ako je tak onda kvragu
od kud ti te informacije enivej?
najvise me zabrinjava ovo level cap 20 :shock:
Printable View
ako je tak onda kvragu
od kud ti te informacije enivej?
najvise me zabrinjava ovo level cap 20 :shock:
Na youtubu na traileru lik koji je stavio video napisao je to sve,a mislim da je on preuzeo sa official sitea ili sa fan sitea,ne znam sad točno i bit će tako kako piše,možda naprave male izmjene jer se fanovi žale,ali najgore je to što oni misle da rade dobar posao.
uf youtube znaci to mos prekrizit. Nekak ne vjerujem da je to istina jer se Todd Howard u svakom interwievu poziva na to da se trude igru napravit sto vise dostojnu orginalu tak da sumnjam da je ovo istina
no mods...omfg...no sex... :hangin: preskocit cu igru ak ce bit ovako...
no child killing :(= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Taj lik koji je stavio to na youtube je našao informacije na službenoj stranici...I pola toga sam i ja našao na official siteu da je to sve istina što piše..na žalost..
to ti se zove priblizavanje serijala konzolasima....= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
e ako nebude bilo crnog humora ko u dvici mislim da ce im se fanovi toliko najebat majke da ce ovi sve iz pocetka mroat radit :D
Nakraju još bude ispalo da će lik sam hodati, a mi ćemo samo morati ciljati 2 do 3 neprijatelja koji iskoče i pucati klikom na miš, a za svakog ubijenog ćemo dobiti 100 bodova :)
Ma daj, ovdje pisu takve gluposti da mi je slabo... ak u ovo fakat povjerujete onda vam je IQ nizi od sobne temperature. Taj tekst je inace napisal neki debila cim se sluzbena stranica otvorila. Ajde neke od toga su fakat rekli kao npr. "Broken nuclear cars that explode in a nuclear fireball when you shoot them." ali vjerujem da ce takve bisere maknut van, to kaj se neki pametnjakovic nasao radit svoju listu izmišljenu to nije moj problem, a i necu se opterecivat jer znam da tak blesavi nisu.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
To je sve kao prvo izjavila bethesda,ali neke stvari su ipak malo promjenili,ali opet ništa posebno:
http://www.qj.net/Fallout-3-200-differe ... aid/116614
A ti sam sebe uvjeravaj da su ovi iz bethesde Bogovi,vidit ćeš da će bit ovako.Pola ovoga je odavno poznato i lista nije izmišljena,što ćeš i sam vidit.
It's a shooter, not a point-and-click game.
Je,pucačina ali u Deus ex stilu, što je odlično.
Level cap is 20.
Lako povećano pomoću modova.
40 hours of total gameplay.
Po novim informacijama je više od 100 sati.
Descriptive texts are out.
Paaa...sad više ne gledamo s 30 metara visine, pa nije potrebno da nam se opiše u što to gledamo,ovo je dobra stvar.
Less than half the NPCs of Oblivion.
Upola manje sa puno različitijim glasovima, i razrađenim osobnostima.
GTA-style radio stations for music and news.
Čisto sumnjam da će biti u GTA stilu.
Handheld nuclear catapults.(no joke)
Bit će samo jedan,kojeg ćemo moći iskoristiti samo jednom.
Flaming swords.S:o :rotfl:
No construction set to make mods?
Bit će ga.
Mutants are the "main bad guy".(They kinda look like yellow-ish orcs now.)
Negativci da,ali glavni negativci ne.
I ako bude sve tako dobiješ solidnu igru koju pređeš za 1-2 tjedna,a ne jednu od najboljih igra svih vremena di imaš maximalnu slobodu,ševit,ubijat djecu,RPG,mnogo sati igre..
Ako ti je 100 sati igre malo... i to samo jedan prolaz, a ima 200 različitih završetaka, 12 glavnih i ovo ostalo s malim suptilnim izmjenama, još kad dodaš tome da drugi put možeš napravit drukčijeg lika.. A di su tek modovi koji će napravit čudo od ove igre..
Koliko se sjećam Fallout 1 i 2 nisu bile posebno duge igre,ali su imale ogroman replayability.
Što se tiče seksa i ubijanja djece, meni to uopće ne fali. Prva dva nastavka isto nisu prikazala sam čin seksa, a ubijanje djece je bilo bezveze jer si praktički morao reloadati igru nakon ubijenog djeteta, svi bi te htjeli ubiti.
