Upravo sam sanjao da me ganjaju serijske ubice po sumi.
Printable View
Upravo sam sanjao da me ganjaju serijske ubice po sumi.
nisam sanjao jako jako jako dugo :D
Hvala Mirko što si ono napisao na LD4all forumu, mada nema šanse da me ne bude strah.
neki dan sam sanjao da sam genetski modificirani krpelj i da sam pobio sve ljude koji mi se nisu sviđali :twisted: :kill: :hangin: :evil: :-x :pray:
mislim da piccard facepalm nije dovoljan...
Hm, ali ne znam čemu to?= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
Hm, bilo te je strah jer si još uvijek sanjao iako si mislio da si budan?
To je false awakening i vrlo je uoibičajeno.
Dobro, kad gledam s tvog stajališta, možda bi i moglo biti zastrašujuće...
Lucidni snovi nisu strašni ako ih ti ne učiniš strašnima.
Ja sam već navikao, pa kad bi u tvojoj situaciji postao lucidan, otišao bi uživati.
Dobro, znam, iako znaš da ti se ništa nemože dogoditi, ipak se moguće bojati.
Ja sam bio prestravljen da ne dobijem halucinacije od WILDa.
Ali ako ne očekuješ ništa strašno, ništa strašno nećeš ni iskusiti, znaš?
A kad se želiš probuditi a nemožeš? :)
Noćas sam sanjala nešto tako lijepo... Da sam zaspala pred televizijom i onako polubudna "pravim se" da spavam, dođe mi frend pokrije me dekicom i da mi pusu u obraz, stisne mi ruku i nešto šapne, neznam šta ali je bilo lijepo... Jedan od ljepših snova... Ah xD
Awwww... mwica... <33
Pff, smrdi više na astralni PM koji nisi dobro primila. :)
Ha?
AoC to je samo san..ništa više
Erotski snovi :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Oćeš se učlaniti u moj klub erotskih sanosanioca?
Nisi sanjala i normalno da sam te pokrio s dekicom kad meni Nije vrijeme za deku.™, a ne volim da drugi ispaštaju.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Ne.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
I nisu bili tAkvi snovi...
Samo je lijepo kad te neko pokrije dekicom xD
@Pingu rofl... awwwich
U zadnje vrijeme sanjam da ja, Jessica Alba (Max Guevara), Kristin Kreuk (Lana Lang), Sarah Michelle Gellar (Buffy Summers) i čitava njena družina (Willow, Xander i Giles) lovimo vampire. S time da je Lana također iz Manticorea, isto kao i Max, a ja da sam vrhovni majstor triju borilačkih vještina te majstor Parkoura pa briljiram u klanju demona i vampira.
Naravno, Jessica mi je cura u tim snovima i začudo ne varam je sa Lanom :D Još je uvijek nisam zaskočio, danas je tek Epizoda 7, ali zaskočiti ću je definitivno između 10-14 epizode 8)
Bože dragi, al sam geek xD Ali su zato snovi pre zakon xD
Zna se desiti.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Jel tako da je jebeno?= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Inače, san sa škaricama i sabornicima se ponovio :) Zaboravio sam reći da u snu svira ova pjesma: -5XFBmUW6To
I cijelo vrijeme i nemogu si je izbit iz sna... Fakin pjesma ne prestaje niti kad me pogode škaricom. Pokušavam se sjetiti pojedinosti. Znam samo da imam obučene čizme ali bez vezica i da sam u trapericama...drugo niš, ne sjećam se niti u što su obučeni ti zastupnici koji me gađaju (valjda u odjelima) :D
Ne, eventually se svi probude.
Ali naprimjer čuješ zvukove iz pravog života.
Razgovor, vikanje i što god se događa okolo.
Čak i da te bude.
Dogodilo mi se to kad sam bio dijete.
Gadna stvar.
Da...nasty...
Bjež', mene bi to obradovalo :)
Mnogo se puta dogodi da u tom trenutku sam vičeš ili nešto da bi se probudio.
To bi značilo da si budan.
Nebi, još si u REM fazi :)= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
Zadnje čega se sjećam da sam sanjao je kako sam naletio na najboljeg prijatelja i jednu curu s kojom sam htio hodat kako se žvale.
A u rl su na dobrom putu za to. :D
Meh, to sam ja danas...samo što sam se ja žvalio :)
Onako, počeo lucidan san, ja debil, naravno, žurio pa je kratko trajalo.
Inače, išao sam jednu određenu žensku spawnati, onako, stavio sam je na poziciju, ali očito spawn nije bio dobar jer je bila kao duh, prolazio sam kroz nju i bila je statična :)
Jebiga, žurba.
Al srećom, bila je taman tu neka druga pa...
I tako.
Jel moguce da sam se probudio iz sna a oci su mi bile otvorene ?
Prilicno sam siguran da mi se to dogodilo.
Sigurno... A jesi vidio rakuna?= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
A svisca, jesi li vidio svisca?!?!
Svizac je uvijek tu.
@mirko: Iako sam ovaj vikend imao dobre uvjete za WILD-anje, nisam uopšte probavao :( Al ako si i ti uspio doći do LD-a, pa što ne bi i ja.
Što se tiče "straha" ne bojim se uopće LD-anja, nego sam samo preuzbuđen kad dođem blizu.
Sanjao sam da imam mogućnost mjenjanja između čovjeka, predatora i aliena, kasnije proširim, ovo samo da ne zaboravim
danas sam sanjao kako sam isao u pekaru jesti dvostruku pizzu trokut, stavljenu 1 prek druge. pizza iz pekare. samo sam pola mogao pojesti. bilo je strasno
odavno nisam imao san da me isprepada.... fale mi
inace sve neke perverzije sanjam u zadnje vrime.......
zadnje sam sanao njemacki vlak kako ulazi u tunel.....
Dakle, što se tiče sna, nalazim se u nekakvom gradu, čovjek sam i u grupi sam sa drugim ljudima, jedna ženska liči na Ripley, zajedno smo i pokušavamo nešto postići, ne znam što, i nakon nekog vremena se jednostavno pretvorim u predatora i svi se isprepadaju i pođu pucati na mene, bježim u nekakvom Prototype stilu skačući po zgradama i penjući se po zidovima, počinjem ih uhoditi, vratim se u ljudsko obličje i opet sam sa njima, zatim se pretvaram u predatora opet, borba sa tom ženskom, hrvanje u nekoj zgradi, odjednom poplava koja brzo čitav grad potopi, mi smo pod vodom, čujem nekakvo upozorenje ili alarm i nekakvi crvi su u vodi, smrtonosni samo za mene, pokušavam pobjeći, iz nekog razloga dosta brzo plivam, tada se budim.Bilo je još detalja ali sam većinu zaboravio
U zadnje vrijeme imam proklete noćne more vezane uz tipografiju, a prošao sam ju (dvojka je odlična ocjena) :(
O jednoj curi.
Damn, jel ću to ikad prerast? :(
Mokre snove ne možeš prerasti, samo preplivati.
Ja to nemogu imat.