= Citat =:
Izvorno postao Cro Luger
samo sam pitao, ne pratim uopće te novosti, već moji jarani šta su bili fanovi starcrafta
vele da će vjerojatno bit u nekoj od ekspanzija nova rasa, sad dal samo u kampanji ili i u mp-u nezz
ne pratim ni ovaj forum, slučajno sam baš naletio na postan video kojeg nisam ni dokraja pogledao,
već sam odma pitao za ovo s novom rasom pošto se i po drugim forumima o tome priča, pa tek tak da čujem
vaše komentare i pljuvanja oko toga :)
sviđa mi se ovaj potez oko 3 dijela te igre, jer do zadnjeg 3. dijela će popraviti stvari koje se u prva 2.nisu sviđala igračima
@Jackal
možda bi baš mogli kao novu rasu dodat zorgove, fino si se "sjetio" imena :)
Da, kao što si sam rekao ne pratiš razvoj ove igre - s obzirom na to googlaj i skači po wikipediji ako te što zanima, else ne sramoti se još više XD
Ne, neće biti četvrte igrive rase, to su davno izjavili. U univerzumu SC-a postoje Xel'Nage i križanci mutanti od tri rase, međutim lore nije išao tako daleko da ih eksplicitno predstavi i uvede u igru kao igrive fakcije. Ideja o Xel'Naga rasi je postojala za SC2, ali se raspala jako brzo jer su htjeli se koncentrirati na ove 3 i kako ih mogu poboljšati. Pored toga, Xel'Nage kao überpwnerbogovska rasa bi bilo blesavo balansirati kako bi ih jedan terran uništio :)