njet najvjerojatnije
Printable View
njet najvjerojatnije
Bio je neki clanak gdje je pisalo da ce mozda valve imati neki eksperimentalan nacin placanja, znaci za one koji imaju povjest na steamu da su cheateri iliti "losu povjest" ce placati vise, a oni koji imaju "cisti dosje" ce placat manje, naravno za one koji nisu dotakli steam ce placat neutralnu cjenu. Ima jos toga samo se nesjecam, a i neda mi se trazit clanak, proguglajte il tak nes ako vam se da :D
Pa to je super....ne.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
to je super
evo nabavio beta key pa malo igro :) dobro je.
zas bi uopce trebala biti free?
jer su na pocetku govorili da ce biti free2play. onda je tf2 (mislim da je 2jka) postala f2p i onda je i taj san pao u vodu. + su nesto rekli u vezi toga da ce placati. ne sjecam se di i ko, al su reli
di si ga pobogu nabavio? govori za ime bozje= Citat =:
Izvorno postao playyy
ma frend ima dota2portal pa dobio od icefroga :D
Da u biti, napisao sam prije pol sata zid teksta vezan uz prve dojmove, pa procitajte ak vas zanima ;)
http://www.dota2portal.org/n1055-d2p-got-few-beta-keys
xd= Citat =:
Izvorno postao passko
sam ga ufejlo? xd
btw navrati na rgc ponekad da igramo.
mi smo gore stalno.
ocu ali kad dodjem na svoj komp, u desetom
a sta je aktivan cro.com room?
^^^^nice za betu sad cu procitat to na portalu
aktivan je.
jer nije retardiran, i jer ne odlucuje on o tome nego valve
^that
Playdota.com dobila 12 keyeva koje ce djeliti kroz natjecanje u kojem se morat naslikati sa nekim natpisom, 6 osoba ce dobit po 2 keya, pa ako znate buduceg pobjednika mozda ga nazicate :D
odi ti raditi pismo djedu božićnjaku ono..
ja sam ga jucer zaboravio zavrsiti..
ae plz :)
ja sam sad na poslu i nemogu. :(
Ja u skoli xd, ni neznam sta si napiso,budemo kad dodjes s joba.
fufu :(
Oprosti, eto naletio sam na to pa sam stavio, oprosti što ti tako burno reagiraš na to. Tf2 je besplatan pa mu ništa ne fali...mislim da nije loša ako je igra besplatna, no dota nema smisla bit free kad čime će se financirati, kapicama na herojima lol :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
ne reagiram burno, samo kazem da bi bilo vrlo retardirano da igra bude free, jer ako bi je napravili free onda bi napravili isto sranje ko i sa LoL-om, tojest vrlo vjerovatno bi trebali kupovati heroje :(
Yap, samo nek se placa, da nema pay to win (be better?) sistema.
Pa kako kad, igrao sam coho, tamo si mogao kupovati iteme, i opet pobjeđivao one sa 25%xp up i te spike :)= Citat =:
Izvorno postao sakondo
LOL je sranje i molim te da ga ne spominješ u istoj temi sa dotom :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ma ne, velim da je teško napraviti sad dotu free...ali opet kad pogledaš svi je danas igraju ''free'', skoro svi...
ma nista kupovanje itema/heroja i slicne sheme.
samo neka je naplate jednom i amen.
Ja ne bih dao više od 15 eura. Po meni je vrijedi više od 100 kuna. Sadržaj barem i razlika na Wc3. Za igrače koji bi ovo redovito igrali možda do ~160kn.
ja bi dao vise..
kad gledam kakve igre (pogotovo only sp igre) dodju brdo love - lol.
ja bi dao 350, koliko ce vjerovatno i bit
lol, koga ja zajebavam, dao bi bubreg :D
Ma dajte bit će 59.99 na kraju, pa moraju se svi opariti klasično. a ne vrijedi preko 100kn
A jedan witcher ili dragon age vrijede 350 kn? Sa samo sp?
/clap
DAl na ovom forumu itko može nešto odgvoriti bez da bude bahat i bezobziran. Iskompleksiranko mali.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Pa ne znam, ali obični warcraft mod da sad netko naplaćuje masno...mislim zanm da je prepravljen i optimiziran ali opet...bilo bi ok da je neka prirodna cifra, da svi mogu igrati.
Nisam imao namjeru bit bahat il tako nes, nego samo mi je previse smjesno to sta...ma nvm, i da, ti nam mozes svima bit tata ovo ono bla bla...super.
A sad ako je tebi to samo obicni warcraft mod e jebiga onda :D
Neznam jednostavno...Zelio bih tolko toga napisat al neda mi se, i netrebas pisat sad dalje nes kao "iskompleksiranko mali" i te sheme, eo dajem ti "pobjedu" cyber ratnice. Predajem se.
Da lol, vrijede toliko.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Nisam htio omalovazavati te igre, dapace, i po meni vrijede toliko, samo sam htio nesto "rec" time...
eto, meni nevrijede witcher i DA 350kn.
ali ni dota.
jbg.
svejedno cu dati za dotu i 350 ako bude bila toliko, ali sumnjam da ce biti toliko.
btw nevidim smisla nabijanja cijene sp only igrama, ali oke.
@zilla
nemoj na djeda zaboraviti..
<3
Nemogu na faking komp i nemogu smislit pocetak... I meni isto mp>sp i za dotu 2 bi dao i preko 500 kn.
Witcher mi nije nešto igra jer je SP, ali kvaliteta izrade, sadržaja, priče, mehanike je daleko iznad dote. Ali dobro dosta offtopic.
Kad izlazi otprilike dota? Zna itko?
Pa naravno da je, ali sad uzmi naprimjer velikog fana witchera i velikog fana dote: veliki fan witchera ce igrati sa velikim osmjehom na licu vise puta (ako se nevaram ima dobar replay value) dok ce fan dote, ma sta dote moze i countera ili coda potratiti (zabavljati se) godine i godine zivota...
Dota 2 nece izaci ove godine.
www.gosugamers.netSprolistajte malo, poceli su davat keyeve,za sad samo 3, sve sto trebate jest napisati <3 dota na njihovoj fejsbuk stranici. Sretno!
Evo prilike za jos 3 keya, morate pobjediti u last hit natjecanju sa tekisom -apomnp u sp modeu, btw heroj mora bit bez skilova i itema, ko najvise last hita u 10 min,dobiva key.
Do 28mog ili na 28mi?= Citat =:
Izvorno postao sakondo