Singleplayer je bogovski :pray: Crossbow mi je najjači pogotovo kad na strijelama imate eksploziv :pray:
Printable View
Singleplayer je bogovski :pray: Crossbow mi je najjači pogotovo kad na strijelama imate eksploziv :pray:
Kad se instalira, odmah idem na multiplayer. :)
Igrao sam malo, uopće nema laga, samo se jako dugo učitava, hoće li staviti patch za to?
Hm, ne učitava se uopće dugo, učitava se full kratko inače, gotovo instantno. Problem je u trzanju i lagu. Patch je under way, već ih je nekoliko došlo ali bez ikakvih specijalnih pomaka.
Govorim o MP, ne mogu se spojiti na ni jedan server.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Igram combat training, flamethrower owna. :pray:
Europski serveri su down, niste jedini.
Jel igrivo ovo uopce na PC? Kad izlazi sljedeci patch?
Meni je igrivo, malo laga, ali se može igrati.
Svejedno, nadam se da će uskoro staviti kakav patch.
Multiplayer mi je trenutno neigriv. Server browser izbaci svega 10-15 servera, i ne mogu se spojiti na nijedan od tih.
Ako se kojim slučajem spojim, piše mi "Connection interrupted" kao i svima na tom serveru.
GG Treyarch, GG.
Stavit će patch, ne vidim razlog zašto ne bi.
IWnet se više ne čini kao tako loša ideja. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Da, čini se kao užasna.
Igra je izašla prije 4 dana i naravno da ima bugova zato nemojte biti toliki geekovi :?= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
O.o
Nezz za vas o onim laggovima.. Ali meni u SPu je svega 5x zastekalo i to na manje od sekundu, a igro sam cca 4h..
Konfa mi je 4870 512, 6600, 4gb rama :?
prokleti treyčard
uzeli port s konzola na kojima proc odrađuje sav posao i to su ubacili nama u verziju za komp, govna, grafa odraduje samo AA i AF sve ostalo ide preko proca
I ta se igra prodala u preko 5M primjeraka...žao novaca kad developeri igru nisu provjerili prije izlaska.
imaju i konzole nekih multiplayer problema= Citat =:
Izvorno postao pimp
@aral
pc verzija se nije prodala ni blizu 5 milijuna na pc-u
eto, onda su tolko nesposobni da ni za konzole nisu mogli složiti normalnu igru
Nije prodano pet milijuna. To je novi način prikaza statistike gdje se računaju isporučeni primjerci prema trgovinama, isto kao što je slučaj s Fallout: New Vegas.
Da fakat, zaboravio sam na tu činjenicu, čitao sam to negdje i opet sam fulao :(
Koje smeće od igre, ja ne vjerujem :rotfl:
Ja ne znam, tko god da je slagao ovu SP kampanju, malo previše gledao Ramba i slične filmove. Igra ima veze s realnošću, kako moja pokojna baka sa računalima. Da ne spominjemo prastari engine, AI koji bi bolje isprogramiralo malo dijete te općenito proizvod za koji kada iskeširaš 60€ ne možeš koristiti.
GG Treayarch :thumbs2:
Lol, tražiš realnost u CoD-u. Mislim da je kampanja odlična i da ima najbolju priću do sada.= Citat =:
Igra ima veze s realnošću, kako moja pokojna baka sa računalima.
Baš od kad je CoD realan?
Čak i arkadnost ima neke granice ukusa.
Ajde sada se možete raspravljati o ukusima sto godina. Sto ljudi sto čudi.
Na prestige ili ne hmmm...
Ako hočeš realno imaš Armu. Call of Duty je baš zato zabavan što nije realan.
KRIVO :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
:friends: hahahaha
Patch malo popravlja stvari, ali nije to još to. Uglavnom, jedno 60-70% bolje. Sad počinjem ispočetka igrat.
Multiplayer mi sada normalno radi. Server browser sve uredno pokazuje, mogu se normalno spajati na servere, laga nema. Napokon su sredili. :)
Sutradan se bacam na kampanju.
ah u bosni ga jos nema :( jedva cekam da dodje xD
To mi je valjda zato jer nakon Stalkera sve su mi pucačine smeće :(
Meni su pak poslije Stalkera sve pucačine super :D Sad sam malo zdrobljen pa nemrem igrat, sutra ću španat, ispočetka, po drugi put, wooohoooo.
Odlicna igra...presao sam pola igre i niti jedan jedini lag,ne znam o cemu vi pricate.
nakon patcha, igra mi radi 3 puta gore :pray: Ništa, i dalje na čekanju ^^
Ja ni jednom nisam iskusio lag, a imam 9500GT pa si vi razmislite jel to do kompa ili igre.
Meni pak tri puta bolje, za mene nema potrebe niš drugo čekat, ak kaj i dođe, još bolje :)= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Previše liči na MW2, gotovo da nema razlike u grafici i gameplayu. Ko da igram dlc a ne novu igru.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Oh lol. Ista igra a 2 razlicita developera. Malo ste failali. Igra NEM VEZE SA mw2. NIKAKVE!
Prešao singleplayer, sve u svemu i nije toliko loše. Istina da ima velika količina pretjerivanja (plakalo mi se od one scene sa minigunom), engine je zbilja ostario, AI je glup do bola i tako. Ali priča je zanimljiva, kao i likovi, VA je odličan, ima velika količina raznolikih lokacija i oružja. Uglavnom, solidan singleplayer za jedno poslijepodne. Nisam imao nikakvih FPS dropova ili nečega sličnog, tako da vjerujem da su riješili sve probleme vezane uz to.
Eda, wager matchovi su jednostavno zakon. Užasno zabavno i napeto. :pray:
omg kako vasm se da single player :shock:
ako ko oce multy mw2 ili black ops moj steam je kico123521 :thumbs2: