-
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
Ne, ali ozbiljno sam sad u strašnim dilemama između GalaxyS, Desire i iPhone 4 pošto je 1kn i više nego prihvatljivo :D
Uz Desire bi imao out of the box fenomenalan uređaj, uz iPhone 4 dolazi JB koji je esencijalan, uz GalaxyS dolazi ROManje ili lagfixanje koje je esencijalno :( Zašto svaki ima svoje mane i prednosti, konj mater.
Zbog ovoga ću razviti Tourettea :cry:
-
Niko radio sam i gore stvari. De ti Bartuc uzmi galaxya taman naucis sve kul staf dok ga ja uzmem pa mi preneses znanje:D
-
Ma već ih imamo 3 na forumu :D Desirea nema nitko (brijem) :D
EDIT: Ali da ga jebeš, ova 2 imaju po 24mj garanciju dok i4 ima samo 12mj :D Jebemu ako ću pregaziti svoje riječi sa prošle ili pretprošle stranice i fakat kupiti GalaxyS :D
-
Napravio sam si plus/minus listu između iPhone 4 i GalaxyS. Sam nešto zaboravio?
= Citat =:
Galaxy S:
+ 4" AMOLED ekran
+ 8GB interne memorije
+ otvoreni Android koji je funkcionalan odmah
+ punokrvni multitask
+ microUSB sučelje
+ bluetooth prijenos podataka
+ odlično leži u ruci
+ Android se konstantno unaprijeđuje
+ Widgeti i custom Home Screen
+ Mass Storage Mode
+ MicroSIM do 32GB
+ većina aplikacija je FREE
+ nativna podrška za Flash Video
+ 24 mjeseca garancija!
- plastično kućište, no to je bolje od staklenog na i4
- mora se staviti laggfix
- nema blic na kameri
- TouchWiz sučelje (+/-)
iPhone 4:
+ 3,5" Retina ekran (GalaxyS ima bolji ekran)
+ strašno fluidan sustav
+ 16GB interne memorije
+ blic na kameri
+ vrlo intuitivno sučelje
+ najbolji Music Player (iPod)
- da bi bio funkcionalan mora se Jailbreakati
- nema MicroUSB sučelje koje postaje standard
- ovisi o iTunes programu
- cijeli je od stakla - krhko
- nema Mass Storage Mode
- nema Bluetooth prijenos podataka
- parcijalni multitask
- nema Widgeta i dublje customizacije Home Screena
- nema podršku za MicroSIM kartice
- 12 mjeseci garancija!
Brijem da ću kupiti GalaxyS. Jebome pas.
-
Ma nemoj se sad predomisljat :) iphone ti je najbolje od ponudjenog.
-
Ma nema šanse :D Narajco sam se i gotovo :D Sutra niš ne radi, u petak idem po GalaxyS xD Samo da ga imaju, a ne da jebu s tom akcijom baš zato što ih neće biti do 15.02 :(
@Ljudi sa GalaxyS...
Nakon laggfixa, da li je 100% fluidan?
-
A što je Desire ispao iz igre?
meni ti samsunzi zvuce jako sumnjivo.
-
desire nemoj uzimat.
ili S ili i4... naravno, ja glasam za i4 jer ce te puno duze vremena drzat zaokupiranim sa svim svojim pizdarijama...
-
zašto sada odjednom ne desire? ask agen :o
btw. što se tice listi cekanja za iPhone 4, dali možda ko zna dali se 32GB model ceka krace od 16GB modela?
po trenutnom stanju 16GB mi je za kunu a 32GB za 250kn :) e i N8 koi je napokon srigao je za kunu :D ali symbian... :/
-
Desire je ispao zbog ekrana. Odlučio sam se sa GalaxyS, već je sve dogovoreno. Jedino ako ih nemaju, pizde jedne :(
-
@Barutc: imam na Galaxy S Android 2.2.1 i nemam potrebu stavljati lagfix, nema trzanja, nema nikakvih blokada, na benchu imam oko1300+, ali svejedno sam stavio lagfix i bodovno sam došao tek do 1700+ a razlike u primjeni sa i bez lagfix-a nema.
Uživaj sa svojim novim najboljim prijateljom. :thumbs2:
-
Čekaj malo, još se neću ništa veseliti. Sutra idem po njega, ali kakve sam sreće, neće ga biti isto kao niti iPhonea zadnjih N puta što sam išao :( Uz GalaxyS uzimamo i Nokia x2 vjerojatno...
-
meni je kum na galaxy s u vip centru u bjelovaru čekao mjesec i pol dana...
-
Rekao bi ti da se jebeš ali biti ću pristojan :| :D
Ali to mi je najžešća fora, vrlo vjerojatno su sve cijene toliko spustili samo zato da ljudi krenu prema T-Centrima, a kad dođeš najnormalnije te odjebu s tim mobitelom koji želiš i ponude ti neko smeće pa gomila ljudi ode na neku tarifu s mobitelima koje ne žele.
Sutra javim kako je prošlo!
-
btw nisam rekao, bio jucer u tcomu i vidio školskog, kaže on narucio iP4 još 20ak dana prije Božića i još ga nije dobio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
meni je kum na galaxy s u vip centru u bjelovaru čekao mjesec i pol dana...
x)))
-
a što serete svi ja imam desire i odličan je
-
Meni su smijesni. Svi briju na Galaxy S. Neka im je.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Meni su smijesni. Svi briju na Galaxy S. Neka im je.
Jebiga, kaj je je, ekran na GalaxyS briljira. Ima i visoku rezu i taman inčažu i još je k tome sAMOLED. Ali je daleko od savršenog uređaja. Da ima blic, HTC Sense i da je izrađen od materijala kao HTC Desire, onda bi se moglo komotno reći da je najbolji na tržištu :D
-
lagfix za xperiu x8, dali postoji i dali je potrebno?
-
prosudi sam jeli potrebno :)
-
= Citat =:
Izvorno postao fear
@Barutc: imam na Galaxy S Android 2.2.1 i nemam potrebu stavljati lagfix, nema trzanja, nema nikakvih blokada, na benchu imam oko1300+, ali svejedno sam stavio lagfix i bodovno sam došao tek do 1700+ a razlike u primjeni sa i bez lagfix-a nema.
Uživaj sa svojim novim najboljim prijateljom. :thumbs2:
Daj samo reci jel službeno 2.2.1 kod nas ili si opet kemijao da ga staviš?
EDIT: Sad čitam kaj pišu na Bug forumu, likovi su bili u T-Mobileu i nigdje nije dobavljiv, točno kako sam rekao, gamad prokleta. Idem na blef sutra, nemam kaj drugo :( Fakat nemam sreće s tim qurčevim mobitelima, koji god idem kupiti, nikada ga nigdje nema. Ja ne kužim kako ti ljudi posluju!? Kako ih nije sram staviti na akciju nešto što nemaju!? Stvarno gamad.
-
e da si se predbiljaežio još davno davno prije božića kada si planirao uopce uzeti sada bi valjda imao ono što tražiš :)
-
Za što predbilježiti? Za iPhone 4 sam se predbilježio u 11 mjesecu :( I to u svim centrima u ZG-u i u par izvan ZG-a.
-
aha znaci jesi se predbiljeio.. ok nisam znao ^^
-
da, izaso je 2.2, skinio sam nekidan bez ikakvih kemijanja
-
Znam za 2.2, ali taj ne želim, želim 2.2.1!
-
Samsung Infuse 4G packs a 4.5" Super AMOLED Plus display
Evo još jedan Samsungov uređaj, sa još većim i boljim ekranom, procom, memorijom itd. Fina konkurencija/nastavak GalaxyS-a, pitam se kad i ako dolazi kod nas.
-
Šišam te s tom viješću već 4 stranice :P
Uglavnom, eto još jednom Bartucove sreće na dijelu. Nemaju GalaxyS, ne znaju točno kad će ga dobiti. Poluditi ću, koliko jebenog strpljenja moram imati da jedem već mjesecima govna, svaki put kad dođem u jebeni T-Centar :cry:
-
Ah, dobro onda :)
Inače, kaj se tiče tvog slučaja sa Galaxyem, evo frend je htio uzet u vip-u, neki ugovor di ti odmah daju 50% popusta tak da bi plačao samo pola iznosa a mob bi ga došao nekih 300kn. E sad, datum kad može potpisat ugovor je 8.2, a akcija traje do 31.1, tak da nemože potpisat. Lik zvao vip, slao faxeve da zamoli da mu to nekak srede i niš xD Na kraju će uzet ugovor bez tog popusta :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uglavnom, eto još jednom Bartucove sreće na dijelu. Nemaju GalaxyS, ne znaju točno kad će ga dobiti. Poluditi ću, koliko jebenog strpljenja moram imati da jedem već mjesecima govna, svaki put kad dođem u jebeni T-Centar :cry:
jel to znači da neće imat ni Desire ? ja danas mislim ić uzet u T-centar :/
-
jel' ima gdje na forumu neka lista esencijalnih programa za android?
imam galaxy 5 pa me zanima sta da sve stavim.
novi sam u tom svijetu.
ako nema, moze ko preporuciti?
-
Baš mi DOMI kaže da nemaju niti Desirea. Čudnog li čuda, nemaju niti jedan od 3 najjača mobitela koji su na brutalnim akcijama. Dam se kladiti kad prođe akcija (15.02.) da će se misteriozno pojaviti ogromni valovi Galaxy-a, Desirea i iPhonea.
@Sys, ima ali ne u jednom temeljitom postu ili temi. Budem otvorio teme za Android i iOS aplikacije u ovom podforumu. Nije direktno hardware, ali logično da je među mobitelima... Pa onda vidi kaj će ljudi reći.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
da im dođeš sa 7000kn keša garant bi ti ispod stola izvukli iPhone4. Demokracija :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Daj samo reci jel službeno 2.2.1 kod nas ili si opet kemijao da ga staviš?
.
Nije službeno a korištena je minimalna kemija.
Potreban je 1 registry pacher, 1 kies, galaxy s (komada po želji), i malo vremena.
Registry patcher modificira kies i tako omogučuje upgradanje "službeno" preko "službenog software"(aka kies), u registry patcheru potrebno je odabrati samo EXU verziju.
Enihauu registry patcher
-
Pre rano sam se veselio, dok ga dobije i ako ga dobijem, već će i Ginger biti na Samsungu :D Užas, ne mogu opisati koliko sam zamrzio taj T-Mobile.
-
-
ček.. to je Arc? pa šta nije to trebalo doć sa 2.3 verzijom?
damn.. bitno da je X10 na 2.1 i da izgleda neće više bit updejtova..