Marš.
Budemo se za koji dan svi zajedno igrali,
ubijali,
vatali,
i što već ne.
Printable View
Marš.
Budemo se za koji dan svi zajedno igrali,
ubijali,
vatali,
i što već ne.
Downloadao sam patch i sad sam dobio poruku da mi je launcher corruptan :? :( -.- Poslao sam mail support timu, nadam se da ću moč riješit problem bez da ponovno skidam launcher :|
To nije jezik ljubavi ♥♥♥ :(
Pa nije baš za par dana više je za par sati.
= Citat =:
Izvorno postao mronki
Isto se dešava i mom frendu,
skinuo je 2 puta klijent i svaki put mu je isto javilo.
Da je koruptano..
Isto se i meni dogadja :( ali me pitalo ocu repair-at i ja stisnio yes sad cu vidit sta ce bit...
izasao je OB client, a razlog zasto je nekome patch 500MB a nekome 90MB je zato jer je prije samo CB2 client bio dostupan, a zadnja CB je bila CB4, pa valjda oni koji su imali update-ano na CB4 moraju skinut patch od 90 MB a ovi koji su bili na CB2 verziji sad ovaj novi (500MB) =)
Eto vam kad ste se tek sad sjetili igrat :yuck: Meni ništa nije corruptovano sve radi.
yay našao sam rješenje:
In ur face Xero :yuck:Code:Please rename the file Launcher.exe (i.e. Launcher1.exe)
By default, this file is located in your gPotato.eu folder, although you may have changed the location during installation.
C:\gPotato.eu\Allods Online
Once renamed, please run that .exe file.
The game launcher will begin, but may be missing text and boxes.
You may see a JavaScript error, if you do, click Yes.
The game will update automatically to create a new Launcher.exe file.
Once done, you can close the small text box with the green ! and the launcher itself.
Delete the file you had renamed (the original Launcher.exe) and use the new Launcher.exe file to begin the game.
ČITAJ OVO AKO TI JE KORUPTANO:
Kad vam se to dogodi, nikad ni ne pokušavajte repairat ako vam kaže da je koruptano. Trebate otić na oficijalni forum i tamo potražite topic u tome. U tom topicu su najnoviji launcheri. To trebate skinut i onda ga manualno zamijenit sa onim koji se nalazi u game direktoriju.
Znam da izgleda kao cr.ackiranje, no nije to to, vjerujte mi :D .
Ja se ispričavam za izbjegavanje cenzure, bilo je potrebno. : D
EDIT: prebiču vas što brzo postate, oladite malo.. :(
1xSwSUB5 ... re=channel
loooool pogledajte komentare koja reklama :D Rudeboy nemoj prjetit batinama ispadaš gej.
♥
Baš sam se sad sijetio jedne provale na Zone Chatu dok sam čitao komentare...
"this game is a runescape clone"
Ja da vidim tog trolla uživo dao bi mu pet.
A nebi ga prebio ?
Čovjek se zasiti prebijanja u jednom trenutku.
Bas citam o "Fear of Death"... kakav fail
Objasni.
Mehanika zbog koje ce igra propast i jos jedan od razloga zas ne podnosim f2p mmoe
Kad umres dobit ces debuff od 25% na sve statse i to se moze stackat sve do 100% i kolko sam procitao previse kosta micanje tog debuffa. Debuff ima odredjeno vrijeme trajanja, max 51min kolko sam procitao
ALI imat ces parfeme u item shopu koji ce to rijesiti :D
Ma znam ja šta je FoD i več sam ga imo priliku iskusit , al pitam fail u kojem smislu. Uglavnom nije to ništa posebno i na 40. lvl košta 4 golda da se makne , a to je ništa.
Al' ja sam PvE igrač, ja ne planiram ginuti... bar ne puno. :)
Ako ništa drugo, smrt mi je bila zanimljiva kad sam u CB naletio na neku elite živinu. Ono, afterlife i to sve.
Neznam kolko je 4 golda u allodsu al sta ak pvpas cijeli dan i umres 20ak puta i moras platit 80 golda? I tak svaki dan?
4 golda na 40. lvl je ništa tolko dobiješ od takoreć svakog questa meni na 17 lvl 4 golda nije bilo baš tolko puno , a nisam neki power gamer.
Ak je tako onda ok, sam mi objasni zas se svi zale na to, da je ta mehanika gamebreaking : )
EDIT: Uz gold trebat ce se dat i Myrrh za removanje, sta god to bilo
Evo da se nade ako nekome zatreba database http://www.allodsdatabase.com/
Nemgu objašnjavat idem pajkit , ali uglavnom ni meni se ta mehanika nesviđa i valjda če je "nerfat" pošto se ljudi tolko žale , a ako ostane ista prvo ču lvlat lika do lvl capa i onda ču odlučit dal se isplati nastavit igrat.
Uf skoro sam zaboravio ljudi davajte nickove likova ja prvi:
1. Mentol
2.
Pozdrav,
evo i ja krecem igrat ovu igru,na empire strani, pa se vidimo u igri :)
Sto se tice FoD-a , zasada je malo kako se to kaze gamebreaking, ali ima tema na forumu ( http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F004S) gdje se daje misljenje na to pa ce valjda promjeniti uskoro.
Inace osim toga igra bas i nema nekih nedostataka. Cash shop nema neku preveliku vaznost u igri,a moguce je i kao drop dobiti chest koji sadrzi nesto iz CS-a. Neki kazu da je mana sto nema auto attack ali ima podosta skillova i taj AA uopce ne fali.
Inace igrat cu melee scouta; vjerojatno najlosiju char koji se moze igrat; a plan je dokazat da nije toliko los :D
Donx
Dodaj se na listu:
1.Mentol
2.Donx
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
1.Mentol
2.Donx
3.Zedeem
a.mronki
FoD ću komentirat kad ga osjetim na valstitoj koži :P
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
dodo sam i neke moje frendove koji ne posjecuju forum, a oni koji posjecuju nek se sami dodaju =) svi smo liga =)
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
11. Kebo (LIGA)
apdejta se... mislim da neće skoro xD
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
11. Kebo (LIGA)
12. ranger(renđer, rendjer, neš u tom fazonu)(liza :>)
Hmm ne znam zasto al jedan server trenutno radi i moze se igrati.
Yup, izgleda da je pocelo
nagovorio sam još jednog frenda da igra samnom, danas oko 20h počinjemo :>
Eh i jos kad bi svi bili na istoj strani :(
EDIT: objavili su da je pocela OB ali samo je jedan server :o
Jedan server je i prije bio..
Znam ali mislio sam da ce ih u ob biti vise...znaci onda na ovome igramo?
Ja skinuo igru i idem je instalirat ali neće jer imam valjda premalo slobodnog mjesta na C disku(ono kad se self extracta) a imam 2,3 GB slobodno.Zna netko kolko mi treba za to ili kako možda namjestit da mi se extracta na na D disk?