-
Re: World of WarCraft: Cataclysm
Kojeg lika namjeravate prvog igrati u cati?
Ja sad kad kupim prepaid namjeravam napraviti jos jednog druida i levelat ga do 80, ali na drugom serveru, pa ako dodem do 80 prije cate (neznam kad izlazi, pa...) igrat ću s njim, a ako izađe prerano igrat ću prot warriora i malo gazit normal instance u full epic stam socketanom gearu i to će bit delicije. :D
-
Goblin warrior, pa priest, pa možda worgen hunter
-
ostavit cu nove rase na miru dok ne razgazim catu sa DKom i Warrom i mozda mageom ak ga budem lvlo do onda
-
-
Look's like...
*put's on sunglasses over sunglasses*
....Playtime is over.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jesu ovi umrli od toplotnog udara? Nebi ni ja ostao živ da stojim više od 5 god na užarenom suncu Westfalla,,, Pa još da Horatio istražuje :rotfl:
-
jel mozda tko dobio invite za betu? Ja sam svoj acc prodao, pa me zanima jel mogu sa frendovim acc nekako dobit testiranje za betu.....
Kakva je procedura?
-
Onak, nije da ne piše na official forumima.. :D
Enivej, trenutno jedino što možeš (bar tako mislim) je da ideš na account management od B.net accounta i onda pod "Beta Profile Settings".
Pitati će te da instaliraš Blizzov system detector. Instaliraj, pokreni sys check, i pošalji Blizzu specifikacije (sve to ide automatski s dva klika, ne brini :P )
Nakon toga ti se pod onaj prije spomenuti "Beta Profile Settings" pojavljuje novi updateani meni, na kojem možeš odabrati koje igre želiš testirati; WoW, Diablo 3 ili SC 2.
Odabereš WoW i stisneš "Update Settings".
I to je to; preostaje ti samo da čekaš da li će blizz nasumično odabrati tvoj account za invite :)
Invite ćeš dobiti preko *Account Management* stranice na koji se regularno logaš kod sređivanja accounta, A NE PREKO MAILA (ako u mailu dobiješ invite za betu, to je scam, ignoriraj).
Ovako izgleda invite:
http://i48.tinypic.com/1qpbp5.jpg
To je to, jednostavno ide, ali treba puno sreće :)
Ja se registrirao prije nekih pola sata. Imam smeće od PC-a, ali sudeći po official threadu, zapravo je to dobro jer na taj način testiraju WoW na low-end konfiguracijama :D
-
sad gledam na svoj acc i pazi ovo, oni su meni dali pozivnicu da testiram Wotlk LOL !!
a iovako i da dobim Cata inv nemogu igrat kad mi je acc frozen, a neam bele veze kad bum zaigral
-
waw letenje po azerothu jaka stvar,platis 10 silvera i letis flight pathom
-
-
wtf di je Mutilate za Rogove ???
mada sviđa mi se ovo, manje za razmišljat
uf jebem ti Catu :D
idem bubreg zadužit :D
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
wtf di je Mutilate za Rogove ???
Silly you!
Mutilate postaje specijalizacijski bonus za assasina :)
Znači nije više talent nego čim speccaš u assasination kao primarni spec dobiješ mutilate.
= Citat =:
Rogue - Assassination
A deadly master of poisons who dispatches victims with vicious dagger strikes.
* Mutilate
* Improved Poisons
* Assassin's Resolve (if dagger, +max energy, +damage)
-
-
-
ae smigl što ima u betu daj ss-e i ostale gluposti
-
Dobar opis specova, al ne sviđa mi se u kojem smjeru su otišli s raspodjelom talenata
-
oce li se od 80-85 lvla (85 je max jel tako? :) ) levelat po azerothu?
-
Yep, znam za hyal i ono underwater kraljevstvo, trisifal prolly?
-
previse sve postaje noob friendly .... ne sviđa mi se
-
Čini mi se da je to vrijeme odavno počelo... Al WoW je WoW, i sumnjam da će neki "n00b" danas kupit 4 expanzije...
-
= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Čini mi se da je to vrijeme odavno počelo... Al WoW je WoW, i sumnjam da će neki "n00b" danas kupit 4 expanzije...
Taj sam. :D
-
Ako tek, ali ono totalno, počinješ sa WoW-om obavezno iskoristi početni free trial, besplatni mjesec koji dođe sa igrom i onda sve moguće triale između ekspanzija da izvučeš maksimalan broj besplatnih dana. Dakle, nemoj odmah sve odmah instalirati ako ne patiš za novim rasama. :)
-
-
= Citat =:
Q: Will WoW ever get a new weapon type?
A. Doubtful.
A #2. Tauren will be able to dual-wield gnomes on a stick.
say no more ^^
-
neznam jeli vec bilo ovo pitanje ali buduci da nova ekspanzija mijenja vec postojeci svijet, sto ce biti s onima koji ne kupe ekspanziju? sta ce oni zapet u ono starom svijetu ili?
-
Bit će veliki update dan-dva prije expanzije tako da će promjene bit iste za sve.
-
bit ce upadate ranije nego par dana to je sigurno, kao i sa svakom ekspanzijom ce doci ranije update za talente i sl.
-
= Citat =:
Updated Player Models
We definitely want to do it. Our artists would love to - believe me. The worgen and goblin took an enormous amount of art and animation time for Cataclysm. It's definitely on the list though. We recognize the problem with old models in shiny new armor.
Gogogo, molim se da to srede kroz sljedeća 2-3 patcha :D
-
-
-
"Oh God! Now it's even more terrifying." :rotfl:
Ali definitivno bolje izgledaju, dosta su krupniji, mišićaviji. Još sam razočaran što neće moći biti šamani :(
-
E al sad ce imat destructable terrain. samo za tebe ce se promjenit sve u svjetu kaj napravis, a drugi ce te vidjet normalno
-
= Citat =:
Izvorno postao Fuzzy Killah
E al sad ce imat destructable terrain. samo za tebe ce se promjenit sve u svjetu kaj napravis, a drugi ce te vidjet normalno
ha? :o
-
= Citat =:
Izvorno postao Fuzzy Killah
Phasing, ne destructible terrain.
-
-
E sta je ovo nije valjda da se Cenarius vraca u igru,ali neznam on je malo mrtav!
BTW evo pic:
http://static.mmo-champion.com/mmoc/...y/cenarius.jpg
-
Cenarius biva vraćen od strane Malfuriona zbog borbe za Hyal protiv Ragnarosa.
-
= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Cenarius biva vraćen od strane Malfuriona zbog borbe za Hyal protiv Ragnarosa.
Auuuu pa to se trazi napokon se vraca Bad Ass Hero :)
God Dam.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
-
s7eswekHKksS
Od Zenske i Muskog Goblina ples izgleda super ali Worgen Muski izgleda malo pederkasto :shock: