danas malo prije sam poslao narudjbu
Printable View
danas malo prije sam poslao narudjbu
jel ti poslalo da su primili narudžbu i da je šalju?
nisu jos,ali tek sam poslao tako rec jer nisam stigao popodne
Eh,eleta.....Uzmi ono što ti najviše odgovara...
monka ili elementalistu...moj prijedlog
necro i ranger i warr su takodjer dobar odabir
Ako voliš close combat warr,ako voliš magijice elementalist, ako voliš kontrolirat kosturiće ili bacit kletve necro,a suprotno monk itd...
ma znam ja to,igram ja RPG :) ali me zanima za PvE vise koja je klasa trazenija,shvatio sam da assasini nisu za gilde,da su monkovi uvijek najciljaniji od neprijatelja itd. pa me zanima koja je klasa jednostavna za pocetak,poslije cu onda ja pocet najvjerovatnije sa nekim novim buildom
Moji najdraži charevi su monk i necro. Pa da su monkovi najciljaniji to je normalno... najprije ubiješ onoga ko heala ekipu... Ali pa možeš i sebe healat btw...
Al moram priznat da me mm jako živcira u AB-u...
Najjednostavnije profe su za igrat ele,warr,rt i dervish..,ako imaš NF.. A u PvE-u neće monka prvo ciljat,nisu toliko pametni...
Ali zato u PVP-u ga ciljaju... Samo nisam ja kriv kaj šetam uvijek sa PSom na sebi po mapi^^= Citat =:
Izvorno postao Thrall
A dobro ne mora igrat s monkom u PvP-u.....
a sto u PvPu se mogu tuc i grupe medjusobno? ja sam uvijek mislio da je to samo 1vs1 fight...najvjerovatnije cu napravit elementalista,jer uvijek je dobar netko tko radi damage,...valjda...ne bih htio monka jer bih onda morao radit onog invincible monka a vise volim neku " normalnu" igru :)
imas raznih borbi u Pvp-u...meni osobno najdraza je AB ( alliance battle ) 12 vs 12 :kill: :D
a za GW2 je najavljen jos jedan tip PvP-a... interkontinentalne borbe... ameri protiv europljana i sl. ... i to su rekli da ce bit hrpetina ljudi u jednoj borbi...
(te informacije nisu provjerene)
Odakle ti ta ideja, u grupama koje su ipak osnova igre nitko ti neće tražit 55 monka već običnog normalnog monka.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
A u PvP-u ti ne postoji 1vs1 fight već samo grupe.
aha,jer kud god pogledam samo se o tom monku prica,pa sam mislio da je to neki uber build :yuck:
nije uber, samo se s njim farma.... imas 100 monk buildova 8) kao i za sve ostalo, mali milion kombinacija :wink:
Taj "build" zapravo više spada u exploit mehanike igre nego li u build, a nikad nije upravo nerfan zato jer je njegov glavni skill odličan i izvan tog builda, pa bi ga nerfat samo zbog tog builda bilo nepošteno prema ostalim igračima.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Inače u Guild Warsu buildove ti klase ti se mijenjaju vrlo često, ovisno što je potrebno za određeni dio igre.
koliko je vama otprilike trebalo da dodje igra?ja sad citam na crovortex stranici i pise:sta cu ja sad morat cekat jos mjesec dana dok mi to dodje??? :shock:= Citat =:
- Igre po narudžbi se naručuju periodično i ISKLJUČIVO po narudžbi. Prosječno vrijeme dolaska tih igara je 30-60 dana po cijenama istaknutim na stranici
Ne,sada ćeš čekati malo duže jer im se nakupilo narudžbi poslije godišnjeg odmora.Inače mail čekaš recimo 2 dana,a dok ti stigne 2-7 dana,ovisi di živiš.
jos cekam mail,a da utazim sad nestrpljivost dok dodje sam malo trazio po wikipediama itd. i nasao sam ovaj build, E/Me ,pa me sad zanima sto mislite o tome,da li je preporucljiv za njubinu? http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Me_Echo_Nuker
U PvE-u uvijek sam složim build,a fireball možeš odmah izbacit i dok ti capaš Echo stavi tamo npr. fire storm..
