Meeh skinning ne, pol lowbija ima skinning, guildiesi vele da je najbolje sletit na elemental platou i zgrindat primalse i onda to fino šuć muć na AH :killyou: .= Citat =:
Izvorno postao kaciga
Printable View
Meeh skinning ne, pol lowbija ima skinning, guildiesi vele da je najbolje sletit na elemental platou i zgrindat primalse i onda to fino šuć muć na AH :killyou: .= Citat =:
Izvorno postao kaciga
on je lvl 40 :|= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
trebaju mu pare odmah,za mounta,spellove....
Ja sam sa magom do lvla 40 skupio pare za mounta samo od questova a imao sam tailoring/ench, puno para sam ulagal u profesije s tim da nisam baš dobro poslovao s njima.Ovak ako oće nek si ostavi alch/herb(ili ak baš oće može mining) jer će mu bit puno lakše bez skininga na 70 jer kao mag sigurno nebu LW uzel.Zato bolje da ne uzima skining jer sam se ja jako zajebo sa warriorom što sam uzo tu profesiju kad ću ionak grindat elemental plateou i zbog toga sam shvatio da mi je bilo bolje uzet BS/JC odma na početku da mogu nešto i na 70 radit.= Citat =:
Izvorno postao kaciga
skinning / minning it is.= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
[quote=kaciga]skinning / minning it is.[/quote:1apphqol]= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Pročitaj što sam gore napisal ¨¨,najbolje da ne uzima skining jer će mu na 70 bit žao kad skuži da mu je to beskorisno.
Skinning je samo u pocetku dobar...Kasnije ti je vise manje beskoristan.
= Citat =:
Izvorno postao revenion
zakej bi bio beskoristan?? Imaš leatherworking i delaš si zajebanu opremu, i kaj ti fali, ideš malo grindat kožu i kasnije je prodaš.
Istina, jedino je dobar ak imaš leatherworking, pa ti treba za kožu.= Citat =:
Izvorno postao revenion
Grindat na platou tesko cim se malo digne populacija servera al k i sad je tesko.Zasto ne skining pitaj grasa kako je on zaradio pare,samo trebas imati svoje kupce koji ti tocno naruce to i to i imas posao.
ja imam skining/leatherworking.Jel to ok?
naravno, pa i ja ga imam, sad ovisi koja si klasa, odabereš pravi dio te profsije i napraviš si epic set, mada češ se namućit ali vrijed= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Klasa druid :)
onda si dobro izabrao.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
gledaj da ti oprema ima +strenght,agility i staminu i bit će ok :D
= Citat =:
Izvorno postao kaciga
Cat form-Agi i Attack Power
Bear form-Stamina+ako oćeš strenght
Moonkin-Int+spell damage
Tree of life-Int+heal
:D
LW je smeće za feral druida, osim Clefthoof seta koji je super za tankanje. DPS set je čisti AP, a kao Druid uzimaš AP samo ako imaš fakat loš item na tom slotu... Feral Druid mora pucat na STR i AGI, nikako na čiste +AP iteme.
A šta se tiće drva, +spirit je izrazito važan.
nebi znali da ovo nisi naspomenio :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Pa čovjek koji je tek počeo WoW znati će ovo cijenit, to što si ti iz pelena uskočio za tier 6 tvoj problem.= Citat =:
Izvorno postao Keloson
A baš - nisu svi RPG veterani pa da automatski povezuju atribute sa određenim svojstvima i likovima.
lol, na Karazhanu pise "World server is down"! WTF???
Znači da je server down :D .= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
@Keloson, nikog ovdje ne zanimaju tvoji glupi komentari ak imaš problema dr. Sakoman je 24/7 slobodan.
pocinjem se pomalo razocarati.Ni zive duse u krugu od 100000000 km.A server je high :(= Citat =:
Izvorno postao kaciga
Ma vratiti cu se ja karhazan Tauren,druid.I onda Specijalci.samo da nabavim full wow ;)
Shhh,normalno da nema puno ljudi u start zonama...
u svakom slučaju, /quitalliance /rollhorde
Kor'Gall ili Karazhan ^_^
na korgalu imaš pun k balkanskih guildi,a ima nas dosta sa foruma tamo ^^
a na karazhanu ti je Svinjoguz ostao...jebiga,većina nas je otišla sa kare zbog long BG queque...po 2h se čekalo...no,neznam kakva je sad situacija :roll:
Jebete me sada.Ili Karahzan ili Korgal???Aj recite gdje ste vi i koji guild ;)
Ok to je prvo pitanje drugo je:Ili igram Tauren ili Troll(mozda Ork),.Undead nikako.Zanima me Razlika izmedu Druida,Warlocka,Shamana i Priesta.Recite vasa misljenja koji je dobar,sta je za sta....
