Ne, nemam 12 godina.
Printable View
Ne, nemam 12 godina.
Argentina ispada u skupini
dobro je,na iskustvo dobivena tekma,bitna 3 boda i prvo mjesto
dobra je nigerija,dobit će ona možda argentinu i island,brzi su...
Pitam nekog novog lika sa posla od kuda je? Veli iz Nigerije. Reko dva nula a? Onda se počeo izvlačit da su dobili Argentinu na prijateljskoj :D:D
edit: još gledam lika da ga pitam, ma reko ziher je iz Nigerije. Nemreš vjerovat :D
Šta je tenče, di si sad? Sam reko da ih dobijamo s pola gasa.
pa tu sam,imaš kakvih problema?
sa pola gasa,ako je ono bilo sa pola gasa onda stvarno ti niti nisi gledal utakmicu...pa i sam modrić je izjavio da pobjeda nije bila lagana...
....po meni igra nije bila dobra,premalo dodavanja,kombinatorike,igre itd....ali tri boda su tu i to je najbitnije a nigerija nije slaba...nigeri su brzi ali nemaju iskustva...
Hehehehe neznalico, prije 2 tjedna si pričao da Modrić nema šanse protiv Nigera. Nisu stvorili ni jednu priliku. S pola gasa gaženje ko što sam i najavio. Slijedeće je ovo argentinsko smeće.
UUUUUUUU, izgubio je jednu loptu koja je mogla biti gol. Ajmo ga razapet na križ.
Izašao je sa meni najdražom formacijom koju sam najčešće koristio u Fifama. Također, i sam bih izabrao onakvu postavu. Žao mi je što nije pao barem jedan čisti gol. Da barem Kova nije bio škrt kod one brutalne šanse... Ali dobro, nadam se da možemo samo bolje :)
da kaj valja ono bi sam zabil....
eto ti na brazila na kojeg kao svi svršavaju,onaj nejmar malo ga pipneš i odmah pada...to samo oni šeici kojima raste novac na drveću mogu dat 222milijuna za igrača....
c.ronaldo je za sada najbolji od svih "zvijezda",sam je vukao portugal čija je momčad odigrala dosta loše koliko sam vidjel ali imaju potencijala i dobre igrače...i bilo je na prvenstvu do sad prekrasnih golova iz igre i slobodnih udaraca,npr. od ronalda gol iz slobodnjaka i danas od kolarova,pa ovaj od kutinja isto dobar gol...
njemačka isto popušila...
baš mi se sviđa ovo prvenstvo,suci sude stvarno vrhunski,ono kaj sam gledal nije bilo nikakvih velikih grešaka,čak niti manjih i ovaj var je pun pogodak,ako kaj ne štima ili nije dobro vidjel ovi mu iz centra kažu ili si sam pogleda i na kraju odluči u miru...da je bio var nebi onaj fred kremenko dobil penal u brazilu...jučer onaj niger kaj je sudil srbija-kostarika isto vrhunski odradil...
...a nejmara su jučer vrhunski prcali....neznam koliko je žutih na sebi navukal...frajer se ošišal i obojal kao da mu se žutoglavi sup posral na glavu...
Gledam baš korea i švedska. Počeo bi dijelit žute i crvene kartone za nepotrebno valjanje po podu. Svaku minutu prekid. Koje pičke. Katastrofa negledljivo.
Zato se i rodio tika taka nogomet zbog takvih pički, što je dobro naravno, ali ne mogu svi igrat tika taku.
gledam cca 15min zadnjih por-mar i nadrogirani američki huligan ne svira očigledni penal za maroko,ruka pepea...ako je tko stručniji pa da komentira,ono je po meni čisti penal a američki idiot se pravio grbav,očito ih je fifa podmazala da sude za portugal...
... i klasika,padavičari i glumci pepe i c. ronaldo...
Ovdje stručniji. Nije bio penal.
Ma Pepe je bivši Realovac, pa ga Hex naravno brani. Hex, znaš već što ti je činiti.
A jesi dao objasnjenje svaka cast,vidim da isto nemas pojma o pravilima igre....znam da je frajer malo kasnije sudil ruku u korist portugalaca....
