NWN1?
BG:dark aliance 2?
Printable View
NWN1?
BG:dark aliance 2?
SW:KOTOR 1,2,mjebi?
ili gud old fallout al to si preso vjerovatno
Ice wind Dale 1 i 2
Baldurs Gat 2
Loki
Deus Ex 2
Titan Quest
Fallout
Arcanum - starija dosta igra slična Fallout-u
Elder Scroll- Oblivion
Elder Scroll- Morowind
Torchlight
Ima ih još dosta no neznam kakav tip Rpg voliš. Tipa hack and slash ili drugo
Bards Tale= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Zabavan, duhovit i ne previse zamoran, taman za ljeto.
Secam se njega,bila je recenzija davno u pc-play,ali ga nikad nisam odigrao.Probaj i NWN2 i obe ekspanzije.
Odigraj Jade Empire. Na Xboxari haljen do neba (9.9 na IGN-u). Na kompu izasao kasnije i bio poprilicno nepopularan, mada fantastican.
Jade Empire je prilično razočaravajuće iskustvo nakon jednog KOTOR-a. Kao da igram tabačinu, a ne RPG. :(
Haha= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I nije ti to bas neka preporuka.
Predlozite bilo kakvu dobru igru iz razdoblja 2008-2010
Vec sam trazio preko google-a,nasao sam mozda samo 4-5 dobrih igara 8)= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Trazim neku igru da je avantura,pomalo horror nesto ko Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth
penumbra
ima vise nastavaka
Penumbra definitivno, počni od prvoga.
A jedna od najboljih horor "avantura" na PC-u je Condemned: Criminal Origins, stavio sam avantura u navodnike zato što jest avantura ali čistokrvna FPS avantura sa nekim forenzičkim eskapadama i cool pričom za otkrivanje, mogao bi probati.
Cryostasis
Samo ako imaš high-end konfiguraciju, jer je naslov zahtjevniji od Crysisa. S razlogom.
Puno zahtjevniji.
Ja sam već zaboravio zašto sam odustao od te igre!? Ali sjećam se da je grafika bila loša i neopravdano zahtjevna. I sjećam se da je netko (vjerojatno Vedran) spominjao genijalnost topljenja leda sa zidova... Ajme umro sam dok sam to vidio, očekivao sam master effect, dobio komediju xD
Uglavnom, na mom kompu je radila savršeno. Tako da se ne morate plašiti nekih ultra zahtjeva...
Hvala svima na prijedlozima,probat cu penumbru,cryostasis sam vec odigrao
zar nema tu tuče? ako ima, onda to nikako ne može da bude čistokrvna avantura= Citat =:
Izvorno postao Bara
zna neko igru slicnu tabletop igri "tribes" koja se igra ovdje na forumu?
probaj tribal trouble
Dwarf Fortress i Minecraft.
Mislio sam počet neku space sim igru, mislim se između X3:Reuniona i X3:Terran conflicta? Terran Conflict je noviji, ali neznam hoću li propustit išta ako ne probam reunion? Također, piše da igra nema tutorial i da je jako teska za pocetnike... Jeli itko igrao da moze potvrdit koliko je to tesko zapravo? XD
trazim strategiju da imas svoj grad ili otok pa da ti dolaze turisti zarađivas pare idt...samo ne tropico pre ret mi je-steka mi nes imam super konfiguraciju em nesmijem igrati sa upaljenim netom :-x :-x
Nabavi orginal ili igraj prva dva nastavka
Neki platformer u stilu Super Maria,Captain Clawa i Jazz Jackrabbita,molim.
Donkey Kong Country preko emulatora.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Neku split screen trkaću igru po mogućnosti s odlascima u boks...
toca race driver 3 :thumbs2:
Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao bigbongman