Ty ;)
Ovako ; odi na koji god hoćeš server :D na karazhanu imaš cro guildu <Specijalci>,te raid guildu <Ministry of Offense>,dok na Kor'Gallu imaš...pun k.Ja sam atm u <Huruvat Ehillaku>,no imaš i <Banda Zlih Bureka>,<SuZa u oKu>,<ludi i odvazni>,<KAMIKAZE ZG>,...
Drugo ; budi ona klasa koja ti se najviše sviđa,nemogu ti ništa pametnije reći.
ali evo ukratko ;
druid je unique po tome što može uzimati razne životinjske forme,koje mu omogućavaju da koristi njihove sposobnosti,recimo ;
10 lvl - Medo - medo je kao warr,ima rage,a ne manu,ima više stamine (hp),armora,...ukratko,druidin tanking form.
16lvl- Tuljan - tuljan je druidin "travel form" na moru,recimo ako treba doći do nekog otoka koji je udaljen pun k od kopna,preobrazi se u tuljana i GG.Dok je u tuljanu,može disati pod vodom te ima 40% speed increase (dok je na vodi)
20 lvl- Maca - Maca je druidin DPS *damage per second* forma.
Ukratko,to je nešto kao rogue - ima stealth i radi ~bolestan~ dmg.
30lvl - travel forma - to je druidina travel forma na kopnu,ima 40% speed increase.
68 lvl - ptičica - leteći mount koji se može korisititi samo u outlandu
70lvl- epska ptičica - veoma brz leteći mount koji se može korisiti u putlandu ;)
ah,neda mi se dalje objašnjavat klase ^_^
odi na http://www.thottbott.comSi pod "Classes" odaberi klasu koja te zanima i malo gledaj kakve spelove ima :D
a za rasu...uzmi onu koja ti se najviše sviđa.
recimo,ja mislim da je trollov beserserking (ttako nekako?) racial među najboljima,ali nikada ne bih mogao biti troll jer mi se nesviđaju izgledom,i mislim da im suxa mount :)
Ty kaciga.Ali zanima me ovaj ono :D
Sta je Warlock Shaman,Priest,Rouge.Kakve su to vrste.Ako mi istekne trial jel mogu ja nakon tjedan/dva upgrejdati na full???
EDIT:
Jos pitanja.
Ovaj chat mi ide u skillove :S
Pic:http://img108.imageshack.us/my.php?i...7222427yg0.jpg
Onda kada sam igrao NF druid i onaj skill za medu mi je bio preko chata i nisam mogao vidjeti ime tko mi pise.
Kkao da na mjestim to???
desni klik na gornji ili donji panel i onda imaš tam u options nešto kao "Show both panels" to makneš i samo si ostaviš gornju :wink:
što se tiče traila, moš ga ti i upgrajdat i nakom misec dana, mislim da nema neko određeno vrijeme kolko ti taj ajmo ga nazvat "test acc" traje.
A ovo kaj si pitao kakve su klse shaman, warlock i rogue nerazumijem, jedino ako bi odgovor bio da su to večinom DPS(demage per second), znači delaju bolestan dmg u kratkom vremenu, pa ako si recimo malo promatrao warlocke(ako si imao priliku) warlock te s DoT-a(demage over time) tak da ti njegove magije su sve više vremenske, znači nemaš nekog instant dmg,a, dobro ima(shadow bolt,kod prista mind blast...i neznam ima i još, ali su večoinom sve DPS) i onda ti baci 5 magija koje recimo svaka dela svake 3 seknde po 300 shadow dmg-a, pa to pomnožiš sa 5, znači svake 3 sekunde 1500 shadow dmg-a, ista ti je spika i kod rogua i prista, nije baš 100% isto, ali ubiti je tako, za shamane neznam, s njima nikad nisam igrao
kak ne, zanimaju dr. solomana= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Beaster kakav je Shaman za pvp negdje oko 30-40lvla...?
Evo postat cu ovdje da ne otvaram novu temu a ovo je temo pitanja i odgovori pa ja imam pitanje. Imam orcka warlocka lvl 37, i uskoro kupujm ponovno prepaid, a ne da mi se lvlat do 70 lvl-a, pa ako bi mi netko mogao dici orcka na lvl 70 bio bi mu jako zahvalan.Hvala unaprijed, ako netko zeli neka mi posalje pm ili neka posta tu.
= Citat =:
Izvorno postao Vedrann
to ti nije baš pametno, a i neznam dali bi se nekoe to ovdije dalo radit, igraj sam, ak ti se nije dalo dizat do lvl 70 kaj si onda krenuo izpočetka mogao si jednostavno kupit nečiji acc sa lockom na 70 lvl