Aralova recenzija.
Printable View
Aralova recenzija.
:D ''no story'' jooooj
Čitam kako konzolaši kukaju jer su prevareni, grafika je lošija od očekivanja. Izgleda kako je na promotivnim video materijalima bila puštana PC verzija.
Privitak 313
Bio je i red da PC verzija bude superiorna.
Grafika se čini na razini jedinice.
Meni dosta.
Efekti i osvjetljenje su bolji od jedinice, ali da, prvi gameplay video je izgledao bolje od finalne verzije na konzolama. Ko zna je li to kao pc verzija, samo da opet ne dobijemo konstantne frejm dropove
Kako čujem, na konzolama nema ništa kao što je bilo u Blightownu, pa ne bi trebalo ni na PC-u biti.
Jedino se X360 fagovi ljute što igra ne izgleda kako je reklamirano, no daleko od toga da izgleda loše.
Zar je tako velika razlika u grafičkom prikazu PC i konzola verzije?
PS3 je imao užasne frame dropove i loading screenove od pola minute. Mislim da su frame dropove popravili.
navodno ima 30 bossa za sada....tako kaže wiki
34.
Ali navodno da većina nije unikatna i pamtljiva kao bossovi jedinice :( Uglavnom kolko sam izvukao iz svih ovih recenzija i mišljenja, ipak igra nije premašila kvalitetu i posebnost Dark Soulsa, ali to je uostalom bila nemoguća misija. Ali dobro, druga najbolja igra ikad uopće nije loša titula.
Ne razumijem zašto ti je bitna raznolikost bossova kad ćeš ionako vidjeti samo prvog.
Ne vidim dokaz.
Meni dvojka dosta bolje izgleda. Možda i zato što mi nakon 600 sati jedinica polako dosađuje.
Meni se sviđa kaj bi atmosfera mogla biti malo drugačija, više sunca i otvorenih prostora. Jedino se nemogu odlučit jel bi prvo igrao sa dual-wield ili two-handed, s obzirom da su sad uveli parry za to pa bi trebao bit malo lakši build nego u jedinici. U svakom slučaju bi išao bez štita. Barem do prvih frustracija na nekom ozbiljnijem bossu :D
Ne znam jel ta two handed parry opcija u igri. Nisam do sad vidio da je netko koristi.
http://www.youtube.com/watch?v=y6pCb49zhRY
Iz bete. Sumnjam da bi ju išli izbacivat :D (I ove nove animacije za parry/backstab su sad unikatne za svaku klasu oružja i izgledaju jebeno)
Meni je atmosfera DeS-a bolja nego u DaS-u.
Samo mrak, jad i bijeda.
Radije bi da je i dvojka više takva.
Nikad mi nisu bili jasni ti "nije dosta mračna igra" komentari. U Deamon Soulsu su dvije zone bile mračne.
Kao da ti znaš kakav je Demon's Souls pogani hejteru.
Pa vidio sam ga.
Latria i Valley su mrak, trnci i zlo, Stonefang su većinom uski klaustrofobični tuneli, a Boletaria i Shrine of Storms, iako dobrim dijelom i po danu, svejedno imaju dosta mračnih tunela i špilja.
Ne znam, jednostavno mi igra izgleda zlobnije i strašnije.
Dark Souls je više fantasy, iako daleko od običnih generičnih fantasyja.
Dark Souls ima Darkroot, Tomb Of the Giants, New londo i Manusuovu gajbu. Isto, ako ne i više "strašnih" zona.
Meni smeta da je Dark Souls imao samo jednu full mračnu lokaciju jer mi je ta mehanika full mraka skroz dobra.
Dragon Dogma je savršeno riješila mehaniku mraka. Doslovno se niš ne vidi u šumi i baš je neka kul jeza, iako je igra puno mekši fantasy od Soulsa.
Meni se sviđalo da postoji jedan onakav level kao što je Tomb of Giants, ali ne i to da ti izvor svjetla bude neki random drop kojeg možeš ali i ne moraš dobit. Da mi nije dropala skull lantern od necromancera, opet bi guglat morao jel ima kakav način drugi za proć to.
Opet ću igrat Deprived u dvojci, najbolja 'klasa' :D Najljepše u RPG-u mi je kad počneš ko neki totalni njavro u gaćama a pri kraju igre si mašina koja sve melje pred sobom, uf. Ideš gol okolo, dobiješ neke jadne poparane hlače i jednu cipelu ko u prvom DS-u od vojnika gore u Burgu, ok već sam malo moćniji (šatro), pa nađem neki poparani oklop, pa neki malo bolji, pa više nemam štit od daski nego pravi wooden shield, pa malo kacigu neku, pa ovo ono, užasno mi je super ta vizualna progresija lika kroz igru.
Skull lantern nije random drop nego ga dobiješ u rupi u koju te Patches šutne. Sa Drepivedom se nećeš baš dobro provest u dvojci.
Ali ja sam Patchesa ubio jer mi je išao na k još gore kod bonfirea, tako da me nikad ekšli nije gurnuo. Nije logično da moram bit ubijen sasvim nakaradno negdje u pm da bi dobio item za proć cijeli level.
pa nemoraš ga ubit da bi dobio lanternu, skočiš dole i pokupiš je, tj. nemoraš ni skakat dole ako se bojiš da ces poginut od pada, imaš puteljak okolo
No idea, dropala je od jednog necromancera ranije, ali da nije, sigurno ovu drugu ne bi našao.
Zake uopće o tome raspravljate. Svi normalni ljudi koriste Maggot.
Nema veze više :D E i što bi s Deprivedom imao problema u dvojci? znam da počinje skroz goloruk :D
Imati ćeš problema zato jer je igra teška.
Tako je.
Ma, samo strpljenja treba za DS. Iako vidim po recenzijama da je nastavak još više jeftinjara od jedinice što se težine tiče, da bossovi i neprijatelji slajdaju okolo, pobereš damage čak i kad realno nema šanse da su te zakačili i slično.
Bilo im preteško pa krive igru.
Ovo je privlačno.