100 sati UKUPNOG igranja je pre pre premalo,a main quest će biti(sada barem tako kažu) 40 sati,a Fallout 2 UKUPNO ima puno više od 100 sati,a ubijanje djece je bilo zabavno i smješno,npr. kad te mala konjina pogodi kamenom,a ti njega vatrobacačem,mislim da se modovi neće moći raditi,a i ako budu mogli... To će biti Oblivion with guns,a ne remek djelo poput prijašnjih nastavaka.Fallout 2 je bila igra koja je bila RPG di si mogao radit šta god hoćeš,ubijat koga god hoćeš,puna humora,možda igra koju sam najviše puta prešao,a neću ja jednu igrat 100 puta zbog različitog kraja..
pa koji k onda tu spamas ak si do sad samo tu srao po igri i govoris kak je neces igrat. Otidi s ove teme i gotovo.[/quote]= Citat =:
100 sati UKUPNOG igranja je pre pre premalo,a main quest će biti(sada barem tako kažu) 40 sati,a Fallout 2 UKUPNO ima puno više od 100 sati,a ubijanje djece je bilo zabavno i smješno,npr. kad te mala konjina pogodi kamenom,a ti njega vatrobacačem,mislim da se modovi neće moći raditi,a i ako budu mogli... To će biti Oblivion with guns,a ne remek djelo poput prijašnjih nastavaka.Fallout 2 je bila igra koja je bila RPG di si mogao radit šta god hoćeš,ubijat koga god hoćeš,puna humora,možda igra koju sam najviše puta prešao,a neću ja jednu igrat 100 puta zbog različitog kraja..
Nisam rekao da neću igru igrat,a i ne spammam,rekao sam da je neću igrat 100 puta zbog tog i tog razloga ili se to na ovom forumu ne smije.Ok neka bude po tvome:
Igra će imat 60000 sati gameplaya,bit će najbolja svih vremena,Hail to the bethesda.Ja nisam nikog vrijeđao,za razliku od tebe.Ovaj tvoj zadnji post nema nikakve veze s Falloutom zar to onda nije tvoj spamm?
Gle ja nisam rekao da mora biti mo mome i da sad svi morate govorit ova ce igra bit zakon, najbolja bla bla... nego mi se cini da sto god neko rekao da igra nece biti tako losa kak si ti rekao odma se ti zalis i pokusavas nesto izvuci da ce igra bit sranje. Pa daj si pogle igre prije od Bethesda, morrowind se dao prijeci za 15min i ova tvoja lista zakaj ce igra saksat je cisti bullshit, to ce se sve promjenit i vecina toga ima svoj razlog.
ne se sekirat, pa nije ni izaslo jos.
mislim da čoek oće reć da je hype oko izlaska igre obično (pretjerano) pozitivan po defaultu. a ovaj oko fallouta 3 kreće se unazad, odnosno naopako.
Ne mozes ubijat djecu :shock: , nema shanse da igram takvo beskrupulozno sranje....
Da, meni nesto ne valja s tom Bethsadom vec vishe od nekoliko godina, nece ovo zavrsiti onako kako fanovi ocekuju, to se vidjelo iz aviona cim su najavili....
ovo s 20h main questa je ustvari puno bolje nego sta je bilo u Fallout 2 u kojem si main quest naprosto mogo zavrsit u 20min
i ako ce igra imat 200 zavrsetaka onda ce se morat prelazit barem vise od 10 puta najmanje znaci dobis 1000h igre sto je jako puno za ovakav tip igre ma i da samo jednom prelazis 100h sp igre je uzasno puno
Ja mislim da će igra biti sranje i da će upropastit Fallout i toga se bojim,da mi useru jednu od najdražih igra.Igra je bila posebna po ubijanju djece,sexu i svega toga u to doba,a sada toga nema...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Ja bih volio da su ostavili temelje Fallouta,RPG,sloboda itd.Neće svijet propast ako nema child killinga,ali opet vidit ćemo.. Nadam se da ćete vi biti u pravu..A da se ljudi ne žale kao i ja ne bi ni stavili 200 različitih završetaka i sve ostalo.. :)
A sto je najsmjesnije:
Danas zabranjuju igrama takve stvari, te Bethesda eto ne zeli staviti Child killing, sex i takve stvari ... zato jer "nije primjereno za ljude", a u danasnje vrijeme se sve to moze toliko vidjeti, cuti, procitati i na netu, televiziji, novinama pa cak i u stvarnom zivotu.
