Kingdom of Loathing. :)
Printable View
Kingdom of Loathing. :)
Super Meat Boy, zapel na 2-1 :(
Ako ti je SMB pretezak, uzmi VVVVVV. http://www.thelettervsixtim.es
shift 2
bfbc2
crysis 2
Checked. Meat Boy je ipak pre-zarazan da ga prestanem igrat :)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nastavljam Shogun 2 Total War.
Opet malo Burnouta 3, rulez od igre.
I jos sam u procesu nabavke Ace Combata 4, valjda ce stici do kraja dana
Castlevania: Symphony of the Night [PsX]
Najdraza Castlevania i jedna od najdrazih igara opcenito :)
Iznervirao me Tomb Raider: Underworld (lose kontrole), sad igram Syphon Filter
Killzone 3, uskoro Socom 4
Tekken 5 i Dragon Ball Z: ....neki.
uskoro, a? bus se ti jos nacekal, ak trenutno cekas da se skine i instalira...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nebum se načekal, testira se u sklopu posla :)
mislil sam da cekas da se skine tih 700mb i instalira, jer nakon kaj se to obavi, ide jos gigu i pol velki patch u igri...
Well, počeo sam igrati 1-1, pa 1-2, nakon čega nisam mogao nastaviti jer je potrebno ubiti archdemona na nekom od drugih levela, pa sam se bacio na 5-1, 2-1, 3-1, 2-2, 3-2, 3-3. Sada idem na 4-2. Uglavnom se uopće frustrirao, ne znam zbog kojeg razloga se ljudi toliko bune da je igra teška. Frustrirajuća možda, jer ako te ubiju moraš cijeli level ispočetka, i s vremenom se igra otežava. Inače, duše bosseva nisam iskorištavao pošto ih nisam imao na što koristiti (osim da ih 'pojedem', ali to bi jednostavno bila glupa ideja), ali sada sam otključao lika koji prodaje unikatne spellove i blacksmitha koji radi unikatna oružja, i nikako se ne mogu odlučiti, oružje ili spell. Mislim da mi je najbolje uzeti spellove pošto igram sa klasom Royalty koja se bazira na magiji , ali stvar je u tome što furam Fluted armor i katanu, i zapravo jedino što od spellova koristim je Soul arrow (a to većinom samo protiv bosseva).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Što se tiče shielda, kupio sam ga odmah nakon prvog bossa, i to čisto radi izgleda. Nisam mogao izdržati onaj jadni štit koji Royalty dobije na početku. :)
God of War. Omg, epic.
8)
rulam sada malo
Risen
Razočaran Gothicom3 nisam više htio imati veze s Piranha Bytes, te sam ovu igru zanemario dok je izašla.
U to vrijeme sam imao puno igara koje su me zanimale, pa Risen nisam ni pogledao.
No onda, jednog dana, čisto iz znatiželje pogledam na wiki.
Igra ima 85%, sasvim solidno, no to još ništa ne znači.
I onda pročitam: "I highly recommend Risen to players who enjoyed the heck out of somewhat obscure titles like Gothic 1 and 2, Vampire the Masquerade: Bloodlines, and Avernum, or to those who enjoyed Bethesda's brief experiment in 3D adventure gaming known as Redguard, or finally to those who grew up addicted to highly interactive classics like Ultima VII."
WTF? Gothic1 i 2, VTM: Bloodlines, meni jedne od najdražih igara. A Gothic3 niti ne spominju.
Ništa, trk na Youtube, a kad ono igra odlično izgleda, čak i komentari pohvale.
I tako se ja počeo nabrijavati na igru, grafiku, i to, te je naručim.
I počeo sam igrati.
Mogu reći samo da je ovo vrlo vjerojatno NAJLJEPŠA igra koju sam igrao.
Svaka scena je čisti EYECANDY!
Grafika je jednostavna, no detalji, osvjetljenje, boje, level design... FENOMENALNO!
Atmosfera je savršena! Tako dobre atmosfere nisam vidio od Witchera.
A gameplay je čisti Gothic2. Ovo je njegov pravi nastavak. Dobio sam svoj Gothic3.
Dugo nisam ovako uživao u igri.
Je..š Dragon Age i ostale sprdačine.
Imam tek 18 sati Risena i već mi je u top10 RPG-a.
A neznam niti koje me sve divote još čekaju.
I sve to na 2.5GB!!!
I još izlazi dvojka!
Jedva čekam.
čuj ti ovo, dragon age sprdačina.. pa seljaci iz piranha bytesa su obične nule naspram scenarista biowarea. osim što ne umeju da smisle nimalo kvalitetan zaplet, scenaristi piranha bytesa nemaju ni trunke stila. oni treba da se pokriju ušima i da ih bude sramota kakve priče (ma kakve priče - antipriče) izdaju
inače, risen i bloodlines - nebo i zemlja. risen ne zaslužuje ni da se nađe u istoj rečenici sa ovim velikanom. da igra seljačkih dijaloga ukalja genijalnost jednog bloodlinesa? blasfemija! da i ne pričam o tome kako gotovo ni da nemaju sličnosti ni u jednom relevantnom gejmplej aspektu
slažem se da je usporedba Bloodlinesa i Risena grijeh, također i uspoređivati Witcher s Risenom
COH Gold
Titan Quest s burazom u lanu^^
Spominjem već deseti put ali...
Risen je odlična igra, ali zadnja boss bitka... *facepalm*
Rekao sam sam sebi da više neću kupovati HD remakeove, već da se vraćam PS3 igrama, kad prokleti Ubisoft objavi da će Splinter Cell i Pandora u trilogiji biti updateani na Chaos Theory grafiku. Moram se oduprijeti, ali jače je od mene.
Kako će se ovo igrat :pray:
Igram L4D 2...
Coach FTW :D
Jel možeš pojasnit malo?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Jel prelagan, ili...?
Nick > coach