali činjenica da je početna verzija za Skyrim došla mjesec dana nakon izlaska igre i prije izlaska mod alata obećava. Skyrim u MP bi bilo nešto nenadjebivo.= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Bog te mazo.
Bartuc, o čemu ti?
O dizajnu likova :D Orc izgleda kao huba buba, a ono drugo ne znam na što liči xD
Bartuc, nemoj tako... :(
Hahaha xD xD Kornet na glavi :D
Ne kuži te Chupa, njemu je Ol'blivion grafa kao nama Krajzis =(
Kupio sam si Skyrim i krenuo iz nova.
Prvo sam napravio Arnija koji je u faci pljunuti on, ali fizički u igri izgleda ko kibla :D Tak da sam napravio pre sexy Bosmera koji mi je upravo izgledom, uz Orca, postao "najbadass" rasa.
Stavio sam si ove modove:
1 - XCE - kompilacija modova za bolji izgled lica, oči i tijela
2 - Blood Enhanced
3 - Black & White Dog - retexture
4 - Skyrim Sunglare
5 - Weathered Readable Road Signs
6 - QD Inventory
7 - Nightingale Prime
8 - Ebony Redone
9 - Ebony Perk Fix
... i napokon sam riješio one odvratne sjene u igri, sada su fenomenalne, glatke ko Albina guza, a nema nikakvog udarca na performanse. Također sam uspio i permanentno riješiti FOV koji je očajan po defaultu. Sad mi je fino na 87 stupnjeva i igra izgleda neusporedivo bolje.
E da, evo SS-ova od Arnija i mog novog lika :D
http://i.imgur.com/mQVGP.jpgS- ako netko hoće slidere za njega, pošaljem vam... xD
http://i.imgur.com/NbnxR.jpg
slobodno staviš download linkove od tih modova :p
Ovdje je sve nova ekipa ili šta? Kad je Oblivion izašlo slinilo se za njim. Da ne napominjem da si trebao imati opaku pilu da ga pokreneš. I dan danas dobro izgleda.
Uspoređivati novu igru sa starom koja je svoj dio već dobro odradila je bezveze . Ajmo onda uzeti Morrowind i smijat se kako su likovi kockasti. :bravo:
Da,ali Morrowind je za svoje doba bio prekrasan,dok je Oblivion od dana izlaska bio ismijavan.
Ali ne zbog grafike.
Bio ismijavan zbog grafike modela likova, ništa novo, samo sam se podsjetio koliko su likovi u njemu izgledali kao hrpa dreka.
Ja bih inače u Oblivionu igrao Wood Elfa, ali kad sam vidio kako ta rasa tamo smiješno izgleda, sama pomisao na šuljanje dungeonima s takvom karikaturom od lika je bila glupa.
Ovdje mi se sviđaju zato kaj su dosta humanoidni, a opet nisu toliko obični kao ljudske rase. Meni u igri Breton, Nord i Imperial izgledaju gotovo potpuno isto, moram se koncentrirati da skužim tko je koja rasa!?
Bosmer nema nikakav poseban ratial perk, ali bemi se živo, glavno da mi se sviđa. Onaj prvi Dark Elf mi je bio grdi za popizdit, jedva sam se ufurao u njega.
Skužio sam da zbilja ne znam kakvog lika da sad napravim. Htio sam nekog Witcher-like charactera rollat, nekog pravog koljača zmajeva, ali svi najzabavniji i najkorisniji perkovi u warrior segmentu su u Block skillu koji se odnosi isključivo na štitove. To mi ide na živce u svakom Elder Scrolls nastavku, to forsiranje štitova i beskorisnost block skilla za sve one koji štit ne koriste (myself included). To znači da ja koji koristim samo mač mogu jednostavno mlatit po protivniku i primat udarce, pa ko ima više healtha i jači napad pobijedi. Da su bar ubacili neke block perkove za blokiranje oružjem.
Onda sam mislio da bi za tog lika idealna bila kombinacija two-handed mača i daggera za sneak killove, dakle da je podjednako dobar i u stealthu i u borbi, ali sad kad vidim kako to izgleda kad nosi onaj ogromni mač, vidim da je to više za neke krkane sa power attackom koji traje jedno 10 sekundi, i onda kad te dohvati skine pola healtha. Nedovoljno elegantno.
Ne upuštaj se u two handed, odustaces nakon 20 minuta i rerollat ces.
I ja ću krenuti iz početka, odnosno krenuo sam neki dan s ženskim likom rase Breton ali mi se neda igrati jer si nisam odlučio koja bih klasa bio.
Mislio sam nešto s magijama ili s strijelama, al to mi jednostavno nije dovoljno brutalno. Nedostaje mi moj prvi lik.
Očito sam za hladna oružja koja se drže jednom rukom. Možda da uzmem npr u lijevoj ruci destruktivna magija u drugoj sjekira?
Inace, kombinacija 2h + dagger je sve samo ne elegantna. Al zato ubija vecinu protivnika u 2-3 power attacka (napunis staminu na 160 i kolji power attacksima).
Ja igram Arcane Assassina. Koristiti ću uglavnom Bound Weapons. Igram od samog početka na master težini tak da mi je sad još i bolje iskustvo nego prvi put kad sam krenuo s nižim težinom i tek naknadno prebacio na master... Svaki fight je izazov i tjera te da koristiš okolinu u svoju korist (postavljene zamke aktiviraš sa bow da kolju neprijatelja i sl.).
Isprva sam mislio Paladin klasu, ali odustao pošto je 80% frakcija u igri zlo, tak da bi se osjećao glupo u DB-u ili među thiefovima sa njime... a i melee combat mi više smrdi nego miriši iako je Block skill genijalan za sword & board klasu. Mada kad skužiš da možeš dodgeati neprijateljeve napade, onda i to postane zanimljivo, ako ne i zanimljivije od blockanja. Da nema ta 2 elementa, onda bi se melee borba zbilja svodila na ovo što chameleon kaže.
Kako možeš dodgeati napade? Nemoj mi reć da misliš na trčanje unatrag.
Kad vidiš da zamahne, izmakneš se i onda udariš 2x prije nego je lik spreman za drugi udarac xD Eh, da ima roll ili nešto, a da nije iz sneaka :(