ma fala bogu da je netko uspio uputit udarac a da lopta nije išla direkt u Ochoau...baš sam bio happy kad je Sneijder rasparao mrežu :D
Printable View
ma fala bogu da je netko uspio uputit udarac a da lopta nije išla direkt u Ochoau...baš sam bio happy kad je Sneijder rasparao mrežu :D
Jbt Robben i iznuđivanje penala, htio sam produžetke :(
Pa bio je prekršaj.
Ne kužim
Al kako je tip odvratan. Iz mrtvog kuta i 3 braniča ispred njega, a on ide u dribling.
Skoro svaki put kad je krenio na dribling je ili prošao ili je prekršaj bio.
To neznači da nije imao boljih opcija. I uopće neznam kako taj tip ikoga prolazi. Uvijek, al baš uvijek napravi fintu da će udesno i onda ode ulijevo.
Vamos Kostarika, Kolumbija i USA, sve ostalo su prijevare od momcadi.
Dujtšland uber alles.
Ma kakva Njemacka, da s onakvom igrom dođu do finala to bi bila katastrofa za nogomet.
Ovi Grci su olicenje guzicarstva. Kako ih ne voljeti.
Nogomet je spašen. Dosta su se Grci proguzivali :)
Netko Nijemcima treba objasnit da je cilj nogometa zabit gol, a ne dodavat se po šesnajtercu.
Kolumbija osvaja ovo svjetsko.
Može.
Kad su prije svake utakmice opskrbljeni najkvalitetnijom robom. Nasi su pili Janu s okusom jagode.
I porukama Paola Coelha.
On pise na portugalskom, ne moze bit kolumbjjac.
I nakon utakmice se poubijaju i potuku međusobno, divan narod.
kri švicarska :(
plus, krešo čampa je užasan komentator a njegovo konstantno svršavanje na svaki potez argentinaca i mesija je nešto najodvratnije.
S potpunim pravom, ne bi Argentinci znali odradit jedan trening bez Messija.
Jedina dobra stvar kod ove utakmice je sto nije zavrsila jedanaestercima. I zadnjih par minuta poslije gola bilo je jebeno napeto.
Sad ce Argentince rjesit Uncle Sam u iducem kolu.
Valjda jedina loša stvar, jedanesterci su zakon.
Da, najbolje da, nakon sat i pol natezanja, 30 minuta umiranja na terenu i prosjekom od 0,5 golova po poluvremenu.
, svaku utakmicu zavrsavamo penalima. Mogli smo jednostavno odigrati par-nepar posto su obje varijante jednako mjerodavne.
U pionirima i juniorima uvijek sam pucao penale, a fulao sam jednom ili dva puta samo, ne mogu se dobro sjetit. Fora je da na treningu spičiš loptu svom snagom u neku stranu i pogodiš tako da dva golmana ne mogu branit. A kad je tekma gol ti se smanji i pucaš kao pičkica :)
Juesofej ispao, ali nisam razocaran. Utakmica je bila odlicna i Belgija zasluzeno ide dalje.
Ona završnica nakon što su ameri zabili gol je bila epska. Mogli su i drugi, imali su dobre šanse.
Nevjerojatno je kako se fulava na ovom SP-u. Da su Njemačka ili Belgija kojim slučajem ispali (a mogli su), svi bi pričali kako su Alžir ili SAD super, a u oba slučaja je trebalo biti najmanje 5 razlike. Golmani tu nisu ništa napravili posebno, 99 posto fulanaca su promašivanja gola ili napucavanja direktno u golmana. Koji je ku s tim napadačima, to im neka fora gađat golmane? Nek im vele da gađaju stativu pa će im više ulazit.
nisam ni rekao da je mjerodavno al za mene kao gledatelja je sigurno zanimljivije, zabavnije nego da u zadnjoj minuti produžetka netko uspije nekako ugurati loptu u gol nakon što sam preko dva sata gledao dosadnu tekmu
recimo produžeci na SAD - Belgija su bili super, tri pogotka, puno uzbuđenja, završni pritisak Amerikanaca gdje se samo čekalo da ili oni zabiju ili Belgijanci odu u kontru i konačno potvrde pobjedu...makar opet velim, kao nepristrani gledatelj ne bi imao ništa protiv da su Ameri izjednačili pa da su bili penali
Gledaj, meni su penali jednako napeti kao i svima ostalima, ali kad se svaka druga utakmica odlucuje na takav nacin gubi se smisao.
@Viking Ma daj kakva Njemacka i pet razlike, mogu biti sretni sto su dosli do cetvrtfinala. Ako je to igra zbog koje su oni najizgledniji kandidat za finale, onda ne znam sta da o ovom prvenstvu mislim.
Jesi ti uopće gledao tekmu? Ispromašivali su se u 100-postotnim prilikama kao nikada od kada ih ja gledam u životu, pogotovo Müller. Da je jedna trećina toga ušla, i onom tko nema pojma o nogometu bili bi među glavnim favoritima. Slična stvar je bila s Belgijom jučer. Da su Ameri na kraju regularnog dijela zabili onu gajbu svi bi ih dizali u nebesa i više nitko ne bi spominjao sve one silne promašaje Belgije koja je bila bolja za 800 posto.
U nogometu uvijek ima lutrije, zato i je zanimljiv, ali treba ipak biti objektivan kada se govori o tome kako je koja momčad igrala. Ako su Belgija i Njemačka sad potrošile sve promašaje na ovom SP-u, i dalje imaju velike šanse da naprave odličan rezultat. Nisu valjda zaboravili igrat nogomet isti oni Nijemci koji u kvalifikacijama za EP i SP smelju sve protivnike prije polovice ciklusa.
Realno gledano, u četvrtfinalu se nalaze svi oni koje smo očekivali osim možda Kolumbije i Kostarike kao najvećih iznenađenja. Umjesto njih sam u četvrtfinalu očekivao Portugal i Španjolsku, čiji je odlazak najveće iznenađenje u obrnutom smislu. Što se Italije i Engleske tiče, osobno sam očekivao da će imati velikih problema, pogotovo Engleska koja se uvijek na tim prvenstvima zasere, dok se kod Italije nikada ne zna, jer zna imati 7 mačjih života.
ne gubi se smisao, utakmice su i dalje jednako loše.
Svaka čast SAD-u. Koliko su ih podcijenili svi, to je nevjerojatno. Da su igrali s nama razmontirali bi nas. A vjerojatno i Alžir.
Ameri su poznati po tome da nikad ne odustaju i nikad se ne predaju, to im je najveća snaga, značajka koju Hrvatska nikada nije imala, čak ni u vrijeme Vatrenih, no daleko od toga da nogometno vrijede nešto posebno (čast nekolicini - Dempsey, Bradley ili Donovan nekad). Jučer su imali sreće za valjda idućih 20 godina, ništa više od toga.
Kad bi nama došao jedan Klinsmann.. Da dobi par godna vremena da studiozno pripremi ekipu i stručni stožer. Prošetali bi se našom grupom, u to ne sumnjam.
U kladionicama je kofa na Kolumbiju protiv Brazila 4.60, na hendikep 0:1 je 10.0, a 2/2 je 7.0. Ovo je brijem najveći zicer u povijesti svjetskih prvenstava, bar po omjeru uloženo:dobiveno.
Stavi onda soma kuna ako imaš muda :)
nzm baš, suci uvijek mogu izvući brazil, pogotovo ako je sucu umro neki bližnji od predoziranja heroinom.