-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
anime su za djecu.
ijao, ne znam za ostale al mene lagano počinješ nervirat ovakvim blentavim i praznoglavim izjavama. ako u neku temu nisi upučen nemoj spammat i pisat svoje takve nepotrebne i glupe komentare kojima se samo zamjeraš ostatku foruma
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
anime su za djecu.
Biti ograničen društvenim pogledima je za djecu.
-
Gledam Full metal alchemist, jedino zbog čega pizdim su oštećeni cd-ovi zbog kojih ni na jednom cd-u ne mogu pogledati zadnje dvije-tri epizode argh
Al dobar je anime, priča mu se fino razvija ima dobru dozu humora i nema onog preseravanja ko u nekim drugim serijalima :D
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Gledam i dalje Legend of Galactic Heroes,isuse,kako anime pwna :pray:
Još je dobar? Pogledaj onu kolekciju kratkih priča koja se bavi prošlostima glavnih heroja, stvarno stavlja stvari malo u perspektivu (inače, mislim da je LotGH jedan od rijetkih naslova koji se proteže preko 100+ epizoda i svo vrijeme ostaje odlična, čak toliko da se epizode tretiraju kao OVA uratci).
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Gledam Full metal alchemist, jedino zbog čega pizdim su oštećeni cd-ovi zbog kojih ni na jednom cd-u ne mogu pogledati zadnje dvije-tri epizode argh
Al dobar je anime, priča mu se fino razvija ima dobru dozu humora i nema onog preseravanja ko u nekim drugim serijalima :D
Probaj gledati D.Gray-Man, mislim da će ti se svidjeti, a ima materijala sa jako malo zabavnih filera (sad će uskoro udariti 100 epizoda).
-
ajde preporuka za neki mračnjački anime,jako krvav.
-
-
nakon toga odgledaj Hellsing..
-
-
Pogledao novi Blade of the Immortal... i dalje je predobar/vjeran mangi, a isto tako je i jedan od onih rijetkih animea gdje likovi nemaju gigantske oči (samo to je odmah +1 kod mene). Ima krvi, golotinje, akcije i samuraja... što više mogu tražiti? :)
-
invaziju aliena i biseksualce?
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao novi Blade of the Immortal... i dalje je predobar/vjeran mangi, a isto tako je i jedan od onih rijetkih animea gdje likovi nemaju gigantske oči (samo to je odmah +1 kod mene). Ima krvi, golotinje, akcije i samuraja... što više mogu tražiti? :)
4. svezak koji je na kioscima ili na internetu neki xy svezak? :)
btw, pogledao - zar toga ima i kao film?
ja sam procitao 4., i zbilja mi se svidio, posebno mi se svidja to sto manji nije neki uber leet samuraj (jedino sto ga cini posebnim jest njegova besmrtnost, koja u ovom slucaju umanjuje njegove vještine, jer budući da ne može umrijeti ne vidi potrebu da poboljsa svoje vjestine) kojeg pwnaju na pocetku, a na kraju otkrije neki hidden powah!!!!111 i ubije protivnika jednim beamom (previse dbza :)), vec se borba odvija ravnomjerno, a kraj je raznolik (SPOJLER za one koji nisu procitali 3. dio - npr., protiv one cure je izgubio), te nije određeno što je dobro a što je zlo, iako pratimo priču djevojke koja želi osvetiti svoju obitelj, pojavljuju se druga razmišljanja poput; "je li zbilja ispravno sasjeći mnoge ljude kako bi osvetili svoju obitelj, je li zbilja ispravno da još jedno dijete ostane bez oca, zbog osvete?". Sve u svemu, slažem se, predobar je.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
invaziju aliena i biseksualce?
Tentacle pr0n... GTFO. :)
@TeraBajt;
Mislim na anime, koji je sada na 4. epizodi (ali i mangu sam čitao isto). I slažem se da, definitivno ne spada među površne uratke (iako se ovo vjerojatno više vidi u anime izdanju jer ono, očekuješ samo akciju i pokolje, ali dobar dio epizode ode i na razgovore i općenito razglabanja o filozofskim stvarima (ova zadnja sa onim slikarom je bila dobra)).
