NFS: Underground.
Printable View
NFS: Underground.
e da, doslo i meni kad me pretekne na zadnjem zavoju. al suzdrzam se ipak= Citat =:
Izvorno postao ForNever
Notrium.
otkad sve nfsove igram na volanu onda udaram glavom u volan, a prije sam joystick u monitor= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Kad izgubim u tekkenu, prenesem borbu u stvarni život :killyou:
onda opleti po starcima, a? :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
ja se moram suzdržat,tipkovnica i miš su mi preskupi :(
pa ako imaš stari miš il nešto, drži ga pri ruci :)= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
Werivar mod + expanzija za nj... ono osvajanje baza u sredini podrucja... i dire reaperi.... a ja sam uz to i zaboravio saveati pa kako ne bi ludio izgubivsi minute igre :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
dao ga frendu :cry: ,kad me neko iznervira lupim šakom u ormar i odmah me prođe= Citat =:
Izvorno postao callista
P.S ormar se raspada :cry:
Uz Icy tower, ajme majko kako me ta igra naživcirala :twisted:
i prince of persia
još više
oMG kak nekog princ moze nazivcirat? to je mislim, jedina, ali jedina igra u kojoj sam se doslovce mogo zavalit i opusteno igrat... :pray:
inace, nisam nikada nis razbio, ali sam gledo jednom brata dok je igro vampire the masqurade redemption i nije mogo nekog lika (likove, grupica neka bila) ubit i 5 puta i onda konacno ubije ali mu je wiliam bio u frenziju a christophu ostalo malo hpa i ovaj ga zatuko... xD da ste vidli taj prizor... ja crko...
cod 2 sp
:D
super mario, nisam mogao preskocit jednu rupu 5 sati stalno sam upado u nju onda sam lijepo uzeo sacmu i izbusio tipkovnicu
Uz pro evolution soccer i fifu, jednostavno izlude, a nemožeš ništa.
football igre su one koje mi najvise dignu zivac, potpis...= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
meni su one time based igre..ili ako nekog lovim
Kada me lik u 8 krugova.
NFSU 2. prestigne na zadnjem krugu za milimetar! :killyou:
Ili u WoW-U! :killyou:
da, zato ja utrke nikad nebi mogao igrat...
jebo mu drivere za grafu i sve...u igrama mi se slika smrzava i nis nemogu...i jedino racionalno rjesenje je hitit kamen od 5 kila koji mi drzi prozor na tipkovnicu.rezultat: http://img215.imageshack.us/img215/1955/p1010012yy2.jpg
:rotfl: :rotfl: lol sta uradi covjek
:rotfl: :pray:
Ček jel ti to stara tipkovnica ili...
Nego trebao si je staviti ko most između nečega pa je prelomiti kamenom :D
stara je, trebalo mi je neko vrijeme da ju nađem u špajzi...
i da dignem jebeni kamen, tezak je :D
inace ovu ideju sa mostom bi mogao probat...ali htio bi ju bacit sa 4. kata na cestu jednom, a da je netko sa kamerom dole...pa to na jutub :D
uz cod2, high skill, ode tipkovnica
nikad u životu 8) nisam lupo po ničemu
odnosi se na komp
PES
cs 1.6, razbio tipkovnicu i mis...
a jbg, desava se :cry:
lcd monitor sam unistio tako da sam bacio mis u njeg i on je od mrcvarenja rikno.
need for speed carbon predzadnja utrka protiv ona cetri bossa vodim za sekundu i u zadnjem zavoju mi se stvori auto neki i slupam se u njega i spusim.
Trazio sam space po podu 2 sata
Ja sinoć kad mi se od alt tab shiftanja smrzo laptop pa ga moro restartat i gasit da proradi puko sam miš(laptop je preosjetljiv za takav udarac) i malo mu se dio za ruku rasklimao
jep klima se gad
football manager
Ja sam razvaljivo tastaturu uz wc3 i slot, naravno (wc3 = strado spejs, a slot- sve ostalo) :D
ne kontam kak se mos nanervirat uz WC3, al dobro. ja se barem nisam nikad nanervirao uz tu igru
ja sam zbog starcrafta mis ZDROBIO u ruci al fakat sam ga toliko jako stisnuo da je puknuo....... starcraft maajka
Jel ti shvatash kolko je elf imba,pa kad te ufati medju medjede i onda dryadama sve uspori MORA SAMO ATTACK-MOVE!!! A TEK DH!JOOJ! :twisted: et vidish ... :D= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
a lega, razvij taktiku protiv tog. sta se imas nervirat ak gubis, zamisli. sagradi bolju vojsku pa se nes morat nervirat
BTW elfovi FTW!!!
ja nekad kad se tolko iživciram i nemam više šta napravit samo sjednem i počnem plakat :cry:
jep elf ftw, samo ja im napravim vojsku onih hipogrifa s archerima i podjebavam protivnika
Resident Evil 4 na kraju kad sam se borio protiv ong govnara još malo je trebalo da ga razbijem.I nešto se dogodi i samo me vrati na početak.Tipkovnicu sam razbio Lupio sam ju čekičem ne lažem istina je.Ali imo sam jednu staru pa sam nastavio
= Citat =:
Izvorno postao VuJ2
Svaku koja mi se brejka i ruši di treba i di ne treba....