Slažem se s tobom.Ovo je najgori film u serijalu= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Printable View
Slažem se s tobom.Ovo je najgori film u serijalu= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Pogledao My Mom's New Boyfriend. Odlična komedija, Meg Ryan je luda :D
Pogledao novog Terminatora... Film je crap. Akcijski film, a dosadan i nije zabavan. Nekako je film previše sve. McG (kojem se po imenu može skužit da rula) je upropastio franšizu. Neke stvari u filmu baš i nisu logične... Jedina dobra stvar je ovaj Australac, koji je ok odglumio.
5/10
Reservoir Dogs.
owna film jako.
dobra gluma.
be kind rewind... sasvim okej film za ubit poslijepodne
prava frenkvencija... underrated. film nije remekdjelo, ali je zabavan i pogleda se s guštom. a i tema je kul
Ne nikako, film se odlicno uklapa u cijeli Terminator serijal i nije nikako bolje mogao docarati buducnost u kojoj je Skynet zavladao.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Dosadan i nije zabavan? Ne, film je vrlo zabavan i zanimljiv, neke stvari su predvidljive ali tih nema puno, a neke stvari su ti nelogicne jer nisi gledao cijeli serijal.... normalno da su ti nelogicne.
Ocito ovakva vrsta filmova nije za tebe... jer ih ne shvacas.
vremenski paradoks :(
Terminator Salvation. 9/10
Jebeno
Tropic Thunder 3/10
Loše.
puno toga= Citat =:
Izvorno postao LL21
ja bi ovo okrenio= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Terminator 3/10
Tropic Thunder 9/10
:D
Gleda Gojira iz 1954
odličan film
9/10
Tropic Thunder mi je preloš. Jednostavno mi se ne sviđa. Zato je 3/10.
A Terminator mi je odličan. Zato je i 9/10 :)
Tropic Thunder je imao malo fora i dosta praznog hoda, ali fore koje je imao su bile jebene :D
I'm a lead farmer, motherfucker! :)
Tropic Thunder mi je predobar prvenstveno zbog interakcije između filmske postave, od Downeya pa do Cruisa u ulozi onog mogula... pokidao sam se.
Tropic Thunder mi je bio OK. Za 7/10 otprilike.
Be kind rewind mi je s druge strane bio zakon. Scena s snimanjem Ghostbustersa :pray: :rotfl:
Hahahahahahahahaha :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Kad Sexy ovo vidi...
Meni je Tropic Thunder prezakon film,neke scene su fantastične.
U Tropic Thunderu sam se smijao jedino kad je Tom Cruise glumio gengstera na sredini i na kraju filma.. to je to.
Red Cliff, maestralan film. 4 sata cistog gušta:) Još jedan razlog zašto više volim istocnu kinematografiju od zapadne, filmovi su jednostavno BOLJI!
Pogledao ponovno film Big Stan iliti Zatvorska Posla sa Rob Šnajderom :pray: Baš do jaja film. U zadnje vrijeme dobre komedije izlaze na kapaljku, gotovo da ih niti nema, tako da je svaka bolja komedija dobro došla u moru SF-ova...
Blade Runner, final cut, sa dvd-a...koji epic od filma :pray:
Meni je Tropic Thunder podosta bezvezan! Prvo što mi se nesviđa je Stillerova pretjerana glupost koju, inače, fura kroz sve filmove! Drugo što je film najjavljivan kao nela epic komedija, a ja se jedva nasmija 2 puta!
Nemojte krivo shvatiti, film nije loš, sam mi je ispod očekivanog i nekako prosječan! A što se tiče glume (osim Stillera), svaka čast svima! Pogotovo Downey-u
Pogledao sam The Pink Panther 2
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...er_2poster.jpg
Debilizam na vrhuncu! Nerazumijem kako su se glumci poput Alfred-a Molina-e i Andy-ja Garcia-e uspjeli srozati na ovu razinu!?! Jedino dobro u filmu je Aishwarya Rai!
Clerks 2
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
Hvala onom tko ga je spomenio nedavno! Pišao sam od smijanja! Čak sam u jednom trenu (Pillow Pants) umirao od smijeha i ostao zbunjeno zgrožen!