Bit ce da je to,brani sve realove igrace...taj var treba podhitno uvest u ligu prvaka i lige petica,ono kako se druka za real je nedopustivo...a i opcenito ima velikih pogreski sudaca....
Po meni to zaustavljanje igre i gledanje u ekran je sranje. Da su pravi pošteni igrači treba ih pustit da se "tuku" na terenu i bok. Sranje od nogometa brate. Znao sam ja dobit batina u svoje vrijeme kada sam igrao po tim selima, ali sam im svima jebao mater i na kraju bi mi pružali ruku.
Pitao si za stručnijeg od sebe i rekao sam ti da nije penal. Što drugo bi sad htio. Ovo drukanje za Real je samo izmišljotina ljubomornih novinara i navijača Barcelone. Rekao sam ti već da ti treba biti privilegija što si živ u ovom prekrasnom vremenu da uživo možeš gledati Real Madrid kraljevski klub kako 3 puta zaredom osvaja Ligu Prvaka. Nikad dosad viđen uspjeh i nikad više neće biti ponovljen. Zašto se ne veseliš skupa sa nama? Povijesti trenuci tenče, povijesni. Pričati ćeš unucima o tome.
Misliš da tebe unuci neće pitati: "Deda kakva je to bila momčad koja je jedina u povijesti 3 puta zaredom osvojila Ligu Prvaka?" Naravno da budu. Čemu onda toliko mržnje. Uživaj zajedno sa nama u stvaranju povijesti.
Di si tenče? Sam ti rekao da Argentina ispada u skupini. Ti bi Modrića ostavio na klupi ahahahaahahaha. Katastrofa.
Znao sam da ih možemo pobijedit, ali smo ih usput i razvalili :D
Pa normalno da možemo Argentina je sranje momčad.
islanđani popušili,glavno da su neki pričali kako je nigerija slaba,obični bunkeraši...nadam se da dalje ide nigerija...
srbi jebu mater sudiji i švicarcima ali onaj mitrović je živi komedijaš,frajera dva drže i nemreju mu ništa i nakraju mu sude prekršaj i još popuši žuti karton...komedija od utakmice...ali fini golovi
Onaj Modrićev gol je sa druge planete.
Dobro... nije sa druge planete, Carlosov gol je sa druge planete, ali je klasik potez jebeno istreniranog igrača.
šajze šajze nojer,katastrofa igra njemačke,ne samo da imaju loše igrače nego niti nemaju nikakvu momčadsku igru+ kaj je sudac oštetil šveđane za penal.....ispast će u skupini...ovi šveđani jesu bunkeraši ali znaju i mogu zabit i imaju očito momčad i igru...
...a onaj sampaoli isto benetina,tek sad čujem da mu golman ima 36 godina i da uopće ne brani nego sjedi na klupi,bolje bi bilo argentini da su sklepali igrače iz argentinske lige nego ove veterane....
...a brazil je tek nešto bolji ali po meni nije nikakav favorit,jedva dobili kostariku....
...sramota na kaj su spali njemačka,argentina i brazil...
...prema ovom vidim glavne favorite francuska,portugal,španjolska,eventualno engleska ili belgija(nisam ih ni gledal kako igraju)....od njih jedan bude prvak....
Ja sada mislim i nadam se da će Hrvatska napokon uzet zlato.
Ma hoće kurac,ispast će odmah u osmini finala,ili će se igrači skenjat ili će nas po običaju opljačkat sudac,to je klasika.
Vidiš da se takozvanim zvijezdama itekako pogoduje,jučer je švedska oštećena za penal da bi od četvorice sudaca se svi pravili grbavi i zažmirili,nisu se udostojili ni var pozvat...
...Onaj kaj je sudil portugalu i maroku,amerikanac gajger je navodno tražil dres od ronalda na poluvremenu...gamad korumpirana i to ti je to...
Da je bio penal bio bi dosuđen.
koja pička materina je ono jučer bilo,opet ono iritantno zujanje,ko one jebene vuvuzele,jučer opet na utakmici iran-portugal
znači ide se na malog od pitera šmajhela...
Pa to i jesu vuvuzele