Masuka će ga ubit. Ne zajebavam se.
Printable View
Masuka će ga ubit. Ne zajebavam se.
kako je ta serija postala dosadna :( očekivao sam konačno stezanje obruča oko njegovog tajnog identiteta a ono opet neki ljevi serijski ubojica koji će završit nan jegovom stolu
Pogledao napokon drugu sezonu ContinuumaSdo kraja.
Ne znam zašto sam toliko odugovlačio.
Kraj je odličan. Nešto najbolje od SF-a još od Fringea.
Bit će i treća sezona (srećom je kanadska serija, a ne američka).
+1= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ponekad ne volim koliko znaju dramatizirati, ali je svejedno super.
Pogledao sve 4 sezone Communitya. Odlična serija, prve 3 sezone su mi podjednake, u sve 3 sam jednako guštao, a ova 4 je dosta lošija iako mi nije užasna kao što govore ljudi. Al vidi se da nije to to. Bilo je dobrih tipa Halloween i Origin priče njihove i s onim profesorom na božić, al ostatak epizoda je mlak i baš su očajno napravili ovo bez Chevy Chasea, pogotovo finale 4 sezone je baš loše bilo.
Proguto sam prve dvije sezone , trecu evo jedva jedvice gledam.
Ovaj Twin Peaks stvarno ima čudnih, u nedostatku bolje riječi, epizoda. Sad sam na pola druge sezone.
Al odlično mi je kak se nekad iz scene u scenu mijenja ton serije. Ide nešto urnebesno smiješno, pa šokantno, pa dramatično. I baš su me sjebali sa Leeland i Maady dijelom :(.
Sa Falling Skies sam na kraju prve sezone. OK je, malo sporo ali nove stvari su se napokon počele dešavati. Ćemo da vidimo kak bu dalje.
prestao gledat Orange is new black. Neznam, serija se pretvorila u kokošinjac, nema mi nekakvih bad ass momenata u seriji, jest da su žene u pitanju, ali opet radnja se dešava u zatvoru.
probao gledat Elementary, veoma loša verzija Sherlocka, glumac koji ga glumi, ili je htio napravit gay verziju Sherlocka ili je glumac gay, a i opet možda kad amer poamerikani britansku seriju to nikako nemože dobro ispast
Pa ti si najgori :D
Jest da su meh i loše serije, al koje ti kriterije imaš! Bog.
počeo gleadat Mad Men. jako dobro
Ali.. ali to je Zero Cool!= Citat =:
Izvorno postao flander
My_nigga.jpg= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Meni je treća imala odličnih ep. Onda će ti četvrta bit dno dna.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
@Death By Sexy: zašto :( zašto si ti sad to stavio bez spoilera
Ne berem :?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Za Dextera
Waaa... Ček pa ja sam napisao što mislim da bi se moglo desiti, kak je to spoiler?! : (( Imaš neki info??
Nek modovi pobrišu post, pl0x!
Ahaaaa :D Ma nemam, napisao si "ne zajebavam se", pa sam mislila da će to stvarno biti. Haha.
Hehe, al ozbiljno to mislim! Imam taj feel. :)
Ja brijem da će ga Matthews na kraju koknut, meni je on sumnjiv gro.
ma oni će ić u argentinu i boh. Već sam očekivao ovaj razvoj događaja sa sadašnjim negativcima. Dexter je već davno izgubio feel za svoje "big twistove"
Skužio neki dan na Doma tv one Besramnike, US verziju, koja bolesnoća od serije, stavio si odma skidat sve tri sezone.
Shameless, odlična serija.
Kakva je u odnosu na onu iz UK? Svako malo čitam komentare, a nikad ne znam na koju se verziju odnose.
Trenutno na The Newsroom, Under the Dome, The Hour, True Blood (guilty pleasure), House of Cards i počeo gledati Ray Donovan koji se cini sasvim kul.
Mislim da većina govori o US verziji.= Citat =:
Izvorno postao Koobsi
Da, UK ima 11 sezona ali ovo mi se nekak čini bolesnije, neznam...pratim od sad :)
Pogledao treću sezonu Luthera. Alice je stvarno genijalna. <3
Dajte neku dobru humorističnu seriju.
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Black Books.najbolja.