Drago mi je da nisam jedini komu se film svidio. :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
----
Inače, Lesbian Vampire Killers... zaboravite priču, zaboravite jeftini humor, zaboravite čak i naslov filma - ovo se čudo gleda zbog žena. I to kakvih žena, uf. Skoro svaka je predobra i samo zbog toga se isplati pogledati film (disclaimer: nisam odgovoran ako se nešto dogodi Bartucu pri gledanju ovog filma, posebno poznavajući njegove apetite). I da, zbog povremeno dobrog citata koji je scenaristu uletio nekako, tipa: "It's like a medieval gay bar."
Nabavlja se xD
Pogledao americke pite 4, 5 & 6 i sasvim su okej s obzirom da nisam puno ni ocekivao. Pink pantera pogledao 1 & 2. Slabo ima zanimljivih filmova. Sve teska tuga i zalost uz gomilu suza. Gdje bas sad?
Recesija je.
Hehe :{D= Citat =:
Kao prvo, sve terminatore sam pogledao mnogo više puta nego ti, tak da ne stoji ti tvrdnja..(da usudim se to tvrditi) :)
Kao drugo, akcijski filmovi su za sve i primarna zadaća im je da te zabave. (protumači kak hoćeš - zaintrigiraju)
Film nije zabavan, dosadan je i monoton. Bale uopće nije lajkabl kao glavni junak i glumi prosječno. Terminatori su pomalo smiješni, kao i resistance koji kao nekakvi treš strip junaci plove u podmornici i izgledaju kao standardna ekipa koju dobiš ako bi kupio podmornicu...
Nisu stvari meni nelogične nego su općenito takve.
Ne shvaćam novog terminatora? Nažalost shvatio sam da je loš i zapravo se film nema što shvaćati... Ovaj aspekt čovječnosti, zapravo sama borba mašine vs ljudi, je megaloše napravljena, površno i prozirno do bola.
Pogledao sam Lesbian Vampire KillersS:D
Isuse Bože, film je toliko glup da je zapravo dobar :rotfl: Pice su genijalne, baš kako AoC kaže, drito dobiješ želju tokom i nakon filma :D
Najbolji quote:
"Where are they so long?"
"She is probably taking a massive shit." :rotfl:
Lol, i gay werewolf :D
PS: Još mi je bolji bio dojam pošto onaj debeli lik izgleda INDENTIČNO kao kolega sa faxa. Drito su isti :shock: :pray:
[quote=Death By Sexy]Hehe :{D= Citat =:
Kao prvo, sve terminatore sam pogledao mnogo više puta nego ti, tak da ne stoji ti tvrdnja..(da usudim se to tvrditi) :)
Kao drugo, akcijski filmovi su za sve i primarna zadaća im je da te zabave. (protumači kak hoćeš - zaintrigiraju)
Film nije zabavan, dosadan je i monoton. Bale uopće nije lajkabl kao glavni junak i glumi prosječno. Terminatori su pomalo smiješni, kao i resistance koji kao nekakvi treš strip junaci plove u podmornici i izgledaju kao standardna ekipa koju dobiš ako bi kupio podmornicu...
Nisu stvari meni nelogične nego su općenito takve.
Ne shvaćam novog terminatora? Nažalost shvatio sam da je loš i zapravo se film nema što shvaćati... Ovaj aspekt čovječnosti, zapravo sama borba mašine vs ljudi, je megaloše napravljena, površno i prozirno do bola.[/quote:vftlg9la]
Sto ljudi sto cudi... Meni je bio fakat odlican i odlican uvid u buducnost Terminatora, pogotovo Arni ( :pray: ) kojeg su lijepo smjestili.
BTW: Nisi ni u kojem slucaju pogledao Terminator 1 i Terminator 2 vise puta od mene! :)
Bez brige jesam :{*= Citat =:
Arnija su mi totalno pogrešno ubacili, al moram priznati da su ga odlično napravili.
A film mi je baš isprazan i uopće nije napet. Eto meni totalno razočarenje.
12 Rounds
Jao...film koji pokušava biti Umri muški 3 i Brzina istovremeno a ne uspjeva biti ništa.Loša gluma , loša režija...Renny Harlin tone sve dublje i dublje...Ne gledati.
@sexy i reaper:prestanite kakat po filmu , neki bi i da nešto odgledaju pobogusi ...
Ot:Odgledao nedavno je na Novoj bio, L.A. Confidential sa impresivnom postavom i dobrom pričom. Film je odličan, jedina mana je nešto duže trajanje i malo kompliciranje radnje pri kraju pa tako nekima se eventualno neće svidjeti, ocjena 7/10.