* Bear Grylls couldn't survive East= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
xd
2. You start your day with a cup of coffee and a cigarette
ane, već nekih 6-7 godina ovako zapocinjem dan xd
Printable View
* Bear Grylls couldn't survive East= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
xd
2. You start your day with a cup of coffee and a cigarette
ane, već nekih 6-7 godina ovako zapocinjem dan xd
Kako je pure AP Alistar nenormalno dobar, brijem da će uslijedit neki nerf uskoro. Znači doran ring>boots>sorc. shoes>large rod>rabadon>Sheen. Dalje se rikta po protivničkoj momčadi, ali uvijek fokus na AP i mag. pen. itemima. Također je poželjno imat i Elixir of Brilliance zbog CDa. Masteries 9/0/21, zbog CDa i 15 % magic pen. Sasvim solidan nuke dmg i healanje cijelog tima za >200 hpa svakih par sekundi, što znači da me često focusaju, i onda na nekih 60 % hpa upalim ulti, zatremplam im po facama, spemajući sve abilitye, i poslije 7 sekundi se flasham van iz bitke. Ili umrem, ali 1 naš za 4, 5 njihovih je sasvim prihvatljivo.
shen nakon tolikog builda (tolko vremena) je gotovo neisplativ. il ga rushaj prije rabadona il nemoj ga raditi ako ne planiras lichbane
Nakon tisuce igara i dalje naiđu jebeni kreteni sa skorovima 0 14 2. Pa di to ima..
Pretvorim ga u Lichbane poslije Rabadona, to sam zaboravio napisat :) Može se uzet i odmah na početku, ovisi kak mi ide. Ako ide dobro, rusham Rabadon, ako ne, onda Sheen prvo.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Danas poceo igrat,dok se malo uigram trebat ce vremena.Nego jebote ulogirao sam se u podne sprve u tri sata slucajno izasao i vise se ni majka isusova bozja nemoze logirat,jebote.
Kod nas na NA je server down :(
EDIT: Sekundu poslije, server je up! :rotfl:
Znaci garen je bolestan,zadnje partije s njim su mi skorovi 7-4 , 8-3 , 15-2 , 13-3,neznam dal je heroj tolko jak ili mi jednostavno pase....
ima svojih prednosti garen, al snjim je lagano tuci njubove
Garen je noobstomper...
I hejtam Francuze i Španjolce, znam da generaliziram, al najviše krepa od njih dobivam. Sretan sam da budem Eeast Nord.
Novi peč:
Nerf Alistar, očekivano - kao i buff Yoricku.
Ono, whatev.
dap, sve je pretty much očekivano bilo. Jedino neznam šta čekaju sa Xinom i njemu bi neki sitni nerf dobro došao...
Daj ima koja ekipa da me poduci nekom kurcu...prosjek mi je neznan 5/10/3...I to ono jedino znam igrat s onom sintijom...
daj nick, mogu ti ja pokazati osnove neke
PudLLi,ocemo preko mica ili kako?
Jel ima neki konkretan datum kad ce biti server split?
Nemam volje cekat 30 minuta da bi odigrao jednu borbu.
poslao sam ti f request. m4c4n999= Citat =:
Izvorno postao Chappi
mic neam, umro je. ako oces mos ti prek mica pricati ja dosta brzo tipkam pa mi je fkt svejedno os ti pricat il tipkat
Jel zna tko kad će NA serveri biti online ? :?
Serveri su online, log in and play!
Well nakon 15 minuta čekanja :rotfl:
inb4 cherry :)
Veoma lajkam, inače. Makar nije debela :/
barem ima ogroman štit :)
Yoricka su maknuli iz igre jer je sada broken, lolololol.
Kako je Phreak bio jako raspoložen za spotlight :D
Leona :pray: :pray:
Zašto Leona još uvijek nije u store-u ?
Jer je subota?
Pa što?
Patch je u srijedu.. (kod vas u utorak)
?= Citat =:
Izvorno postao The Fury
U igri, lijevo od tipke play je bila informacija da je maknut iz igre zbog nekih bugova ili tako nešto.