nikad to nisam vidio, al mislim da se to odnosi na charge of darkness a ne na ultu= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Printable View
nikad to nisam vidio, al mislim da se to odnosi na charge of darkness a ne na ultu= Citat =:
e skinia san replay od turnira iz kastela i ne mogu ga otvorit umisto toga izleti mi poruka "this replay data is for another version of warcraft 3"
tribas imat 1.21 verziju
vidin :) :)
Ne= Citat =:
[quote=Systematic Rewerse]Ne[/quote:24exydgh]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":24exydgh
e sa ovo moran kopirat i pokazat jednoj budali
vengeful spirit ftw...
btw sta equipate vengi jer ja nisam dugo igro pa.....
kad igram ozbiljno sa njom prvo uzmem lothar power treads s&y i monkey
Da, swapaš carriera i onda lothar-away :)
IceFrog je nerfao wardse ( :cry: ) pa možeš očekivat' da će netko kada-tada napravit' Necronomicon...
P.S. Ne kažem da se wards ne koriste, nego da su sada manje efektivne za dugotrajnu upotrebu...
desolator, mkb i nešto za hp= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Skadi i life steal != Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Sjećaš se ?
oba su orb, nebi trebali raditi zajedno
u slučaju da kupuješ vladimirs, on ti je sam za meele heroje
Skadi ranged nije orb ^^
Probaj pa ćeš vidjeti != Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
http://dota.mikaelsunde.se/itemorbeffects.jpg
Već je probao netko drugi :wink:
LOL kako da ne...= Citat =:
Izvorno postao Frky
evo danas sam mal igro s sandkingom i gledam kak nikad skoro nepunim 2. pa ja sad pokusam uzmem mu vladimirs ofering i jos par itema za hp regen i lik skida s 2 dost hpa creepovima a i kad heroj naleti samo mu malo stealam pa 1. pa 4.
i da btw koji k sluzi ona 3 na SK dali kad heroj umre ostecuje i SK ili samo okolne creepove jer nevidim smisla ovom
Kako newidis smisla? Ako mislis na Coustic Finale.Aj owako gledaj, kad ga dignes na lvl 4, dodje ti npr 30 creepowa, kad ubijes 3 creepa swi ce biti mrtwi :wink: Djeluje i na herojima
jednostavno kad ubijes creepa daje poison dmg svim ostalima koji su blizu
da ali dali kad taj vreep explodira nanosi i meni dmg?
Ne. Samo za protiwnicke unitse wrijedi
Jeba on sebe kako taj skill dobro dođe za farmanje !
magnus sa 2 bf-a :D
moze bit i 50 kripulja oko njega sve ih u 3 udarca rjesi
nisam znao da se bf stacka:X
Ja mislim da cak i je jer je meni jedan put tauren spoija 3 bf-a i vise je dmg radija onima oko sebe nego onom kog tuce :rotfl:
lol= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
to ne moze biti jer bf daje postotak dmga:X
-_- znam, bio sam sarkastican tome je i sluzija smajl ":rotfl:"
Zapravo to je moguce jer se battlefury stacka izravno. Znaci uzmes 4 bf-a i imas 140 % cleave .= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
i jos cleave ignorira armor
pa, u teoriji, al ako se stackaju izravno, onda se samo 2 mogu stackat, a treći ne radi (primjer radiance- lik mi kaze da se ni dva ne stackaju vise, premda prije jesu, dok treci nije radio)
Istina, radijacija se nestacka uopce
Omg , vidio sam jednom lika kako je igao neku AI mapu (stariju) i ima je magnusa sa i 3 bf ! Lik udari kripa i ubije heroja iza a krip ostane živ ! :rotfl:
Ja sam jedan put sa magnusom imao oko 700 cs 8)
evo sada sam offline magnusu na najnovijoj sastavio 3 bf-a, i stvarno, ovaj creep kojeg tučeš preživi a ostali davno krepaju....
Znači moguće je stackanje :o
SKoja verzija?= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
43b
A lol pa rekao sam vam vec BF se potpuno stackaju + cleave ignorira armor tako da ako imas 100% cleave-a opet ces prije pobit ove creepove koje cleavom tuces
Istina da. BTW da neidem u offtopic u CDL topiku.
Ti si lvl 20 a neznas sta je deny? Mislim nemoj misliti da te wrijeđam ali mi je precudno...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ma znam sta je deny, nisam nikad rekao da neznam nit ces nac di ja pitam sta je to, samo da to ne volim radit:X= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Zašto?= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Nevolim ni ja denyati jer mi se neda , ali kad protivnik u lineu denya onda i ja denyam !