-
da, kraj je bio zaista neizvjestan dok se nije manji pojavio^^
-
Gledaj, moj savjet je da Naruto jednostavno IZBJEGAVAŠ u što širem luku možeš i radije pogledaš D.Gray-Man koji je masu puta bolji, a sad će i 100 epizoda... i koji ima malo filera koji su čak i zabavni, za razliku od Narutovih. Ali inače, Naruto ti je priča o Narutu koji želi biti ninja... u zatvorskom kombinezonu. Ne, stvarno - to je vjerojatno nešto što bi sada gledao da imam 10-12 godina, u tom je rangu (možeš doslovno vidjeti kako se štedi na animaciji kako epizode napreduju).
-
To gledati s 12 godina? Šališ se?
-
Druga vremena Soniče, takva da danas djeca nemaju problema sa ovakvim uratcima gdje mrtvi padaju svakih nekoliko epizoda (sjećam da smo ja, i drugi klinci, bili zasupnuti kad god bi netko poginuo, a danas je to svejedno).
-
elfen lied uopće nije loš...ali poprilično krvav...
-
= Citat =:
Druga vremena Soniče, takva da danas djeca nemaju problema sa ovakvim uratcima gdje mrtvi padaju svakih nekoliko epizoda (sjećam da smo ja, i drugi klinci, bili zasupnuti kad god bi netko poginuo, a danas je to svejedno).
Htio sam reći da je to previše idiotski za djecu od 12 godina... Ustvari, samo je previše idiotski.
-
... I'm no mind reader. :P
Inače, pogledao novi Code Geass.... epika je 0 u usporedbi sa prošlom epizodom (Spinzaku), ali sada su stvari stavljene u perspektivu, iako je većina i bila očekivana, samo štu su morali uvesti totalnoSpredvidljivi plot element za konačnu radnju.
-
Da, ja sam totalno za "Think of tha children!!1111"...
-
Naruta bih pogledao kada nebih imao ništa raditi, ali neki dan djeca neka kraj zgrade, ja sam najn tejld fox imam beskonačan či :rotfl: :pray:
Bez obzira na sve najviše me iritira engleski prijevod(na jetixu bih ga gledao) i Narutov iritirajući glas, i debil se non stop morao derati, raaargh
Usto ne radi mi FMA film :(
Također bih morao nabaviti gundam, argh, toliko serija, tako malo vremena i internet prometa :(
-
...štoviše,elfen lied je sasvim dobar anime...
-
elfenlied mi je preporucio frend da pogledam pa evo ckomi mi na hardu a obavzno pogledajte hellsing ultimate, hallsingn, death note, full metal alchemist, bleach...... to je dosada sto sam odgledao na frendovu preporuku i preporucujem ih dalje a sad idem pogledat prvu ep elfenlied
-
intro u elfen lied je prebolestan...
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Možda sam ja lud, ali to je vjerojatno jedan od rijetkih introa koji ne mogu smisliti... svi se napalili na latinske napjeve pa im je uber.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Možda sam ja lud, ali to je vjerojatno jedan od rijetkih introa koji ne mogu smisliti... svi se napalili na latinske napjeve pa im je
uber.
nije meni se pjesma sviđa zato što ja volim klasičnu glazbu.... i izbacili su scanlation zadnjeg chaptera elfen lieda
-
Nema boljeg Anime-a od Initial D-a :pray:
-
Kaj god ima veze sa autima i utrkama gledam ;)
-
Nije ni čudo... koliko još do kraja, 1-2 epizode?
Jedino što se ovaj Damocles čini kao jeftina fora bez koje su mogli.
-
e,vidio sam neki bizarni klip na frendovom mobitelu.iz nekog horor animea,pretpostavljam.neka treba trči i odjednom joj ruke i noge otpadnu,jako krvavo...
zanima me ime tog animea.
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
e,vidio sam neki bizarni klip na frendovom mobitelu.iz nekog horor animea,pretpostavljam.neka treba trči i odjednom joj ruke i noge otpadnu,jako krvavo...
zanima me ime tog animea.
ima takva scena u elfenu
-
-
-
jeste da je.sad ću definitivno ski,ovaj kupiti el paket...dosad sam samo gledao neke klipove na jutjubu...
-
elfen lied je poremećen.sad sam pogledao prvu epizodu...
-
postat ce bolje i bolje sa svakom epizodom ne boj se :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
A tek manga...
jesi pročitao kraj mange
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
postat ce bolje i bolje sa svakom epizodom ne boj se :D
računam na to,večeras gledam drugu epizodu i šaljem dojmove...
EDIT:u kojoj epizodi toj trebi otpadnu rike i noge?to mi je premoćna scena...
-
Moram pogledati više neki anime, nisam 2 mjeseca... Nastavit ću "Maria-sama ga miteru."