No Country For Old Men - spor i dosadan film, u sredini postane malo bolji, a na kraju užasan. Koliko god sam se trudio shvatiti zašto je ovaj film toliko dobar, nisam uspio. Jedino je dobra razrada lika onog psihopata, sve ostalo :yuck:
Printable View
No Country For Old Men - spor i dosadan film, u sredini postane malo bolji, a na kraju užasan. Koliko god sam se trudio shvatiti zašto je ovaj film toliko dobar, nisam uspio. Jedino je dobra razrada lika onog psihopata, sve ostalo :yuck:
a koji su za tebe onako, bolji filmovi?
gledao jučer the bucket list, prilično dobar film, je da je malo predvidiv, al opet...
To je film i pol ^^= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Inače, pogledah neki dan A night at the Roxbury. Kako je taj film zakon jako ^^
the kingdom...
najbolji film na temu terorizma...
Sad sam pogledao Cabin Fever. E, kakav je to čisti trash horror. Ali zabavan do daske.
10 000 B.C.
Super film, preporuka.
Vantage Point, isto super.
The postman
No country for old men
The Darjeeling Limited
imam Cloverfield a nikakoda ga pogledam
preporuke danas definitivno balkankan i beavis & butthead
Kreno sam sa Filmovima Mel Brooksa i pogledao sam bash jucer Young Frankenstein iz 1974...film je pregenijalan, odlicna smisao za humor, odlicno izreziran...odlicna gluma...ovakvih filmova vise nema :(
Secret Window - vrlo dobar thriller prema Kingovoj priči, sa odličnim, iako malo predvidljivim završetkom.
AvP2 - film koji me u zadnje vrijeme najugodnije iznenadio. Očekivao sam smeće, a dobio sat i pol zabavne razbijačine i koljačine sa vrhunskim specijalnim efektima.
the kingdom - jedan od najboljih filmova na temu terorizma (cod4 igraci obavezno pogledat)
the invisible - nest tipa 6. cula
harsh times - bolesno dobar film...
neko veče sam gledala aeon flux sa charlize theron. razočarana sam. ako je takva budućnost, onda se svi možemo odma ubit. naime, takozvana budućnost je u tome da je cijeli svijet, tj. ono što je ostalo od njega, u jednom izoliranom dijelu kao grad. mislim ono. tehnologija jedva da je napredovala u tom filmu. i još nešto... da mi je znat koja će normalna ženska spavat u "strateški smještenim" vrpcama. mislim ono... film je bzvz... :thumbs1:
Da , Aeon Flux sucka do zla Boga.
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
nema mi jače scene nego na početku, kad onaj terorista drži ručnu i kao neš "Dođite ovuda,Alah če vas spasit..." i onak civili prema njemu i buuum, hebeno dobro napravljeno i dočarano da se vidi kako je to zapravo
The green mile --> malo starije ali predobro.
27 dresses
= Citat =:
Izvorno postao Facelessone
to sa onim crncem i onaj miš kao neš? Kj može hilat ljude pa ga na kraju osude na el. stolicu ? Tom Hamks glumi? Odličan film i tužan, oanj crnac ima facu za plakanje :cry:
zomg I'm soooo emoooooo in this moment :cry:
jebo majku
ajoooj zelena milja! to tak dobar film! tužno, al okke :rotfl:
Opet pogledao Dawn of the Dead (remake). Odličan film sa zombijima, sad mi se opet gleda i Land Of the Dead.
evo idem pogledat Cloverfield, do matematike....
Upravo sam jučer pogledao...= Citat =:
Izvorno postao flander
Nije loš. Al nekako sam očekivao više, gledajući po najavama.
Ah neznam ni sam šta bi rekao. :P
aha= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
evo sad ga pogledao, ono smijestim se u krevet, pokrim se dekom, zgrabim sendvić film gotov zomg :D
ne, fakat je kratak film, ali dobar je, onak brijem da bu nastavci zaniljivi, jel da neznam kaj nastavak mora bit :D
sad slijedeće kaj moram pogledat su Jumperi sa Samuel L. Jacksonom
gledo dawn of the dead
bio je prilicno... ...bloody
Jelda, i ja kažem, full je kratak.= Citat =:
Izvorno postao flander
De ne hebi i ja sam se spremao gledat taj film ovih dana... :P
Pogledao Black Snake Moan. Koja filmčina :pray: thx flanderu na preporuci
zna tata :D bluse ftw :D
Christina Ricci u ulozi nimfomanke ftw :D= Citat =:
Izvorno postao flander
American Pie 1,2,3 i to jutros u 2 sata ujutro zaredom pogledao.
band camp ti je najbolji nastavak, mislim da je to 4= Citat =:
Izvorno postao Haki
to treba pogledat!
= Citat =:
Izvorno postao Maja
meni prvi i drugi, ovi ostali su svi već isfurani, totalno moš predvitit kaj bu se desilo...
Slažem se. Upravo sam s frendom jučer raspravljao o tome.= Citat =:
Izvorno postao flander
American Pie Best OfS :D
Upravo pogledao Panov Labirint... mui bien. Podnio sam kraj kao muško, bez zaplivanih očiju :)
ovaj vikend idem gledat točka prednosti...
ja sam prvi put prespavao pol filma, jebeni motovun :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
deja vu, tak tak film...
Evo i ja pogledao Black Snake Moan.
Odličan film! :thumbs2:
Upravo sam pogledao film The Mist.
OMFG koj film! Nemogu doć k sebi, kakav kraj. Znam samo je film al stvarno ono je ludo...
Jednom riječju Stephen King :pray:
i frank darabont, tip je napravio i green mile i shawshank redemption, i vidi se da jebeno dobro adaptira kinga, daš nekome tko zna svoj posao i napravi jako dobar film...
pogledal sam Jumper film
kada u bilo kojem filmu glumi Samuel L. Jackson onda film nemože ali nemože biti loš, jednostavno nemože, da se cijeli film bere cvijeće a on glumi film mora bit dobar :D
pa tako i ovaj Jumper, odličan film, zaista nebi bilo loše da mogu tako "skakat" sa mjesta na neko drugo ^^