Daj, online sam, dođi
Printable View
Daj, online sam, dođi
Imam jedno glupo pitanje: Radi li http://www.free-iqtest.net/S<---- ovaj IQ test? Mislim, jel pouzdan ili je lažnjak nekakav.
(imam 150 rezultat pa me zanima)
Ja mislim da seru, nemoguće da je 150 rofl.
Rofl, trollaš?
Nijedan onlajn IQ test nije pouzdan, čak ni onaj Mensin. Treba ić kod njih i pisat pravog.
Nema testa koji će 100% precizno izračunat IQ.
^That.
Pogotovo oni besplatni.
Koja je razlika između polarne i nepolarne molekule?
Jedna je bijela jedna nije.
polarna i nepolarna= Citat =:
Izvorno postao hrčak
go figure
U polarnoj molekuli težišđta naboja su u različitim točakama a u nepolarnoj u istoj točki
Ono što znam je da su u jednom istovrsni atomi i elektronegativnost, a u drugom obrnuto. E sad neznam za koji vrijedi koji...
Isuse boze pa ovo dijete ce ici na fax
zar je moguce da si tako glup? Razlika u elektronegativnosti atoma koji sudjeluju u vezi UZROKUJE razdvajanja težišta pozitivnog i negativnog naboja, pa takva molekula ima dva pola.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
sta te sama analogija ne dovodi do zakljucka da ako ima razlike u elektronegativnosti, da je molekula dipolna?
nadam se da si pao kemiju.
Respect +100.
Ovo je zbilja glupo pitanje:
Na što je najbolje potrošit lovu na moru a da to nije na alkohol?
Na kurve.
Iznajmi jet ski ili tako neki drek, gazi plivače.
Droza.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Kao što je rečeno, droga i kurve su ti najsigurniji ulog za viška novaca na godišnjem.
Hrana u restoranu. Pržene lignje+ pomfri+ sok= 80 kn.
Podijeli pare socijalno ugroženima. Bolje nego da kontra volje duvaš, piješ, ždereš i jebeš samo da se pare potroše. I još ćeš se poslije osjećati dobro.
nakon čega ćeš se osjećat dobro? :D
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
to je to= Citat =:
Izvorno postao Xero
not fun= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da li mi mozete preporuciti neki video program(jednostavan), a da ima puno opcija i efekata tipa slow motion za uredjivanje videa??? :)
windows movie maker
Ako ti treba za stalno a nemaš para on Windows Movie Maker a ako ti treba samo trenutno onda si skini Sony Vegas Pro 10 free trial + potraži na YouTubeu videe na koji hakaju kodove za taj program pa ga možeš imat za stalno.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
ok hvala :thumbs2:
to majstore haha= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
anyway, sto se tice trosenja para na moru, ko kaze da ih moras potrosit? spremi ih. Pa ce ti se nakupit pa ako ti nesto zapne za oko kupis si..
Kako da promjenim nick tj. nadimak? :)
Javi se adminu.
Ok
Kako to da muhe i komarci uvijek znaju kad idem uzet muholovku i netragom nestanu, a prije toga su mi pola sata neprestano pred facom?
Evolucija :)
Tits su na engleskom sise ali i takodje i ime za jednu vrstu ptica. Kojih?
Sjenice.
Zahvaljujem
Probao si googlati, ali su te rezultati omeli? ^^= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Neces vjerovati ali u pravu si. Nemoguce naci bilo kakvu pticu :D