Pa baš i nije... A ako misliš da startaš s elite skillovima (Echo)...
a nisam gledao ako je elite skill, sry,pokusat cu nesto iskombinirat kad dodje igra,da ne kompliciram previse,ajd javim se kad dodje igra,valjda ce prije zimskih praznika 8)
Da i meni isto..već dugo čekam....Najbolje sastavi sam build,samo nemoj stavit fireball :rotfl:
Ne voliš baš fireball^^= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ja sam se full nabrijal na Thunderclap :pray: ... Cijeli dan igram AB s njim. Mogu reči samo LOL... :rotfl:
lol ab... nest je dugo granica na luxon strani... jutros oko 7 h smo imali samo cavalon i arene :shock:
a zasto si tako anti-fireballisticki nastrojen? :o :)
ma zajebi echo= Citat =:
Izvorno postao Upitni
stavi SF i glyph of lesser energy i gg
sto je SF ? searing flames?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Da.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Pa fireball je bacanje energije eto zašto ga ne volim..
dobro dođe za "Finish Him" situacije
ah,ali searing flames je elite skill,i jos gore,iz nightfalla je,a ja sam uzeo onaj paket P+F :( nastavit cu gledat,a ako netko ima ideju nek kaze,ne bih volio zapocinjat lika potpuno bezveze pa da poslije moram sve isponova radit jer sam uzimao bedaste skillove
LOL Vidim da ti treba to malo podrobnije objasniti.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Kad započneš igru dobiješ par skilova, a ostale "sakupljaš" riješavajući kvestove. Kak napreduješ kroz igu i povećavaš levelove dobijaš skill pointove koje možeš uz nofce zamijeniti za skill kod skill trainera. Njih ima više manje u svakome outpostu i gradu.
Skill koji s jednim likom otključaš ostaje na njemu i ti ga možeš koristiti kad god poželiš ili ti zatreba. Build (grupa od 8 skillova) možeš mjenjati samo u gradovima i outpostima.
Elite skill možeš dobiti tak da ubiješ Bossa koji ga ima i uz pomoć signeta Of Capture ga "zaključaš".
Sad postoje i Tomes uz pomoć kojih možeš utključavati skillove kolko normalne tolko i elite (elite tomes), ali su ove elite poprilično skupe.
Tomeima nemožeš otključati skill, samo ga naučiti. Recimo, Warrior Skill Tome može tvog lika naučiti skill Endure Pain ako ga Warrior taj još nezna, a taj skill je otključan na tvom accountu. Isto je i sa Elite Tomeovima. Ali je fora što Tomeovi ne koriste skill pointe.
My bad. Sad kužim.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
omg,samo da vas pitam nesto... cekam svoj gw vec mjesec dana iz crovortexa :cry: slao sam im mail,i rekli su da ce doc uskoro,i sad mene zanima ako imaju oni telefon pa da ih nazovem,jer ako mi ne mogu poslat P+F cu radije narucit iz algoritma P i EN,a pod kontakt im samo mogu poslat porukicu,na koju nisam dobio nikakav odgovor! volio bih vidit zasto im toliko treba,jer znam da iz algoritma uvijek posalju tako da dodje u roku od tjedan dana,a godisnji je vec odavno prosao :cry: :?
http://www.crovortex.com/webshop.php
Tu imaš broj tela i moba. Probaj njih nazvat. Možda te mogu barem dalje uputiti ako ne i konkretno odgovoriti.
Crovortex zadnja 3 mjeseca jako sporo isporučuje jer su bili na godišnjem i trebat će vremena dok se oporave,ja sam čeko "samo" 3 tjedna i to za to što sam član foruma i već sam više puta se žalio i naručivo igre.