-
Re: Anime & manga everything related
Double post nyaa~!
Pogledao K-On!, slatko.
Uglavnom, ova epizoda ne postoji u mangi, a radi se o tome da su cure dobile pozivnicu za svoj prvi live nastup u nekom klubu... Mah, kao i obično, ništa previše radnje, samo moe moe kyun, par kawaii/funneh scena i blebletanje, ali to je bilo i za očekivati... Čeka se druga sezona!
Jedna zamjerka, koliko god razumijem da Kyoani ne želi mijenjati nešto što je osvojilo nagradu za najbolju pjesmu u animiranom filmu godine, ipak su mogli nekako ubaciti Azu-nyan u ED.
http://i49.tinypic.com/5mb7c.png
^^
http://i46.tinypic.com/2ibopci.png
Sawa-chan, rawr! :)
-
Dobule post nyaa~!
Nabijem vas lijene. :@
Uglavnom, na Animetakeu se pojavila Kowarekake no Orgol OVA. Kako na MAL-u o njoj nema ni riječi, evo mali info...
= Citat =:
Kowarekake no Orgol OVA
http://i50.tinypic.com/ziqhj8.jpg
The story centers around Keiichiro, a young musician. One rainy day, he takes shelter in an old shrine. There he notices a little girl, sitting on a chair, surrounded by garbage, she herself is but trash – an android that had been thrown away. Something in Keiichiro tells him to take her with him. After going to the android repair shop, he’s told that she will never function again.
Zvuči zanimljivo, čekirao bum. :3
-
Akšuali to ti je tripl post! :D
Nego, pokušavam gledati Death Note i jednostavno mi se neda jer mi iz epizode u epizodu postaje dosadnija!
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Nego, pokušavam gledati Death Note i jednostavno mi se neda jer mi iz epizode u epizodu postaje dosadnija!
wat.WAT. :(
kako dn moze bit dosadan ? ^^
enivej, ja sam krenuo gledati claymore, trenutno na cetvrtoj epizodi:D
-
Pa, i meni je DN bio na početku blago dosadan. Ali zato mi je sveukupno odličan anime.
Claymore je zakon, samo me onaj šmrkavac Raki koji je ko fol Clarein kuhar lagano živcirao sa svojim whinanjem.
-
Damn, mene je DN držao od prve pa do zadnje epizode, jedna epizoda napetija od druge. Čim ti to ne paše niti tip za takvu vrstu animea.
-
= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Dobro, malo sam se krivo izrazio, bio je dobar ajmo reći do onog dijela kad Light dovede onu "curu" kuću, kasnije mi postaje dosadna... ali natjerat ću se da pogledam do kraja!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
:@
True. ;(
Enivej, odoh čitati novi chapter Driftersa. :3
-
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
http://mangastream.com/read/one_piece/571-31/1 one piece je izaso.
Već? Damn, ovo je brzo. Još samo Naruto. Odoh pročitat ovo.
-
Pročitao novi chapter Driftersa.
Dakle, imamo dvije zaraćene strane, Drifterse i Offscouringse. Potonji očito napadaju prve, a vodi ih nekakav ''Black King''. U chapteru se ponovno pojavljuju povijesne osobe, tako da su sada u priči i Hijikata Toshizo, Jeanne D'Arc, Anastasia Nikolaevna Romanova te Kurou Hangan Yoshitsune. Yay.
Uglavnom, tu izbije velika bitka pod zidinama nekog nedefiniranog grada, sa ljudima na strani Driftersa, i [izuzev ovih par gore spomenutih ličnosti]Snekakvim piglike bakemono [orcs wannabe?]Sna strani Offscouringsa. Onda potonji odnekud dovedu i zmajeve te počnu sijati vatru uokolo... Samo da bi se na zadnjoj stranici iz nekakvog kamenog portala na nebu stvorio WW2 lovac?
:o
Da mi je znati što Kouta puši...
-
Oda... :rambo:
http://lookpic.com/i/554/TwH9HVhQ.jpeg
Ne mogu vjerovat koliko je već sam početak superiorniji onom od anime. :)
Ovdje je također razjašnjeno da je Kinzo alkoholičar... hm, hm trovanje alkoholom?
-
Mozda ovo i nije prava tema ali.....
...Fat Jon je imao nekog doprinosa za Samurai Champloo OST i njegovi solo albumi imaju istu strukturu kao i muzicka podloga koju je radio za taj anime.
Preporucujem Afterthought
http://www.hi-hat-records.com/images...1531190pl2.jpg
i nakon tog Lightweight Heavy
http://3.bp.blogspot.com/_djqr8FK1Or...eightHeavy.jpg
Imacete osjecaj kao da slusate glazbenu podlogu za Samurai Champloo koji nikad nije izasao.
Raz,gledam u tvom pravcu.
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Raz,gledam u tvom pravcu.
Šaj, poslušat ću.
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Dobro, malo sam se krivo izrazio, bio je dobar ajmo reći do onog dijela kad Light dovede onu "curu" kuću, kasnije mi postaje dosadna... ali natjerat ću se da pogledam do kraja!
bit ce opet dobar :D
-
The Great Anime Crash of 2010: Moe Bubble Finally Bursts
Konačno je i to došlo, nadam se da u ovoj ali i u godinama koje dolaze neće više biti toliko moe gluposti(osim K-On!) ali i nekvalitetnih naslova. Od kad pratim anime industriju, zadnjih godinu-dvije mogu nabrojat na prste jedne ruke naslove koji su bili kvalitetni i s dušom, sve ostalo su bila samo zaboravna sranja. Vidjet ćemo kak će se situacija razvijat.
-
Iskreno, neznam što se svi žale... jest da je bilo mnogo moe animea, ali oni dobro dođu za malu pauzu kad vam se jednostavno ništa ne gleda i želite pustit mozak na pašu. Prošla je godina bila ok, lijep balans između moe i ne-moe anima.
I da... anime se nikad, nikad pa čak ni onda ne sudi po dizajnu. Vi ste samo previše nostalgični i oldskul pa zato bičate :P
-
Jer zbog njih nema drugih kvalitetnih animeja (možda neki ne znaju, ali u Japanu su jako bitni vremenski "slotovi" na televiziji, a popularne/većinu svih slotova u tom slučaju zauzmu moe-crap uratci). Znam da je to nama koji gledamo preko fan subbsa nebitno, ali bitno je jer se uspjeh animea sudi po uspjehu u Japanu, a termin emitiranja je bitan faktor u tome. Isto tako, umro sam na ovo "fan subbsi su krivi za propast moe animeja"... zašto? Jer su možda i globalnoj publici dali do znanja kakvo je zasićenje nastalo i ljudima je dosadilo, a mišljenje jednih utječe na west-wannabe Japan?
Tsk, tsk, tsk. :)
-
Takve oldskul stvari su u biti i popularizirale anime u svijetu, nije ga valjda jedan čubra ili kamfer popularizirao. Teško je živjet na staroj slavi, treba radit i kvalitetne stvari. Mislim da od jedno 30-ak anime u sezoni 5 je sasvim dovoljno da bude moe. Al naravno, to ovisi o gledateljima, ja sam od moe-a gledao samo K-On! a ostalo kaj pratim je strogo političko-akcijeski-triler-horor-psihološko-scifi-mecha orijentirano...donekle ^^
Lako mi sad tu raspravljamo, narod koji to gleda na tv-u će reć kaj misli...a rezultati su već tu :)
-
Ja nikada nisam mogao shvatiti taj moe, i to je jedan od razloga zašto bih samo preskočio takve animee(eee)
-
Ma moe je sad samo naveden kao primjer, nemorat bit nužno moe, ima tu toga još kolko hoćeš. Kažem, sve ovisi o gledateljima i kakve žanrove preferiraš. Al kolko god frik bio nemožeš gutat sva sranja koja ti se serviraju.
-
Eda... jesam li jedini kojeg na MAL-u iritiraju recenzije tipa "this is not your typical anime".
Wtf, valjda u svakoj drugoj recenziji vidim tu rečenicu. :(
-
Ne znam, lol, brijem da nisam niti jednom naletio na istu. Čije recenzije čitaš? :/
Meni tehnominator rula. :3
S druge strane, ti i Arby ćete ga možda poželjeti zadaviti zbog njegove liste najgorih animea 2009.S;D
Enivej, izašla je epizoda 3 Dance in the Vampire Bund. :3
-
Ja se slažem, ovu bedastoću na broju 1. nikad nisam shvatio. U biti to odmas skužiš u prvoj epizodi. Čak mi mindfuck za to nije dovoljan :) A i ostatak liste je epic, o tome cijelo vrijeme govorim.
:D
-
Ma onako općenito random rece dok prelistavam anime kad mi je dosadno... this is not your typical shounen anime, this is not your typical horror anime, nije typical ovo, nije typical ono... dižu mi tlak, po tome bi ispalo da pola animea nije tipično, no to ih onda čini tipičnim... gah!
Lista je ustvari dobra, izuzev Umineka koji je pod brojem 1. Mislim... definitivno nije najbolji anime, ali bogami ni najgori... ako ništa drugo, mora ga se pohvalit na inovativnom pristupu. Očito da je lik fanboy visual novele :>
@aral - Umineko moraš gledat s drugačijim pristupom... igra između gledaoca i autora. Najveći je problem umineka, ono u čemu VN briljira... character developement. U animeu ga jednostavno nema, nisu uspjeli ugurat dodatnog materijala da nas upoznaju s likovima tako da nam je baš svejedno kada ih nađemo u crkvici sa rasporenim trbuhom u kojeg su nagurani kolači i sa facama izokrenutim iznutra prema van.
-
Ovaj... wat?
Ja bi mu prije stisnuo ruku nego što bi ga zadavio (daleko od toga da su svi ti animeju loši, ali generalno nisu nešto dobri). :)