That's make two of us. *sighs*
Printable View
That's make two of us. *sighs*
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Ja uglavnom ništa ne shvaćam i dosadno mi je.
:(
Spoznah da sam kreten jer nisam slušao Slipknot sve do maloprije. Ubijte me. :(
Spoznah da Feranor također sluša Bruddah Iz.
:pray: :pray: :pray:
slipknot je smeće= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Da sam primljen na fax, bio 5. od 200 =)))))))).
Congrats :)= Citat =:
Izvorno postao Toxic
Kako me ovo živcira.Neki stvarno nemogu svatit da je sve to do ukusa.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Ti jednostavno nemoš prihvatit da drugi možda nevole istu muziku ka i ti...
Tako i tebi bi neko moga reć za green day i ti bi rekla :''Ma ti si debil, Green Day je smeće''
Nažalost, ima puno takvih ljudi.
Slažem se s mirkom, sve je stvar ukusa. Ako ti Slipknot ne paše, kažeš samo "meni nisu nešto" i točka. :wink:
Spoznao sam da mi je dosadno. Iako je to bilo očito tokom cijelog dana. :roll:
slipknot je smeće.
E onak, ubij se, odi slušat Lejdi KaKu (kopirajt baj Rajdr on d Storm).= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ne slušam to lol.
slipknot je smeće.
Thx :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ontopic: Spozn'o da je Raz kul :D
Lazes, Kenan nema majku, on je sam sebi majka. I otac.= Citat =:
Ti si smeće. A zašto? Pa ne znam....= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Slipknot je smece. A to sto ga slusa svaka wannabe goticarka ga cini jos vecim smecem. I da, fakat ne razumijem ljude koji te vrijedjaju jer pljujes bend koji slusaju, ono, koji kurac :(
To nekako smiješno zvuči od tebe. ;D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ja volim Slipknot i imam potpuno pravo na to, dok živimo u demokratskom svijetu.. i ništa što ti kažeš, neće me natjerati da počnem mrziti nešto što volim, samo kako bi me ti prihvatio.S:D :D= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Pusti me da sanjam. Pusti me da radim ono što me usrećuje, pa makar to tebi značilo da sam wannabe, I don't care- samo me pusti da uživam u ovoj mladosti koju imam, jer ću kasnije moći samo plakati nad onim što sam mogla....
A nisam napravila...
Zapravo, pricam o tome kako si ga nazvala smecem jer ne voli bend koji ti slusas. To nije demokratski.
Spoznah da imam čudnu naviku da mi teme nestaju.
još uvijek je smeće.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ponekad sam preozbiljna.. Ne mogu si pomoći...S:D
A što se tiče demokratskog ponašanja, ne znači da mora sada napisati da je njemu Slipknot smeće. Vjerojatno ima barem jedna pjesma koja ti je dobra.
Psychosocial
Eto. I meni je ta dobra. Ali Dead Memories prevagne uvijek...= Citat =:
Izvorno postao xabaras
...smeće.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
da,smece je ....... zar nije najbolja gematria na novom albumu?
ali mene nije nimalo briga što ostali ljudi govore......i dan danas volim gd jednako koliko sam ih voljela prije 5 god :P= Citat =:
Izvorno postao mirko l
LL21,(V), Luka ili kako god oćeš da te zovem- ona njemu nije rekla da je on smeće zato šta je on reka da mu se nesviđa bend(njemu osobno), nego zato šta on to generalno kaže, ka da je svima smeće.OK da je reka: ''MeniSje slipknot smeće.'', ali tu podcrtanu riječ je ispustija.
I onda kad bi ja njemu reka da je ono šta on sluša smeće, on bi sto posto reka: ''Ej, koji si ti debil, kako to može bit smeće, nemaš ukusa, retaju!''
I koliko god većina vas govorila da to i je stvar ukusa, često baš te ljude vidin kako pljuju po cajkama.Mislin ono...
I btw, i meni je slipknot odličan bend, najdraža pisma mi je Left Behind.
Ali ne branim ja samo bendove koje ja slušam, nego sve kad se tako pljuje po njima.
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Znači, otkrili smo kriterij objektivnog ocjenjivanja ukusa. Ako je po tvom ukusu je dobro, sve ostalo ne valja.
Ako će netko ikada uspostaviti Utopiju, brijem da ćeš to biti ti. :wink:
još uvijek je smeće.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Naravno. Sve sto nije po mom ukusu meni, naglasavam meni, ne valja. Niko ne govori da ti to ne trebas slusati/raditi/gledati, ali ja, naglasavam, ja, te necu previse cjeniti jer imamo drugacije ukuse/interesovanja/stavove. Ne znam koji je problem ovo shvatiti. I ne vidim zasto bi ti komentarisao i uopste te bilo briga sto ja smatram smecem a sto ne, ili da li te cjenim.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Idi slušaj Opeth.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
:thumbs2:= Citat =:
Spoznao sam da je ovo dobar forum.
Razmisli ponovo...
Dobro ti drug cham3leon kaže.
A vidim da ima nešto metalaca, valjda se da kvalitetno razgovarat.
:rotfl:
Spoznala sam da mi je kosa kovrčavija više nego inače. :cry: