Ako će igrati Lair na PS3 sa SA motion senzorom, osušit će se ko kaktus u pustinji Gobi :)= Citat =:
Izvorno postao cronicus
Printable View
Ako će igrati Lair na PS3 sa SA motion senzorom, osušit će se ko kaktus u pustinji Gobi :)= Citat =:
Izvorno postao cronicus
Cijena za PS3 igru je sada oko 800 kn,koliko ja čujem.Za toliko ja kupim polovni skuter.(+400 kn)
To je točno, ali igrice možeš skidati sa interneta(playstation@network)= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
Nemojte o ilegali na ovom forumu;
Ilegala=Insta-ban
500 kn, koliko je meni poznato. :?= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
:) Playstation Network nije ilegala, preko njega, tj Playstation Store-a, možeš downloadati besplatne igre, demo-e, razne dodatke, modove i sl, ili kupovati jeftinije cijele igre. To je dakle sistem sličan Steamu na PC-u. Za sada još nije omogućen za Europu (bit će do jeseni), pa se pri registriranju na PN morate registrirati s nekom adresom u USA, kako bi mogli koristiti taj servis. Ja sam recimo ponosni građanin San Diega, CA :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Igre za ps 3 koštaju od 500 na dalje= Citat =:
Izvorno postao Helena
Neki dan sam vidio da su 450 kn, u Konikomu.
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=78739
Ako spuste cijenu recimo na 2500 kn mozda ju i kupim.
Pa izgubio je Sony upravo zbog Playstationa a uostalom cijena od 5000 kn samo odbija kupce kad znaš da za tu lovu možeš kupit komp i radit šta hoćeš(zabavljat se,radit...)
Sve je više onih koji izbjegavaju konzole ali i sa razlogom
ja mislim da je jedan od glavnih razloga što se playstation ne prodaje baš previše je to što bilo kakvo neovlašteno modificiranje konzole dovodi do njenog blokiranja (i onda se mora slati u najbliži sonyjev servis u slovačku), tako da se ne mogu se stavljat kojekakvi čipovi što dovodi do nemogućnosti igranja gusarskih verzija igara.
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=78825
dobra!!!Ak su svi studenti u USA tak pametni onda stvarno sa svima nama vlada zemjla debila.
kakva kretenčina!!! to stvarno moraš bit divlji!!= Citat =:
Izvorno postao dugi
...dobro je dugi reko, ako spuste cijenu ps3-a na oko 2500kn imali bi puuno veci profit!!!
ogg imas pravo preskup je ja bi rade uzeo novu grafu i procesor za te pare ja imam xbox 360 i dobar je sony ce stvarno sad gubit pare jer su cijene previsoke a i ovdje ga oni jos poskupe
imas ps3= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
ps2 strikes back :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao mehekek
ps3 mi je puno preskup u nas "najjeftinije" mjesto u gradu ga prodaje za 1500km :o sto je puno vise od prave cijene
Evo frendu ce otac za koj itjedan doc iz Amerike pa mu je reka oce mu sta donit, a on se dvoumi izmedju X360 ili PS3 pa vi preporucite
PS3 zbog ljepšeg dizajna konzole, naravno zbog Gran Turisma 5 i MGS 4 jedine igre zbog kojih bi ja kupio PS3!!! :wink:
teska odluka, teska... xbox360 ima onaj online mod gdje skupljas achievement bodove i imas ljestvicu rankova i sl...
ali ja bih se ipak odlucio za ps3.. razlog: sony ima vec dosta iskustva s konzolama (PS, PS2, PSP..) ima onaj imba sixaxis kontroler i jednostavno sam odrasto na PS-u tako da sam za PS3.. i mislim da ce biti vise kvalitetnih igara za PS3 nego za 360
I ja sam za PS3 jer mi je od 3 nove konzole (X360,PS3 i Wii) najmanje privlačan xbox 360. Mislim...ne bih se žalio da ga dobijem ali ne nudi nešto bogzna novo osim nekih goe navedenih stvari. PS3 i wii imaju žiroskope u kontrolerima pa to dodaje novu dimenziju igranju. Pošto ovdje wii nije opcija onda PS3 (mada bi i izmedju Wii-a i PS3 odabrao PS3)
BTW jeste čuli koliko je Sony izgubio odkad je izbacio PS3 na tržište?
Potpuno se slažem. Zbog tih igra se treba kupiti PS3. Jako mi se sviđa opcija u PS3-u "Upscaler" koji povečava rezoluciju PSX i PS2 igra.= Citat =:
Izvorno postao flander
Prednos mu je i veliki hard disk, ali mi se ne sviđa što su izbacili vibraciju i stavili senzor na pokrete.
Ubiti neče pogrješiti ako uzme PS3.
Ali kod XBOX 360 mi se sviđa bodovanje i time otključavanje raznih bonusa i spajanje XBOX 360 kontrolera na PC.
pa nemaš pojma kolko mi je žao što je hideo Kojima maknuo serial MGS-a samo na konzole, jel ako staviš jedinicu i dvojku pa brate onda stavi sve do kraja :cry:
ps3 ...barem bi ja tako 8)
XBOX360 jer za razliku od Pleyke na njemu cak i imas sto za igrat... Dovoljan razlog
x360 bez razmišljanja
ps3 definitivno
Ako mora birati između te 2 konzole,neka uzme PS 3.
Definitivno XBOX 360. Zašto? Imaš više igara koje idu puno bolje od svojih PS3 inačica, a jedino što se isplati igrati na PS3-ci su već navedene igre kao MGS4, itd. Naravno, tko kupuje tako skupu konzolu zbog 2-3 igre?
A koja ima hard disk veci
ni jedno ni drugo.Sranje na kvadrat.
Yup= Citat =:
Izvorno postao SH4P3SH1FT3R
Mada me nikakvfe konzole ne privaće... još nisam odigrao svoj PS2
Kad je čovjek već zapeo neka mu. Ja bi taj novac uložio u PC komponentu, ali to nije tema razgovora.= Citat =:
Izvorno postao dugi
da komponentu,za 4700 kuna slzis zvjercicu od kompa,ali dobro ako vec treba birati onda x360 jer ima puno bolji izbor igri.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Od standardnih verzija mislim da veći hard ima PS3, čini mi se 60 GB a Xbox 360 ima 20 GB. Ne unatoc tome što PS ima veći hard preporučio bih ti Xbox 360.= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
Čemu ovako glup post?= Citat =:
Izvorno postao dugi
Hm,tvoj je olicenje pameti;ps3 ima veci hard ali preporucam ti ipak x360 koji ima manji :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lich
Zasto,pojasni.Vrlo jasno i pametno.
Ja sam barem rekao kaj mislim ,ali evo da prosirim."next-gen" konzole su preskupe sa premalim izborom kvalitetnih igri koje kostaju punoprevise.
Ali ponavljam ako je vec zapeo onda x360 jer ima veci izbor kvalitetnijih igri.I za tvoju informaciju imas x360 elite koji ima veci hard od najveceg u ps3.Ali ti to vec znas,siguran sam....
On je pitao za preporuku konzole, tvoje mišljenje da su obje konzole sranje uopće nije dobrodošlo na ovom topicu. Uostalom, ja ako nisam objasnio zašto (priznajem to je moja greška) ja sam mu bar rekao koju da si uzme a ti nisi čak ni to.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Naravno da znam, no ja sam u postu iznad govorio o standardnim verzijama konzola.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Jos nisi objasnio zasto x360 a vec si dva posta ispisao.Mozda u trecem ipak objasnis.Objasnjenje da uzme x360 zato jer ima manji hard od ps3 i dalje ne kuzim ,vjerovatno ni autor teme ne kuzi. :roll:
I koji je to standard za konzole?Imas neki link gdje je tocno opisana standardna konzola?
nije rekao da ga preporučuje zbog harda samo da ga preporučuje unatoč hardu ;)= Citat =:
Izvorno postao dugi
usput, i ja preporučujem X360 ;)
ps3 vam je trenutno najjaca nextgen konzola tak da....
na xboxu 360 imas vise igri
a i bezveze je kupovati konzolu za koju postoje tek dve-tri igre