ja nekazem da igra nevalja... ja samo kazem da postoje neke mane sa performancama i engineom koje su sada vise izrazenije...i dok nesredim komp jednostavno mi se neisplati kupovati kad ce mi stekati...
Printable View
ja nekazem da igra nevalja... ja samo kazem da postoje neke mane sa performancama i engineom koje su sada vise izrazenije...i dok nesredim komp jednostavno mi se neisplati kupovati kad ce mi stekati...
cool story.= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
Neznam, tako barem meni tvoj post izgleda :p= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
ahah ^^
beware of evil reds.
Prosjecan broj igraca na serverima u toku bete - 50k
Prosjecan broj igraca sad - 45k
Vjerujte igra je mnogo ljepsa bez tih 5k feedera i njubina uljucujuci i vas 5-6 osoba s ovog foruma <3
Go play your free LoL newbs!!!!
di si iscupao te brojeve isuse xD
de smiri malo hormone da te nebi morao razvaliti u honu ko beba zvecku...
ako smo mi tu feederi i njubovi i ti si... i to je retardirano nepotrebno vrijeđanje... mogu se kladiti da mi tu igramo duplo bolje od tebe
ja več vidim koje heroje naš samoprozvani pro igra <3
neigram LoL, (ni HoN anymore) DotA <3= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
ali ti si stvarno poolg.
this.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
LoL je lol :toilet:
hon rula :rambo:
dota-clasic :boohoo:
:D
nije ni lol los, poceo sam malo igrat
fora je sistem talenata i runa
nemoj me nasmijavati xD
LoL nema nikakve veze sa dotom... previse toga izmjenjeno i jos rade na sistemu "Plati da imas najjace heroje"
ali da ranger :D nas samoprozvani pro igra vjerovatno Scouta, ajd mozda i NH-a :D ili po mapi KS-a sa Pyro-om
Baš nisi igrao LoL, jel?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Svak zadrto brani svoje i napada tuđe, heh. Pa nemojte biti ograničeni, sve tri igre su varaijacija na temu i svaka od njih ima pojedine nedostatke i prednosti. Svaka je dobra i/ili loša na neki svoj način. Koliko sam shvatio čisto o tipu igrača i stilu igre ovisi koja će ti se najviše svidit. Evo ja recimo igram DoTU ne planiram se maknuti od nje, a HoN i LoL nemam ni potrebu probati kad mi DoTA zadovoljava moje potrebe... :D
ne Boz nisam igro LoL, al imam frenda koji igra i dao je pare da mu se heroji neki otkljucaju ili tak nes...
Pa tko mu je kriv kaj troši lovu na stvari koje može otključati u igri. I ne, skuplji heroji nisu jači. Trenutno je na većini posve objektivnih i znanstveno dokazanih listi top 5 najjačih heroja dvoje najjeftinijih, i samo jedan najskuplji.
Može link na jednu listu, baš me zanima koji su da počnem štedit IP bodove :) .= Citat =:
Izvorno postao The Boz
cudan je lol
odigro sam 12 partija sve skupa i neprivlaci me nimalo
:|
[quote=Duke of Earl]Može link na jednu listu, baš me zanima koji su da počnem štedit IP bodove :) .[/quote:zi9ak9ql]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":zi9ak9ql
Rebuildaju forume zbog season one starta, nemrem search koristit :p
zasto pricate o lolu u hon temi?
boz, vidjel sam te na forumu i vjerojatno si fan lola :D aj napravi temu da se prica
upravo sam odigrao najbolju pariju sa kaylom, imao 25-1, AP build.
LoL je bio reklamiran na WAR eu siteu. tolko o igri :rotfl:
aj razmisli sta pises
pa sve prije što je bilo napisano i igri nije moglo dokazat uber LoL igračima da lol saka, tak da ovo ni nemora imat smisla
nisam uber igrac lola, igrao sam hon i mogu rec da je lol zabavniji
kupio sam hon, zadovoljniji nemogu biti, dodajte me vi koji igrate, zovem se korpiklaani
viewtopic.php?f=8&t=39641= Citat =:
Izvorno postao bananac
e baš nije :(= Citat =:
Izvorno postao bananac
ak ima kakav klancic koji prima nubove, dodajte me: frulica
ja mislim da ces ovdje tesko naci klan... igra nas par i niko nije u klanu, osim mozda onog kaj sere po nama da smo nubeki i sve...
ali da odmah da ti kazem, ako planiras igrati tako za klan i to, nemoj igrati EM
ko igra KI KI?????
inace, meni je EM 0%, a tako ce i ostati
ja tu i tamo, samo no stats
tak da mogu raditi nighthounda bez ulti i smoke bomba, sa 6 powerthreadsa.
zasad mi je najdrazi hero balphagore, igrao 5 puta sa njim, odlican je, ima dosta nacina da ga se igra, pre zabavan je, ulti razara...
who the fuck je to?= Citat =:
Izvorno postao hansi
neki port iz dote ili novi heroj?
nisam igrao hon few months, outdatean sam.
a novi kolko tolko... nije nes... dobar pusher i to je to... ima big aoe stealing ultu xD onak u teamfightovima ak ju dobro bacis dobis double
:pray: :)
ako iko jos igra igru ovdje, dodajte me; korpiklaani
odigrao danas sa ovim novim... malo su ga usrali ali ajd oke prezivjet cu...
opet free week i ni u jedan game nemerem uc
sve sivo i kad ocu pise da upgradiram acc :S
kak sad?
a il ti seru... il si nes krivo xD
mogu jedino igrat ak ja napravim igru
a da udjem u neciju nemere :?
xD a jbg neznam xD mozda si nes krivo