nTYL6wIH ... ature=plcp
Printable View
Demo je dostupan na Steamu ako vam se ukaže milost i bude dostupan u regiji. Yay.
http://store.steampowered.com/app/57400/
Meni je dostupan ali je store link za Arkham City. O cemu ti pricas?
site errore
Odigrah DLC...ne opravdava cifru za koju se prodaje...Jedino je Robin part malo zanimljiv, zato što je novina...ostalo sve i ne baš...Ali valjda ovo neće biti zadnji story DLC...
Kroz sva dva sata se potencira kako Batman nije sav svoj, i na kraju samo na tome i ostane...
Armored Edition i kako će igra funkcionirati na Wii U sa novim tablet gamepadom.
The Next Batman Game Will Be A Prequel To Arkham Asylum
Jeste da je DLC donosi sumnju u trudnoću stanovite...al opet bi bilo bolje da se nastavi radnja...mada nije da se žalim...
Baš me zanima tko će dat glas Jokeru pošto je Mark Hamill rekao da se više ne vraća.
:P
Kad prije krenuše sa prequelima... :/
Zna se možda kad izlazi GotY?
Zar već nije out?
Pojma nemam pošto ga nema na steamu...barem mom :/
Nije vise dostupan u Europi al mogu ti ga ja uzeti ako zelis (tj preko moje ruske mafije)
Jel trebam preć Arkham City da bi mogao odigrati Harley Quinn's revenge?
Uskoro nabavljam pa me zanima jel bolje sa tipkovnicom + mis ili gamepadom. Jedinica je skroz fino isla na prvotnoj kombinaciji, ali se u medjuvremenu nabavija X360 gamepad :P
Jedinica je bila super sa m&k. Sve sto je funkcioniralo u jedinici funkcionira ovdje, ali su dodali neke extra poteze u toku fighta koji zahtjevaju dvostruki klik na tipkovnici ili neku novu tipku. I dalje je ugodno, ali ovaj put sam se nakon nesto igranja prebacio na gamepad i bolje je. Razlog prebacivanja, igra na hard zbilja je teza (za razliku od Asyluma) i bitno je iskoristiti cijeli repertoar poteza sto je ipak lakse na gamepadu.
Prvi put sam prešao AA sa keybom, drugi put sa gamepadom. Sa gamepadom je neizmjerno bolje, vjerujem da je isto i sa AC. Zapravo SVE TPS igre u kojima nema puno nišanjenja, odnosno gdje uglavnom vlada melee ili unarmed borba, su daleko zabavnije i igrivije sa gamepadom.
Slažem se s Bartucom.
Gamepad it is! Iako je witcher 2 bija neizmjerno laksi i brzi sa misom + keyb :P
I vi sebe nazivate PC gamerima :( :(
Zašto bi se forsao da koristim tipkovnicu i miš ako je igru prirodnije i ugodnije igrati s gamepadom? Posebice jednog Batmana koji je isključivo melee igra
Nije da su PC kontrole loše.
Nije u pitanju forsanje nego navika. Recimo meni je prije čak bilo lakše i prirodnije igrati i sportske igre kao PES na tipkovnici. Čak sam i fucking Guitar Hero 3 igreo bez problema.
Isto tak sjedim pogrbljen. Možda nije pravilno i prirodnije ali meni tak paše.
Moj point.
Izasla GOTY verzija na Steamu i to bez GFWLa, koje su sanse da ce skinuti i s nase eventualno?
Bolje pitanje je kad će nam dati da konačno kupimo igru sad kad nema GFWL? Ako je to bio problem, a ne nešto sa Warner Bros.
Ako ne bude dostupna do ponedeljka/utorka najkasnije onda racunaj da je do Warner Brosa
Pitanje za ovu vrhunsku igru. Koja je baza s riddlerima :D ? Jel se za svaki skupljeni upitnik rjesaje zagonetka neka ili se zagonetke rjesavaju samo gdje su []Sna mapi? I sta je s onim prekidacima okruglim, jel oni takodjer aktiviraju zagonetku neku or? U jedinici se nisam time zamara ali vec kad je ovako velika duja i zaj mi je prestat igrat zainteresiran sam!
Imaš fore sa tim prekidačima, recimo moraš sva tri istovremeno aktivirati pa ih onda posprejaš ili kad ih aktiviraš imaš određeno vrijeme da pokupiš upitnik i tak. A sa upitnicima otključavaš neke pizdarije zaboravio sam već, imaš tamo u opcijama pa pogledaj.
Prikupljanjem upitnika se otključavaju 3D modeli, artwork, tapes i Arkham city stories....s dovoljno upitnika na kraju saznaš lokaciju Riddlera...
Malo sam progugla i vidim da ima puno i previse toga :D Sumnjam da cu sve skupljat i rjesavat, ali sigurno dok mi ne dosadi. E da, nakon sta sam presa main story odigra san sa catwoman dio kad skupljas loot od two faceovih thugsa i nakon toga mi nestaje main objective s njon. Jel to to sta se tice njenog dijela i price?
otprilike...pokupiš sav loot...i to je to...možeš onda free roam s njom ili Batmanom...
Skupljaš njene riddleove :P
Zaigrao malo nakon što su mi se DLC-ovi nakon 8 sati konačno skinuli preko vrsnih GFWL servera. Boz me nije lagao, masivna igra i već sad nakon jednog sata vidim da će tu biti pun prozor stvari za raditi. :)
Zašto ova igra istovremeno koristi dva DRM-a? (GfWL i Steamworks)
Ono, dupli achievementi i slične bezvezarije zbog nečijeg retardluka.
Ti i tako ne budeš vidio puno achievementa jer su ti preteški.
Odi skupljati one zastavice u AC.
Tad još achievementi nisu bili integrirani u igrama.
Perfect Knight - Day 2
Complete every challenge in Arkham City - Main Story, Side Missions, Upgrades, Collectables, New Game Plus and Riddlers Revenge (as Batman)
Obtained on January 21, 2012 8:50:23pm
18 days, 23 hours, 20 minutes, 42 seconds to obtain.
Gdje je tvoja Bog sada, Stg. Bull?
Sam se ukopavaš još više.
:|