-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Spominjem već deseti put ali...
Risen je odlična igra, ali zadnja boss bitka... *facepalm*
Jel možeš pojasnit malo?
Jel prelagan, ili...?
Napravljen je u arkadnom stilu, znaci RPG skillovi nemaju nikakve veze sa tom borbom. Nešto najslicnije bi bilo borba protiv tiny tigera iz Crasha koliko god glupo zvucalo ali tako je. Skakuces po poljima koja nestaju i onda kad se on 'umor' možeš ga udarit, i onda je tipa nakon 5 udaraca mrtav. Glupo i razočaravajuće...
-
Re: Što se igra... [Konzole]
:pray:
Kako sam sad sretan i ponosan što sam vlasnik PS3.
Htio sam kad tad opet odigrat prve SCe, no ovo je savršeno.
-
Hmm, pa meni ne zvuči tako loše.
Možda je i bolje tako nego kao u Witcheru gdje je zadnji boss mrtav nakon 2 Ignija bez da popiješ ijedan potion. A svejedno mi je najdraža igra.
No vidjet ću. Tek uživam u chapteru2, lovim nekakvog šefa onih goblina. Atmosfera odlična.
-
Da,ja sam ocekivo neku hardcore borbu :( ,koristenje svojih magija i strucno koristenje stita i sjekire kad ono...bleh.
Mislis gnomova :D?
-
Ma da, stalno im brkam imena.
Ubijam ih na desetke, i zaboravim kako se zovu.
-
Najvise mrzim one proklete ghoulove :((
-
Prešao THPS4 i prešao na THAW
-
Knights of Honor
M&B: Warband
Murder in the Abbey
Srednji Vijek fazon 8)
-
Najviše se trenutno zabavljam Shiftom 2, te AC: Brotherhoodom singleplayerom i multiplayerom koji zbilja roka :thumbs2:
-
Portal, riješavam advanced mape.
-
Bolestan pa prelazim Pokemon: Fire Red
Upravo Uzeo ključ od lidera Team Rocketa i komp mi crasho. Nakon 2 sata igranja. Nisam sejvo. FFFFFFFUUUUUUUUU
-
Lol.
Ja sam totalno opsesivan što se tiče sejvanja, nema teorije da mi se to ikad dogodi.
-
Populous: The Beginning, prepredobra igra....
-
Dead, kakav ti je Infamous?
-
-
Pa ono, cisti WoW.
Inače nisam ljubitelj strip-junak igara, ali ovo je stvarno odrađeno na zavidnoj razini.
Prvo što me se dojmilo je AI i izazov koji pruza igra. Već na normalu se moraš potruditi da ne gines svakih par minuta jer se protivnici pametno ponašaju. Nema zaletavanja u grupe jer najčešće to rezultira tvojom smrću. Primoran si koristiti okoliš jer u protivnom nemaš šanse. Npr, dođe tri četvorica neprijatelja, svi naoružani kalašnjikovima. Ići skidati strujom jednog po jednog znači da ćeš možda ubiti jednog-dvojicu, a preostala dvojica ćete onda sigurno sredit. Jednostavnije rješenje? Vidiš auto u blizini te ga sa valom struje dignes u zrak i pogodiš svu četvoricu koji su odmah mrtvi.
Primjer broj 2. Trebaš na vrhu zgrade poskidati grupu od 5-6 neprijatelja. Ici zaletit među 5-icu je instant smrt. Visiti s ruba zgrade te laganim provirivanjem gađati jednog po jednog sa strujom može proći, ali najčešće ne prolazi. Najbolje rješenje je da se neopazice prišuljaš, iznenadiš ih, te ih sa jednim udarnim valom jednostavno baciš sa peterokatnice dva metra pod zemlju.
