Eh, da... pozadina, dodat ću kasnije pozadinu, jer mi svi crteži izgledaju kao isječci bez pozadine :)
@la50, umjetnička sloboda :)
Printable View
Eh, da... pozadina, dodat ću kasnije pozadinu, jer mi svi crteži izgledaju kao isječci bez pozadine :)
@la50, umjetnička sloboda :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i619163_hand.jpg
Stavio sam zato jer me je str1k3r nagovorio. :(
A Grim the Reaper ovo je extra,bravo bravo.
Dobro je da te je nagovorio, jer je crtez odlican. Samo bih volio vidjeti i ostatak zvjerke(zmaja?).
Kaže da radi na jednom "ležećem" zmaju trenutno, iščekujemo nastavak sage o zmajevima :D
E strikeru pošto si budan ajde mi zadaj nešto da nacrtam(bilo šta),da se mogu potrudit oko nečega a i da mi cijeli vikend ne prođe pred kompom.
Kaj hoćeš? Ljude, prirodu, zvjeri...?
Bilo što,što ti padne prvo na pamet(geralt,haha).
Možeš Geralta :)
šta ja znam, prođi deviantART-om i pokušaj kopirati nešto, recimo... zmajeve :)
Ili remake Šniclinog Landskenechta Franza :)
Nacrtaj traktor. Ili Franza. Biraj.
Franz owna traktor u svakom pogledu :)
Nacrtaj templara u full body armoru kako zabija mac u nekog orca dok je oko njega bojno polje sa mrtvacima. :D
Polako Grim, traži se nešto jednostavno :D
Uglavnom, opet me str1k3r nagovorio:
http://www.imagesforme.com/out.php/t620064_09022009.jpg
Mada ga nsiam trebao posebno nagovarati ovaj put :)
no zmaj je GG^^
@ Grime, ovi crteži jebu majke! :shock:
Grim the Reaper je veliko otrkiće,pošto je tvoj potencial otkrio striker nek ti on bude menadžer :D(super crtež).
Današnji dan mi je vrlo usran,tako da mi ni crtanje nije baš pošlo za rukom Geralt of Rivia(ako se bolje zabuljite pod njime piše NOT(hah,po mom mišljenju je dosta trulo ispao,najveća greška je da sam mu lice sam trebao dulje napravit) i pošto je stara vježbala na kompu za ispit onda sam nacrtao i ovu ninju Starcraft II,iako ne očekujem da ga itko prepozna(bio je jednom na naslovnici pcpa,negdje 96 broj).
Grimu dobro leze fantasy motivi, definitivno. Sto se tice la50vog Geralta, duljina face mozda ne stima, ali je lik zbog detalja na licu svejedno prepoznatljiv. Starcraftov marinac je dobro pogoden, tog lika sam vidio u nekom traileru, ako ne grijesim, i faca je potpuno identicna :thumbs2: .
Jelda, a on će meni " ne, ne, nisam ja dobar". Nego, dvoumim se za idući projekt Warhammer Space Marine ili Wolverine (Hugh Jackman), help please ^^
Nijedno. Nacrtaj traktor. Ili Jacka Trbosjeka. Biraj.
Traktor mi je isfuran, a ne crta mi se baš serijskog ubojicu prostitutki. Any other ideas?
Svemirski traktor, opremljen jednako za interstelarne letove kao i za oranje na Jupiterovim satelitima. :)
EDIT: Sad sam otkrio da Leningrad Cowboys imaju pjesmu pod nazivom Space Tracktor. :o
Traktor nije isfuran :(
No dobro, ako je Jacko prejeziva tema... Nesto povijesno?
Nešto povijesno, like Rimskog vojnika u lorika segmenti, jadno mi izgleda lorika hamata.
EDIT- najzanimljiviji mi se čini Wolverine, vjerojatno ću to nacrtati.
Moze netko nacrtati lika iz stalkera cs. sa kalašem?
Striker derni rikarda u križarskom pohodu,ili bar jednog od njegovih ljudi.Ja znam da ti ne komentiraš moje crteže zato jer si dobar pa ne želiš povrijedit,ali slobodno :D.Ionako ne mislim od toga karijeru napravit.
Nacrtaj templara.Obavezno. Ili barem teutonca, nije važno, samo da je križar i da ima sexy odjelo.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Baš me zanima.
Inače, crteži su vam odlični. bravo!
Radim neko vrijeme na templaru, uskoro je gotov.
Templar as in križar, or Templar as in Black Templar ?^^
Templar as in križar, zapravo su dva templara. :D
Evo, nije mi se bas dalo dovrsit tako da, idem na novi "projekt":
http://www.imagesforme.com/out.php/t...nedovrseno.jpg
E ovo mi je kul.
Vrlo lijepo :)
Wow, Grim !
Bravo.
Ovaj prvi je u baš nekoj kul pozi.Svaka čast!
EDIT: E, ako vam se da, možete nekog tako nacrtat, ali obojenog, da ga stavim za avatar.Samo ako vam se da, naravno.
Kako mi crtanje super upotpuni dane,na more ujutro,onda spavam,na kompu onda neko vrijeme i na večer malo crtanja.Evo jedni mlaki pokušaji Ružni,Gadni Prince ArthurSi slika vjerovatno unita(pošto warhammer nisam niti odigrao,pa neznam) Mrga
men' artur baca na arthasa lol.
Rofl,koja provala. :bravo: ja
Dobro ti ide la50, nastavi tako. :thumbs2:
svaka čast, uvijek ostanem "paf" kad listam te vaše uradke
falat svaka čast
@ str1k3r... di mi je slika? :)