[hint]još da mi je buddy key od nekoga...[/hint]S:)
Printable View
[hint]još da mi je buddy key od nekoga...[/hint]S:)
plati i tvoj je! :D
Jel mi moze netko na Battlescaru posudit 1.5g? Treba mi za mount =/
buahahahahha, na koljena i zaradi :)
eo napokon dozvolili su te vražje buddy keys.Znači tko hoče probat igru neka mi pošalje e mail na pm ili ovdje napiše a ja ču mu poslat "buddy invite" s kojim dobije key.imam ih 5
Koliko se dugo moze igrati?
dobio sam par upita na pm za buddy key.poslao sam jedan .znaci imam još 4 buddy key-a.oni koji žele molim pošaljite mi vašu email adresu na pm.
imam još 2
sve sam podjelio
e imam pitanje. tražio sam neku klasu koja bi mogla zamijeniti mog retri pallyja i iskerno, nisam ju uspio nać. pa sam zarolao nešto što mi je bar mrvicu slično, a to je conqueror :P e sad, za lvlanje neki kažu 2h bolji, a neki kažu dw a 2h samo stavit kad ti treba cc ili tako nešto. pa ako bi mi neko od vas mogao predložit neki dobar lvling build. ja sam našao ova 3:
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id ... fef3ef2ef2
http://feats.goonheim.com/conqueror#:ab ... gijmnop:43
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?bu ... f2ef2:2706
i btw jesam li pogriješio? jel conqueror preslab da bude dps? znam da radi manje damagea od rogue klasa, ali jeli baš toliko loš koliko oni dripci na aoc forumu whineaju?
ja bih u grupi htio bit dps i buffer (aure itd.), jel to ostvarivo?
p.s. slayervedran, hvala još jednom na buddy keyu :D
conquerer ti je kao mortal strike warrio iz wow-a
mislim da nisi baš izabrao pravu klasu za se
pa ms worrovi su životinje što se tiče pvpa, onda conq ne može bit loš :P
još samo kad bi mi neko mogao dat komentar na one buildove gore... :)
nebih znao ,ja ti igram barbariana :D
ma mislio sam i ja rollat barba. ako budem rollao 2. lika, definitivno ću rollat njega :)
eo imam pitanjce
htio bi isprobat AoC ali imam prejadan komp...tako da mi je jedina nada laptop...pa ako mi netko moze reci dali bi ja uopce mogao igrat sa ovim laptopom?
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 68540.html
teško
vec sam ti reko da aochr forumu da ces na low igrat, poigraj se sa postavkama
Tko god misli rollat barba, nek ne radi to - tako su ga nerfali da bilo koji specc da staviš - nije dobro.
a kakav je assassin....
Assasin je buffan sad i više nego dosta, ako nisi 80 lvl strpi se malo :D
bufan vise nego dosta...haha...davno sam ja lvl 80 natuko...
koliko treba do 80 lvla???otprilike
ja sam za manje od mj dana, al ja sam se taj mjesec pripremio na 12h+ igre...
Oćeš reć da nije? Ne serkaj kvake momak... prije sam assove ubijao ko iz šale, sad il me ubiju, il se gadno namučim da ga ubijem - pogotovo ako ti iz ambusha skoči, najebo si ko mladi majmun.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Prije par patcheva u t1 i t2 instancama sam prao assove na DPS listi, sad me takvi nubovi operu da boli glava. Tolko o tome...
pokazi kolko se stvari na assassinu mjenjalo, tj buffalo u svim patchevima dosad
ambush je na TL serveru vec nerfan, sa tim nes imat brige vise...
inace ti koji su te namucili i ubijali su oni pravi koji su zeljni naucit i voljni ucit igrat, circle strejfat, joustat itd.. itd.. a ne kao vecina klasa spamat gluposti tipa CoS i 1shotat ^^
i ajd pliz nemoj mi se tako svisoka pricat
a koliko je to /played .. jel duze u WoWu treba do 70 ili ?
jel ima neka klasa u AoC-u koja moze bit i spellcaster i hiler i melee dps npr kao shaman u WoW.u evo ako mi mozete malo te talente pojedinih klasa pojasniti ? hvala !