AI također pametno koristi okoliš. Stojis blizu auta ili razvodne ploče? Super, svjesni su da ćete prije ubiti eksplozija automobila i te razvodne ploče, nego li njihovi meci. Ili sljedeća situacija. Lik stoji za fiksnim miniganom i puca po određenom dijelu okolišu. U blizini je neki kontenjer i ti kako bi izbjegao paljbu skočiš gore na njega te ga zelis sredit sa više razine. On postane svjestan da si ti gore na kontenjeru u prednosti te pazi ovo, bjezi od tog topa, pridruzuje se svojim suborcima te te onda pokusavaju zajednickim snagama srediti na konvencionalan način.
Ono, jebeni WoW.
S tehničke strane, fenomanalno odrađeno. Poslije GTA-a nisam vidio grad koji ima bolje odrađeni štimung po noći, efekti struje, eksplozija te sama fizika su vrh vrhova današnje produkcijske razine. Pazili su na svaki detalj pa recimo kada prolaziš kroz lokvu vode onako vidiš kako struja prođe kroz tebe i vodu. Ima još takvih sitnica :)
Sve u svemu, stvarno isplatljiva kupnja. Nisam još stigao nešt igrati tak da ne mogu nešt ti reči o radnji, ali igra je prokleto zabavna.
Sve me strah kako će izgledati inFamous 2^^
-
Hitman blood money,gubim živce lagano :|
-
-
-
nfs shift 2 i sam se sebi čudim zašto prosipam živce na to smeće
-
Zato jer si idiot?
Mislim ako se tjeraš na nešto što te iritira onda si blago rečeno idiot.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zato jer si idiot?
Veći od tebe nemrem biti. Pa igram i pes koji mi diže tlak ali opet ga igram. Ono igram da kupim sve nissane i sredim si ih i guštam onda, a to što tu i tamo popizdim jer je igra nerealno debilna a bože moj....da mi je znat k.určiš li se tako po doma ljudima...počini samoubojstvo i skoči si sa ega na iq ajde.
-
Nemrem prestat igrat Audiosurf.
Ne znam zake, valjda soundtrack. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zato jer si idiot?
Veći od tebe nemrem biti. Pa igram i pes koji mi diže tlak ali opet ga igram. Ono igram da kupim sve nissane i sredim si ih i guštam onda, a to što tu i tamo popizdim jer je igra nerealno debilna a bože moj....da mi je znat k.určiš li se tako po doma ljudima...počini samoubojstvo i skoči si sa ega na iq ajde.
Svakako možeš.
Trenutno se nemam kome kurčiti jer sam sam u stanu, a doma se nemam razloga "kurčiti" svojim roditeljima.
I ne mogu vjerovati da si iskoristio tu foru :pray:
@Predator - pa normalno da ne možeš prestat igrat kad Audiosurf rula :)
Već dvije godine mi je konstantno instaliran i kad god mi je dosadno pokrenem ga.
Audiosurf <3
-
Crysis 2, još malo pa gotovo. Očekivao sam puno više, ali igra je pristojna. Za jedan prelazak i zaborav.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nemrem prestat igrat Audiosurf.
Ne znam zake, valjda soundtrack. :)
Thanks frende sad i ja ne mogu prestat, odmor za živce, predivnooooo
-
Jel taj Audiosurf nešto kao Guitar Hero? Se mora imati gitara ili neka druga periferija za to? Kakve su kontrole na tipkovnici?
-
Mozes igrati samo sa misem. Nije kao guitar hero, muzika koju stavis stvara stazu a ti moras uzimati kvadratice uz put kako bi dobio bodove.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Mozes igrati samo sa misem. Nije kao guitar hero, muzika koju stavis stvara stazu a ti moras uzimati kvadratice uz put kako bi dobio bodove.
Da, ali imaš hrpu dodataka, sistema i načina igre. Ja sam probavao nešto naše muzike, dubstep, techno, reggae...ludnica, jebeno iskustvo.
-
a jel će rocksmith moći igrati samo sa posebnom gitarom ili mogu da ubodem moju kill em all limited edition?