= Citat =:
Izvorno postao Gaming Insider
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Gaming Insider
skinio zadnje dvije epizode "V" serije
Epizode 3 i 4?= Citat =:
Izvorno postao unknown
na HRT2 je prije par dana počela serija "The Class", ove prve epizode su mi cisto ok, no vidim na imdb da ima samo 1 sezona, budemo vidili kako bude dalje
Radi toga više nema Simpsona :(
Nvm...= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
http://www.imdb.com/title/tt1307824/episodes
'Ko želi pratiti ima ponedjeljkom u 10 na drugom petu sezonu Housea :)
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
http://www.cracked.com/blog/the-7-super ... al-lawman/
XD
pogledao 2. sezonu that 70s... bila je cist ok... kakava je 3. sezona?
mislim da serija postaje sve bolja i bolja posto sam gledao zadnjih par sezona gdje je PRE PRE PRE dobra a onda sam krenuo gledat prvu koja mi je bila poprilicno jadna i nikakva.
sad odgledo zadnju epizodu 3. sezone californicationa... jebote znao sam da će mu kad tad doč to što je jebo miju, baš me zanima kak će bit 4. sezona, al ono kraj svake sezone u californicationu je prejeben...
Misfits
gotova sezona
odlična britanska Sci Fi komedija od samo 6 epizoda
odličan kraj :D
Počeo gledati My Name Is Earl, prvih pet epizoda je premoćno, posebno falshbackovi na sranja koja su radili ili scene sa Randyem :rotfl:
Pogledao prvu epku Lie to me (Tim Roth)... Razočaran...
Pogledao prvu epku White Collar.. A ono shit je al nije tolko loši shit.
Mislim još pogledat Men of ceirtain age, Better off Ted, Capricu, Carnivale, Deadwood, The Dresden files (sve prve epizode, pa ću vidjeti što en valja i odbaciti, osim Caprice naravno).
I m je skinuo onaj prastari prekul crtić Home Movies pa ćemo gledat...
Tolko toga za gledat a tako kratki praznici. :'{(
Počinjem gledati The Wire. Nadam se da je serija dobra kao što kažete.
Nije dobra... Najbolja je.
Pokušavam raširiti i Arrested development, ali nejde...
Poceo gledati Firefly.
meni je arrested development super serija bila. :D
Konačno. Hvala ti. :{*= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Brzo ćeš završiti, nažalost. :(= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
To mi je na "to watch" listi, sad gledam weeds trenutačno, na 4. sezoni sam.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Znam, 14 epizoda+film. A sto ces. :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
[quote=Neven <R>]To mi je na "to watch" listi, sad gledam weeds trenutačno, na 4. sezoni sam.[/quote:2qvg4s7w]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":2qvg4s7w
Nećeš požaliti. Weeds sam gledao, valja serija.
E imaš koju preporuku za seriju? Odgledao sam sad Dextera i Curb Your Enthusiasm pa nemam što, a ove neke nove me ne zadovoljavaju...
My name is Earl :D
Taman završavam prvu sezonu, prelegendarna je y2k epizoda i njihov novi svijet :rotfl: :pray:
Sons of Anarchy i The Shield od akcijskih, The Office UK i Californication od komedija, ak nisi gledao je'l te.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Za ove sam čuo da su dobre, checknut ću. The Office (UK naravno :)) i Californication sam gledao, prelegendarne serije. Kad smo kod Gervaisa, jesi gledao Extras?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Tnx na preporukama
Ak se to zvalo Stažisti na HRT-u onda sam pogledao par epizoda.
I preporučam The Corner - ima 6 epizoda samo, ali je David Simon napravio i radnja je u Baltimoreu. :D
ja gleam MAN TO MAN WITH DEAN LEARNER evo.
spinoff GARTH MARENGHI's DARKPLACEa najbolje serije svih vremena.
nije ni ovo daleko od toga. :D
Jao, kad ih se sjetim. :rotfl:
Poceo sam gledati 2. sezonu Sons of Anarchy-a. Brutalan pocetak. Cini mi se da ce sukobi izmedu bandi ovaj put biti puno osobniji.
genijalna serija, posebno prva sezona= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Big Bang Theory. I Family Guy.
(gornji tekstni ulomak sasvim namjerno urađen po ideji velikog slova za svaku riječ. jednako kao što ovaj nije. jer mi je dosadno)
Na pola sam druge sezone The Wirea. Zakon serija.
Omarovo svjedočenje. :pray:
Još nisam pogledao sve sezone Seinfelda,ali sad sam na pola 7.Super mi je serija i prije nego što zaspnem pogledam par nastavaka i ugasim komp da nebi došao u napast pogledat još koji...
najjači. mislim da imam približno sve epizode po dvdovima.= Citat =:
Izvorno postao la50
A njih 4 u Seinfledu su stvarno savršen spoj,a i nema mi tu najjačeg lika jer je svako poseban na svoj način :D.
Pogledao par episoda Modern Family..Neko je već reko,neloše.
Drawn Together
Ovakvu bolest još nevidjeh!
Počela 3. sezona Chuck-a!!!
Ono, nije toliko loše jer nisam ni očekivao više, ali mi fali onaj štih iz prve sezone gdje je chuck samo berlavi prodavač i štreber!
3 epizode su vani!
Zakon serija, dobar humor, weeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao Frky