EDIT jel to mozda : Tempest of Set ?
Tempest of Set ti je spellcaster+healer, a Bearshaman ti je melee+healer.
krace nego u wowu, dosta= Citat =:
Izvorno postao lizard
Kakvo strejfanje, daj make me laugh... Frajer iz stealtha skoči (ambush) i znjuka me u 5 sekundi da nisam stigao ni bunnyhupnut nit ga stunnat.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Na koju foru da ti dokažem ako FC ne piše nerfanje i buffanje u update notesima lol, no ti si to znao. Iz prve ruke govorim od strane mojih guildiesa, koji, bez uvrede, imaju malo više iskustva sa assom od tebe. U vidu /played, PvE contenta, World PvPa , raid PvE, Siege PvP. Pa iskreno, radije njima na riječ vjerujem.
A kaj ass radi nego one-shota lol? Stuna? Pukni si par stvari sa gemovima na sebe pa ćeš vidit što je one-shot... Ako guard iz moje guilde (GM) rokne 2.9k white dmg sa 36 gemova onda mogu mislit kaj ass radi...
Oko 6 dana played ako ne zujiš puno okolo, može se i kraće.= Citat =:
Izvorno postao lizard
arogantan kao i uvijek...= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
ne zelim se dalje upustat rasprave, videci po ovom tvom postu nema smisla= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
zivio
Danas ja (level 55) skinem sa sebe chest i legs armor da bi me mobovi mogli lakše ubiti (Death travel jel) i dobro ubiju oni mene i ja se rezam gdje trebam da bi me par sekundi nakon isticanja Shield of the Risen efekta napala dva Assassina iz stealth (level 50 i 51) i budući da mi je HP bio mali prikolju me kao svinju.
No da im nebi ostao dužan slijedim ja njih čekajući da napadnu nekog drugog i tako se otkriju, naravno grieferi ko grieferi napadnu lika koji prodava stvari Traderu i kada je lik bio na 50% HP ja napadnem ja njih i ubijem ih.
A da bi im uzvratio uslugu ja idem na Rez point, napadnem ih obojicu (jedan 100% HP i Stamina, a drugi 50% HP i Stamina) i ubijem ih.
E, sad to ništa nebi bilo čudno da ja nakon svega toga nisam vidio da ja još uvijek nisam obukao chest i legs armor koje sam bio skinuo da bi me mobovi lakše ubili.
Ovo će zvučati... da... Nisam arogantan, već sam u pravu, a kad sam u pravu, volim da se to i zna. "Nisam umišljen, al sam savršen..." - ako je tako zvučalo isprike.
Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.
Kratak vodič kako ubiti nekoga u pet sekundi.
Ako ti ovo nema smisla, onda joinaj EVO i uživaj :)
Ako nemaš argumenata, napiši tako, ne se tu pravit ko da sam povrijedio nekom osjećaje lol.
koja klasa ? ranger ?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ne da nemam argumenata nego sam vidio da je tebi smisao pvpa 1shotanje, a to je daleko od pvpa= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.
ovo iznad nije igra...
Pa to ti i pokušavam reć da to nije igra, ako nisi primjetio, igram Barba ne Assassina.
Taj ogledni primjer sam ja napisao da vidiš kako PvP na assassinu izgleda trenutno, ne zato da bih napisao nešto što zahtijeva skill... Smisao PvPa je ubit nekog prije nego on ubije tebe, a to assassinima trenutno vrlo lako polazi za rukom (skoro kao ToS na 68 lvlu pa me grune za 3.9k u 2 sekunde).
Malo bolje čitaj idući put...
Da.= Citat =:
Izvorno postao lizard
sory al to ne znaci da su assassini buffani, to je sta sam ja tebi htio reci...i ti si isto Rogue i imas ambush...to znaci da su i barbariani bufani...= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
stvar je da assassin sada kada mu sutra skinu ambush opet nema nista... tak da nemoj govorit da su bufani...
i da znam da igras barbara...