A u doba FallOuta 1 i 2 je to jos bilo cudno, tj. ljudi bi se zgrazali (ne kazem da se danas ne zgrazamo) nad takvim stvarima te dnevnik i novine nisu cijele bile Crna Kronika kao danas (gledam dnevnik pa svaka vijest je: ubio se, ubojstvo sa pljackom, eksplozije, silovanja ...), a jedna obicna igra je stavila sve ono cega su se ljudi bojali u to doba.
Dok danas su vise manje ljudi postali tolerantni prema tim stvarima jer ih se vec toliko dogadja, tj. bez cenzure prikazuje, pa cemu onda braniti FallOutu 3 takve stvari :roll:
Ako neko nece kupit igru samo zbog zbog nedostatka ubojstava dice ili sexa to govori štošta o toj osobi.
Nije to jedini nedostatak..
A i to sto kazes ...= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Samo se nadajmo da ce napravit zanimljivu radnju, NPCe, tj. sve sto je potrebno za jedan lijepi replayability
No kad pogledam Oblivion (koj sam igrao svega 3h i obrisao sa harda) mrak mi padne na oci
ok im je ovo što su odlučili da svijet bude manji nego u oblivionu, ali zato puno detaljniji. svaka čast veličini mape u oblivionu ali ista je prazna i tko još ima volju jahati od grada do grada putem koji je već triput prošao?
to što će u f3 biti duplo manje likova je dobra stvar - vjerojatno će im glasovi biti različiti, a ne kao u oblivionu
neznam kako vama ali meni ovaj screen izgleda obećavajuće, barem što se atmosfere tiče
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... lout10.jpg
mislim da bi već bilo vrijeme da bethesda izbaci trailer, nevjerojatno su škrti na informacijama i materijalima
Da, tako I am Legend-ovski izgleda screen.= Citat =:
Izvorno postao Snake
= Citat =:
Izvorno postao Snake
upravo suprotno,izgleda kao smeće
ps.jedva cekam da igra izade
pps.zato sto onda daju van buren communityu da ga dovrsi,rock on
a koliko bi fallout trebao zahtjevati
Sumnjam da ce imati vece zahtjeve od Obliviona, ipak to izlazi i za konzole.
(Zivio konzolitis!)
Assassins Creed any1? koji je zahtjetvniji od crysisa
btw svida mi se ono da posaljes psa da trazi hranu ili oruzje s poda pa se vrati nakon par sati i donese ti :)
po tome nebi trebao zahtjevati previše, neki jendojezgreni proc, giga radne i 256 grafičke sa shader 3 modelom= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
sve je to beskorisno ako nema ne atmosfere gdje upravljas svime,takvu slobodu kakvu su imali 1 i 2 oni neće dostići,kako vidite odbili su to napraviti samo zbog,samo zbog prodaje i markentinga,e to je problem,problem što oni u današnjem svijetu duplo liberalnijem nego kada je izasao prvi dio oni to rade,njima je kao tvrtci stalo samo do novaca,fallout 3 ja sam odlučio neću igrati,samo zato što imam stav,da takva tvrtka ne smije to raditi,a ako ne ispune svoje obećanje da će da ti communityu da dovrši van buren,otvorit ću blog protiv njih(omfg otvarat cu blog :P )
neka oni stavljaju te neke trikiće sa psom,mene briga za to,ako psa nemožeš osakatiti,ispreći i pojesti ga(ne nisam manijak),oko toga što izlazi za konzole,pa možete očekivati sranje od igre samo zato što za njih izlazi,već sam jednom rekao samo igre koje su bile na xboxu pa na pc su kako tako zadovoljavajuće,valjda microsoft u tome ime prste :)
ps.oblivion je teško smeće bez par giga modova,onda je uber macro iddqd dobar
sweet dreams= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
ovo ce bit pucacina kojoj ce se borba izvodit u real timeu tak da igra nebu bas igriva na manje od 30 fps
:rotfl:
znam da ne možeš,ali ako je već toliko godina prošlo i tehnologija postala puno bolja,valjda bi to mogili napraviti,naravno jedna stvar se nije razvila..humans xD
edit.omfg,sta je ovo vidim postove koje nema ili kiklop editirao?
The man has spoken :pray:= Citat =:
Izvorno postao Melandru
Prema onome što do sada znam o Fallout-u 3 :Od legendarnog Fallouta-a ostalo je samo ime i apokaliptični setting.I svidjeće se onima koji igre primarno cijene prema grafici.
e pa ja ne cijenim grafiku, i ne zanimaju me eye candy sranja, nego hoću proizvod koji nije uber zahtjevan i neoptimiziran ko crysis, želim se igrati a ne gledati druge kako igraju. Nemamo svi para za kupovat uber kante za igru. :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Sybelius