gledajte ako netko oce narucivat imam 2 stranice nek se javi jer cu uskoro i ja narucivat pa da si zajedno narucimo evo te dvije stranice ak si nadjete nes zanimljivo:
1.http://www.airsoftpost.com/
2.http://shop.ehobbyasia.com/
Printable View
gledajte ako netko oce narucivat imam 2 stranice nek se javi jer cu uskoro i ja narucivat pa da si zajedno narucimo evo te dvije stranice ak si nadjete nes zanimljivo:
1.http://www.airsoftpost.com/
2.http://shop.ehobbyasia.com/
:rotfl: Lakše malo sa tim postovima. Inace ako je tebi 220 i 300 FPS-a jedno te isto onda možeš uzeti i električni pištolj.
ne elektricni pistolj sam imo i ne namjeravam uzet 220 fps-a nego 380
nego pitam oce neko nesto samnom narucit da podjelimo carinu i postarinu?
Momci,a kako se moze vjerovat da ste punoljetni
ehehhheeheh Bexo frende kaksi,nismo se culi jos od ASH ehhehehehehe
Frende ehhhehehe ehehe ehehehee
Vjerojatno ću si kupit tako nešto jednog dana kad budem imao više para, ali vidim par pištolja na bateriju za stvarno povoljne cijene.
Vidis u Airsoftu ti stvarno stoji ona kolko para tolko muzike,imam kalasnjikov od kineskog proizvodjaca iskreno jedva cekam da ga se rjesim= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
alo tesla za kolko bi ga prodo kolko fps-a moze koje slike daj se javi na email:bexocar1999@hotmail.com
imas xfire?
Tesla ne prodaje opremu i replike djecacima koji su banirani na ASH
A i moram ti priznat da si napravio dobar show na Airsoft Hrvatska
hahah hvala al opet ak mi ti ne prodas ja cu si je narucit
nego kolko si je platio i gdje cisto me zanima?
Ej,jel ti nije jasno,nista od informacija od mene,vjerojatno ni od ikog ovdje,pricekaj 18,do onda nauci ganjat cure pa ces se ganjat s nama kasnije
dobro onda ajde...
iako ih vec sad ganjam al nema veze valjda to kad ste vi bili mladici bilo drugacije ahha...
a ako nista barem bum si narucio ovo:http://www.dealextreme.com/p/m202b-r...-gun-toy-27320
A jel nije lakse nekog poslusat,pa kad napunis 18 fino ide na susrete po cijeloj Hrvatskoj i uzivas s ekipom vani...ta zabrana je tu s razlogom,a i neznam jesi li upucen ali posjedovanje airsoft replike ako si maloljetan moze zavrsiti s prilicnom financijskom kaznom ili nekim drugim kaznenim postupkom od strane MUP-a
sta je to tak opasno pa za zracnicu treba imat 16 god a za to govno 18 di je tu logika?
Logika ti je u tome sto se velik dio zajednice trudi da Airsoft pokazemo u sto boljem svjetlu,u Njemackoj je zabranjen,Britanija ima UKARA zakon (koji je primjer za nas koji se tek slaze,a u Britaniji je vec na zakonu da im pola puske mora izgledat kao da je ispalo sa rave partija). Hrvatskom airsoftu ne treba jedan decko od svojih 11 (da,zna se koliko si star,x fire je cudo) koji ce nesretnim slucajem ili nemarom (negovorim da si nepazljiv,nego znam da se u momentu moze glupost dogodit) ostati bez oka ili se gadno ozlijedit. A kod zracne puske,vidi s zracnom puskom ti sigurno nece pasti na pamet da pucas u nekog drugog (to nalaze zdrav razum,a i zakon RH) dok je sama bit Airsofta to da pucate jedni po drugima. A uostalom i ako se ozlijedis ljudi s kojima si igrao ce biti odgovorni posto nemas 18,a posto vidim da imas kliker u glavi,da nisi panglu vjerujem da shvacas da bi nasi dragi novinali jedva docekali da se nesto tako dogodi pa da nas javno razapnu. Moj ti je savjet pricekaj tu krvavu 18. kupi si neki pristojan gun i pristojnu opremu jer ako sad krenes stedit vjeruj mi,pri kupovanju opreme ce ti samo nebo biti granica
a i to sta kazes al eto opet nerazumijem kao da neki debili se nece ic gadjat zracnicom a i opet uz airsoft repliku dobijes naocale ili masku stoga je jako nerealno da je se nenosi svaki put kad se puca
a danas ekipe furaju one zelene lasere i to iskreno imo sam jedan i jako je opasan zasto se to ne zabrani ima puno toga zabranjenoga sta danasnji tinedzjeri koriste recimo neke dzepne nozeve lasere itd..= Citat =:
Izvorno postao ringo
Vidis,ti debili nisu stvar koja zabrinjava hrvatski airsoft,oni nemaju veze s nasim hobijem tako da mogu radit sto hoce sto se tice hrvatskih airsoftera, da to stoji,opasnosti su svedene na minimum,ali opet postoji opasnost. Ja sam naprimjer na jednom treningu dobio pogodak u nos s 4m,poslije toga 10 treninga mi se nista nije dogodilo. I da,pravilo je da se minimalno nose zastitne naocale dok su puske u igri. I jos nesto,airsoft replika se racuna kao oruzje (zracno,ali opet je to oruzje) tako da treba prilicna kolicina paznje dok se rukuje s tim. Moj ti je savjet da pricekas,a i sto se vise trudis oko neceg to je veci gust kad to dobijes
da al citao sam na neim forumima kao da nepunoljetni kao mogu na odgovornost staraca igrat i nabavljat opremu stoga ja mogu narucit na mamino ime ako sam u krivu opomeni me :)
Zato sto hrvatski zakon nemoze probaviti toliko stvari koliko dodje na trziste. A to sto ti decki furaju nozeve i to,gle to je njihova stvar na tebi je samo dali ces ti biti jedan od tih tipova,izvodit gluposti ili biti normalan decko. Eto,kao sto sam ti napisao,pricekaj dok ne napunis 18 i onda kad udjes u svijet airsofta,budi siguran da ti nece biti nimalo zao sto si cekao= Citat =:
Izvorno postao bexocar
Nemoj si to dopustat,samo ce staru uvalit u probleme,a to sto si citao na tim forumima,ne vrijedi ti to. Ne znam ni koji je to pametnjakovic uopce napisao. Ne primaju se maloljetnici te im je zabranjeno kupovanje replika,tocno tako stoji i na Airsoft Hrvatska i na stranicama Hrvatskog Airsoft Saveza. Citaj,gledaj slike razmisljaj koju opremu uzet i kad budes punoljetan udji u taj hobi
ma znam nego to mi se ni neda cekat ni neznam dal ce mi to tada uopce bit zanimljivo i iskreno ko zna di cu ja bit za par godina i nerazumijem zasto cijelo vrijeme citiras ovaj pimpek s plocicama?
Zato sto mi je to u potpisu -.-
A gle,ako neznas dali ce ti to biti zanimljivo kasnije bolje nemoj ni pocinjat,pre velika je to investicija
a i to sto kazes
ja sam mislio da su ovo nekakvi zračni jastuci, nije mi bilo jasno kako tema ima 40 strana lol
hahahaha
cuj ovog zracni jastuci muuuahahaha
nego ti ringo sta je s onim u americi svaki review koji gledam na youtube-u neki klinac drzi repliku zasto njima murja ne dolazi na vrata to sam se stalno pitao jos to stavljaju na internet mislim di je tu logika?
A u kojoj drzavi ti zivis?
Tamo ti je obrnuto. Klinci tamo kupuju airsoft oružje, a kad napuniš 18 onda si uzmeš pravi pištolj. :)
Bilo bi dosta spama, ako hoces pitaj si mamu pa nek ti ona nabavi pištolj nije me briga. (Inace osobno ti nebi dao ni pištolj na vodu u ruke, a kamoli šta drugo.)
Nije ni cudo da ima 40 strana kad klinac za svaku rečenicu novi post stavlja.= Citat =:
ja sam mislio da su ovo nekakvi zračni jastuci, nije mi bilo jasno kako tema ima 40 strana lol
haha hvala hvala...
Nisam iz ZG,iz Gracaca sam. Volio bih da mozemo nekako jer bi nas ispalo dosta jeftinije,jer neke kompanije nude popust na teza pakiranja.Svidjaju mi se puske sa EHobbyAsia koje si naveo,ali na Red Wolf Airsoft-u sam vidio repliku sa metalnim gearboxom i metalnim tijelom,jedina plastika su bili obarac i kundak. Bila je oko 69$ sa 320FPS, mislim da je tocnije bila AK Beta Spetsnaz,ali nije dostupna par mjeseci.= Citat =:
Sovako snowman i ja sam zainteresiran za naruđbu izvana naradije bih s evike-a ili ehobbyasia-e sad ak si iz zagreba mozemo narucit zajedno pa bu nas valjda manje ispalo ak si zaniteresiran za informacije ili tako nesto ak imas xf dodaj me:bexocar
ak ne onda pisi tu :)
Uopce nisam razmisljao o airsoft forumu. Nisam ni znao da posto ji jedan takav ovdje. :oops:
MOzda se i pohvalim kad narucim repliku. :wink:
Ali koliko vam je puta covjek rekao da je to sve ilegalno ako ste ispod 18.
ilegalno je za rat kad se organizira a za svoju upotrebu kao pusku obicnu npr da se gadjaju mete s zastitnim naocalama mislim da cak i nije ali sva komplikacija pocinje u nabavljanju toga nezz dosta o tome pocetnik sam radje zapitajte ringa ali rado bi si narucio jedan malo slabiji radi sigurnosti ali i radi ilegalnosti te zbog toga sta sam pocetnik stoga cito sam ako je replika ispod 300 fps-a spada u igracke tako da mi murja ne moze nista ako nisam u pravu ispravite me ali nezz tak sam procito stoga bi radje neku jeftinu kinesku sve do 18 god.
= Citat =:
Izvorno postao bexocar
iako sam vec imo ovaj pistolj;http://www.dealextreme.com/p/m202b-r...-gun-toy-27320
al mi se pokvario sta je bilo nista nadam se da ce tako bit i za moju sljedecu kinesku repliku
i nevjerujem da ti policija ista moze napraviti za repliku jer mislim da 18-ogodisnjaci samo plase ljude koji nisu punoljetni..,
Btw, ako nisi primijetio, na ovom forumu nisu poželjni double postovi. Ovo sve si mogao stavit u jedan post.
a eto nisam...
Nemam pojma,ali ja sam imao prije par godina M4 automatik,plastican,ali solidan,270-290FPS i stalno sam igrao sa frendovima. Par puta je murja naisla,al nista nisu,jedan je cak htio i pucati. :).
Sve u svemu,zanimaju me pumparice,pogotovo one "Sherrif Style" i Desert Eagle pistolji. :D
Pa super,sto da ti kazem,fantasticno je to sto te murija zaustavila s tim= Citat =:
Izvorno postao SnowmanREAL ONE
ringo nisi skuzio reko je da murja nije nista rekla da su samo prosli
nego ja bum si narucio nes ispod 300fps-a