Sa time da ti ga je najbolje kupiti u narednih 6.
BTW, jeli već leakana koje će biti dodatne igre? Za deep silver bundle se gotovo odmah pojavio neki file koji je točno predvidio dodatni sadržaj.
Printable View
Sa time da ti ga je najbolje kupiti u narednih 6.
BTW, jeli već leakana koje će biti dodatne igre? Za deep silver bundle se gotovo odmah pojavio neki file koji je točno predvidio dodatni sadržaj.
Čuo sam neprovjerene informacije da će dodati prvi Crysis, Dead Space 2 i neki NFS.
Bajdevej, ako planirate igrati Medal of Honor multiplayer morate imati Origin verziju. Ustvari koliko sam skužio za sve morate imati Origin verziju ako hoćete online bilo šta. Ne znam točno šta od toga ima online komponentu.
"Dead Space 2
Bulletstorm
Medal of Honor: Airborne
Command & Conquer Red Alert 3: Uprising
are possibilities because all their steam database entries were edited ~9 days ago, the same as the ones in the bundle. Best speculation I've seen."
Op op nemam Airborne (iako bi Amalur bio visestruko bolji)
Bulletstorm (odlicna igra btw) i DS2 cu podijeliti
Bulletstorm neiskorišten potencijal, MoH smeće, Red Alert vjerojatno smeće, al DS 2 rula i nadam se da će ga staviti.
Jebeno ako stave Bulletstorm, DICK :pray: :pray: :pray:
Kaj nije bs region locked kod nas?
...da?
Nemoj prijatelju, ne vrijedi= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Region lock ti samo znači da ne možeš kupiti u našoj regiji. Aktivacija i igranje radi ko i za svaku drugu igru. Neke od najboljih igara koje imam u libraryu su region locked za nas.
Samo kupiš key i aktiviraš, ništa nije region locked, pogotovo kad Amazon ima redovito bolje cijene od Steama :D
http://www.getloadedgo.com/
Ponovno bilo koje dvije igre za 10$. Ima ok naslova, solidna ponuda.
To su keyevi za Uplay.
Dio je Uplay, dio Steam, a dio samo key koji nikamo ne paše.
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 46151.html
Fug yes!
Čak i Mirror of Fate dolazi na PS3.
http://www.greenmangaming.com/s/hr/e...plete-edition/
8 eura uz kod GMG20-KCDKK-H4TPB
"DIO" Steam, odnosno 3 igre od 7643086750
random number ftw
Ne prolazi mi Visa Electron na GMG, niti direktno niti preko Paypal Checkouta... Jel to do njih ili...?
Možda bi morao probati na Firefoxu ili Operi, sad se sjetio da me jednom davno jebao jedan od browsera... hmmm.
EDIT: Neće niti preko firefoxa :(
Možda je do njih trenutno. Kupovao sam i jednim i drugim načinom od njih.
@Bartuc, zovi ili odi u banku, možda su ti blokirali plaćanje preko neta.
Ma ne vjerujem da su blokirali, tu karticu koristim za online kupovinu već masu godinu... i prije tjedan dva sam kupio zadnje isto preko paypal checkouta (humble bundle).
Idem probati ponovno.
Možda je glupo pitanje, no jesi li siguran da na kartici imaš dovoljno novaca? Ako ti jedna lipa fali, ne možeš transakciju proknjižiti.
Jel netko zna do kada im ta akcija za Mortal Kombat traje?
Piše weekend deal, pa je logično da traje i sutra. Ali pošto nikad ne napišu teško je reći. Ne vjerujem da će do ponedjeljka trajati.
Ne znamo do kada traje, ne piše nigdje, SVE sam pretražio i fakat ne piše. Your guess is as good as mine.
Hm, ne znam ni ja dokad traje
Zašto ste se nadrkani zbog toga? Ak vam se neda nemojte odgovorit ;(
Moj bed, evo ispravio sam.