moj mali build za nidalee i lux http://img841.imageshack.us/img841/2479/49250356.png
Printable View
moj mali build za nidalee i lux http://img841.imageshack.us/img841/2479/49250356.png
Neznam zašto bi zadržao početni doran(koji je btw jako loš start na oba heroja), ni zašto bi uzimao 2 Rabadonsa, jerbo je to unique passive i ne stacka se. Ima puno korisnijih itema tipa Rylai's ako vam teamu fali CC + užasno dobar item na nidalee radi trapova. Hourglass ako je team heavy ad + koristan aktiv posebno za lux pošto nakon inicijalnog bursta nema što radit, a ako je izfokusiraju daje joj vremena da joj se cd na spellovima reseta. Abyssal Scepter za AP heavy tim...
EDIT: I da, vjeruj mi, AD nidalee je mnogo korisnija i jača od AP. Tankyness, mobility, harass, manja sposobnost pushanja miniona, al zato turrete skida k'o od šale, da negovorim o Q spellu dok je u Cougar obliku koji ti u lejnu uz male količine lifesteala pruža ogroman sustain i ima ogroman damage, s tim da applya trinityev passive i može critat. Najlakši baron steal, jerbo radi više damage od smitea dok je baron low.
Za lux izbaci jednu kapicu i zamjeni za Evil Tomb te izbaci lich bane i stavi void. Umjesto doriana kupi Abysl scepter
ja za lux koristim lich bane radi njezinog passiva,a poslje izbacim doran slučajno sam ga zaboravio maknut taj game.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Svejedno su ti 2 rabadonsa besmislena.
Lich bane ovisi o situaciji, nekad neces biti u stanju iskoristiti svoj pasiv. Isto tako 2 rabadona ti daju manje ap-a nego dva Archangel's Staffa. Isto tako na lux je obavezan void staff.= Citat =:
Izvorno postao ElvishSlayer
slušaj kiwija, on je iskusan lux player. Pogotovo onaj put dok je im'o 0/7/2 :gitara:
Zašto ne Rod Of Ages?
CDR je bitniji nego health i mana. Lux ima velik range pa rijetko kada budes usred fajta. A ako stackas doriane ne isplati ti se kupovati roa kasnije.
what he said^^
DORAN, ne Dorian Q_Q
Pogledaj vrijeme postanja i budi sretna što sam uspio uopće nešto napisat točno :P
dodajte me, zeko123 low san pa mozda cak nesto i naucin od vas...
eune
Kupila sam Varusa. O. M. G.
Kako predobar lik! Drago mi je da mojih 6300 nije palo u vodu :3
A men je žao što bezveze bacam pare na one jeftinije heroje umjesto da štedim za one od 6300 koji mi se zapravo sviđaju.
Also, već mrzim ovotjednu rotaciju. Zašto u svakoj jebenoj partiji moraju biti i varus i cait? Koji će mi kurac 2 kerija -.-
ja uzo ireliu, dobio 2 od 2 partije, mislio sam ju i prije uzet al sad napokon skupio 4800, isplatilo se
Ja si ugrabio Cho'Gatha i to mi je dosta za sad :D.
trebao si ju vidjeti prije nego je dobila 50 nerfova.= Citat =:
Izvorno postao hansi
i dok je bila 6300.
bog i batina za igrati.
sad nije ni pola onog sto je bila
Zasluženo. I dalje je nebalansirljiv lik.
nije zasluzeno.
previse su ju nerfali. daleko previse.
u usporedbi s ostalim 6400ip champvoima sad je ispod porsjeka. (doduse sad je na razini prosjecnog 4800champa)
a) 6300 IP
b) IP cijena nije mjera snage lika
c) Zasluženo. I nije previše.
Apsolutno se slazem sa Bozom sto se tice IP cijene i snage lika. JA sam uzeo Fiddlea za 1350 i bas je odlican. Morde je 3500 i isto je preepic.
ashe je 450 pa je najbolji carry u igri..
Project Last Stand je clan osnovan 2003. godine.
Recruitamo za league of legends, znaci trazimo jednog igraca,uvjet je da igra mid/jungle/support
znaci mi smo 2x 1700 elo, jedan max elo 2093 na solo q , jako smo dedicated ekipa , ja sam bio rank 2 cb 1v1 kad sam igrao te u world of warcraft rank 1 paladin stormscale eu,igrao sam dosta na acc koji je oko 2k elo, mi smo 4 igraca koji igramo svakodnevno,
preferiramo da taj zadnji spot je netko sa 1800+ elo na solo q , WEST server , i promjena imena ukoliko je igrac prihvacen u : LS nick
kontakt na xfire : traffic5
ja igram solotop ireliu i u pravilu nikad ne izgubim lane i uvjek carryam nakon tridesete minute i samo se bojim da je ne nerfaju opet , tj true dmg= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ma ti si najjaci...
Ireliu su sad nešto i boostali u zadnjem patchu..
http://blog.lib.umn.edu/meyer769/psy_1001/giggle.jpg= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Kupio Morganu sa smurfom. U lane sa frendom koji je Olaf, inba dmg.
Morgana OP :D
I onda mi banaju acc na 1 dan iz meni jos nepoznatih razloga. Nisam leavo match, jednom mi je pukla veza, ali sam se odmah reconnecto. Oh wel...
Pošalješ im mail da te izbacilo iz igre i nisi se mogao reconnectati i oni ti se ispričaju i daju ti IP boostove >.>
MA nema veze.
Sad ja i frend radimo referal accove. Do 10 lvla u jednom danu. 975 RP and morgana skin, see you soon!
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Darius
Nazvali su novog lika po Dariu (champion guide) :o :o :o :D
Počeo danas igrati Udyra solo top...koja je to životinja...jedino mi je teemo radio problema ali i taj gejm sam uspio 4 1 imati.
Udyra šteta igrati solo top kad je tako dobar in the jungle :3
Fali mu gap closer u ulozi junglera, bolji mi je solotop.
Baš to Boz, a i u jungly ide phoenix udyr dok mi je solo top tiger udyr ... Tiger>>phoenix
Jedino me solotop zajebava teemo...kud je prokleto brz, i kad mu se priblizis blinda te.... Ali onda treba igrat pasivno do nekih 7lva...sa prioritetom na W.
Prvi game sa Dariusom 15 killsa, reklo bi se pocetak dobrog prijateljstva :)
reklo bi se, da je dobra stara tradicija imbalansiranja novih heroja održana.