:)
Našao sam je,CD iz broja 41.
Strategic Command :pray: :pray:
Printable View
:)
Našao sam je,CD iz broja 41.
Strategic Command :pray: :pray:
dajte mi najbolji WWII rts...briga me za grafiku samo ocu odilcan sp :D
Company of Heroes
koji je bolji original ili opposing fronts??= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
600 post jeej
oba + Tales of Valor
tenk ju :D
idem sad vidit na stim kolko para dodže
Ako nisi baš dobar sa lovom za početak odigraj samo osnovni. Kasnije kad bude novca uzmi ostale.
Može li mi ko preporučit kakvu igru da je nešto kao avantura ...
Kao ove igre: Dreamfall, Breath of Fire IV ... ili ako ne to onda nešto slično Driver 3 :)
Za prvi upit Grandia II
Za drugi True CrimeSserijal.
Thanks, evo skidam Grandia II, izgleda da je dobra kao Breath of Fire IV ...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A za True Crime, igro sam oba dijela ... :D
poz
trazi igru koju sam davno igrao ali ne mogu se sjetiti imena.
uglavnom, mislim da pocima tako da se neki mali plavi alieni sruse na neke ka tropske otoke.
imali su i neke jetove na leđima, i znam da je igra bila nabijena humorom i bazama.
zna li netko o cemu govorim?
mozda ovo
e to je to! :D hvala... :pray:
Heh, meni je prva asocijacija na tu igru plava topless ženska, a ne neki alieni. :)= Citat =:
Izvorno postao ukiy
Sjećam se da sam nekad davno igrao demo toga, i bilo mi zabavno.
Mogo bi nabaviti, baš mi se igra neka arkada.
A onda vidim ovo:
http://www.crovortex.com/webshop/igra-4 ... abuto.html
I Evolva je zabavna arkada, a Sacrifice prva igra koju sam igrao na svom PC-u i jedina strategija koja mi je dobra.
Nešto slično Machinarium-u ? Igra mi se neka takva igra, a Machinarium sam prešao par puta pa mi se ne igra opet ...
Samorost 1 & 2
Alchemia
Haluz 1 & 2
Neverhood
Sve osim Neverhood-a su ti besplatne i možeš ih naći na netu. (ustvari nisam siguran za Samorost, ali vjerujem da ćeš se snaći)
samorost je sličan machinariumu samo po vizuelnom stilu. dok je machinarium klasična p&c avantura, samorost je kliktalica - igra u kojoj samo klikćeš po objektima na ekranu. sličan mu je recimo hamlet
što se tiče igre slične machinariumu, imaš veliki izbor. ako te zanima uopšteno dobra p&c avantura, preporučujem day of the tentacle ili the curse of monkey island. za prvu će ti trebati besplatni, mali program scummvm, lak je za korišćenje. za drugu neće, provereno radi na xp-u, pretpostavljam i na novijim os-vima. ostale igre sa razovog spiska nisam igrao, ali pretpostavljam da su opet slične machinariumu samo vizuelno. ako te zanima igra sličnog dizajna, samorost jeste dobar izbor, ali i full pipe
pozdrav
Nije baš da tražim igru, nego više savjet.
Dakle, htio bi noviji hack/slash dobre grafike i dizajna, a na pamet mi padaju Torchlight i Sacred2.
Neznam koji da uzmem.
Torchlight ima bolje ocijene i svi ga hvale, ali Sacred2 ima Seraphimku :) , a i jedinicu sam igrao i nije mi bila loša.
Dakle, je li Sacred2 preloš ili se isplati uzeti?
Titan Quest + ekspanzija.
Od navedenih je bolji Torchlight.
trazim dobre lan igre...nikakve fps-ove, ili rts-ove
imam dirt2, grid i h.a.w.x. a vi predlozite jos neke igre
btw mogu igrat mw2 prek hamachija(one spec ops misije)?
Worms Reloaded izlazi za 3 dana. Najbolja stvar za LAN, Hotseat, Internet, sve. :)
Inače, traži kooperativne igre ako igrate samo dvojica.
okej...onda kooperativne lan igre...samo ne tps ili fps i rts....
WW2 FPS s dugačkim SP-om, da nije iz CoD serijala.
Fantastični su ti Splinter Cell 3 i 4 u Co-op igranju.
chaos theory i double agent??= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a ovaj novi conviction...ima on lan?
Gore navedeni Titan Quest je zabavan u više igrača, Split Second, iako je njega najbolje u split screenu igrati i Mashed također, koji je vrlo vrlo zabavan u više igrača, opet isto na jednom računalu
Tražim bilo koji dobar RPG da je third ili first person i da traje malo duže. Nemojte mi govorit one malo popularnije jer sam ih najvjerovatnije odigrao.
Ako nisi igro Sacred,odlican je :D
Titan Quest ,i sto mislis pod popularnije?
Pa mislm tipa da nije svatko uo za tu igru, jer to vjerovatno znači da sam ju prešao, i da, Sacred sam prešao.
Vampire: The Masquerade – Bloodlines.