a moja je prica...svako zlo za neko dobro
4 i pol godina sam imal kantu koja nije mogla ni KOTOR pokrenuti(a tu sam igru zarko zelio i grati) i fino skupih pare i sad imam novu masinu
i bas mi fino dolazi Oblivion...bas sam pogodil trenutak
Printable View
a moja je prica...svako zlo za neko dobro
4 i pol godina sam imal kantu koja nije mogla ni KOTOR pokrenuti(a tu sam igru zarko zelio i grati) i fino skupih pare i sad imam novu masinu
i bas mi fino dolazi Oblivion...bas sam pogodil trenutak
E pa to je reći "planiranje i razmišljanje"! :)
Sigurno će vas ovo zanimati.
http://rapidshare.de/files/15761889/Oblivion.zip.html
A šta bi ti?! Ovo je igra napravljena za ratnike, čarobnjake (mene) i lopove (ili hladnokrvne ubojice).= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Ali ipak, magija je dosta promijenjena. Ako imaš dobar Conuration skill, moći ćeš mrtve NPC-e pretvarati u svoje sluge.
Također, magičari su pojačani, a ratnici oslabljeni tako da čarobnjaci sada mogu igrati kako spada :)
Magija?
jedino sam u Morrowindu koristio Ring of fireball :)
TES nije serijal u kojeme koristiš mješavinu ratnika, čarobnjaka i lopova mada je to moguće.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
Npr., moj glavni lik je čarobnjak koji magijama pojačava svoja oružja (Daedric Long sword, absorb health 20-40 pts 5 ft), šulja se s 80%-tnim kameleonom i s gadnim magijama žvajzne neprijatelja prije nego što dođe do njega a da ne kažem i to da mogu prizivati Golden Sainte bez problema.
Drugi pak koriste druge taktike i u tome je ljepota ove igre. Sve to ovisi o nečijeme stilu igranja.
ja več znam da budem thief s bowom...to mi je nekak priraslo srcu
btw. došel je novi filmić i pokazuje neki fort koji izgleda hebeno
da vidio sam ga... ludo....
Zadnji filmic je jednostavno.. :shock:
O da koja moc, predobro izgleda :pray: tamo cu je kupit kucu :roll:
ja sam obozavao igrat s sorcererom. obicno na pocetku bi isao u jednu kucu, ubio covu unutra i to bi mi bila kuca 8)
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
na kolikim detaljima i rezoluciji cu moci vrtjet oblivion ???
Postoji nekoliko frka oko oduzetih kuća:= Citat =:
Izvorno postao Zephyris
-neki NPC-evi su lopovi i oni često provaljuju u prazne kuće osim ako ih nisi kupio (svaki grad ima jednu)
-kad nekoga napadneš u kući, za tren oka se pojave čuvari koji su UVIJEK imaju 10 levela više od tebe. A za svaku ubijenu osobu povećava ti se bounty i infame. Ako ti je bounty prevelik, onda nećeš moći ići u javnost dugo, dugo vremena. A NPC-i se ne druže baš s onima s velikim infame.
-ako uzmeš nešto što nije tvoje i hodaš po ulici, čuvari te odmah napadnu. Moraš imati dobre veze (thieves guild) da bi se riješio ukradene stvari (znam, ovo nije vezano uz kuće, ali pokazuje mjere zaštite u igri)
A pod kojim imenom? Možda te se sjetim.= Citat =:
Izvorno postao mravojed
Akul cuj ja nisam imao nikakve cuvare za petama, nisu ni znali da sam ga ubio,kad sam izasao vani sve bi bilo normalno. kao da nisam nikog ubio.
Znači igrao si Oblivion?? Jedan fan je igrao igru i napisao da je svaki put kad bi ušao nekome u kuću i pokušao ga ubiti, čuvari bi ga napali i traćili da se preda ili će ga ubiti. A ubijanje nije trajalo dugo tako da je naš heroj morao loadirati igru.= Citat =:
Izvorno postao Zephyris
Oblivion nije Morrowind
1024x768 low možda medium= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
Ma ziher medium! A na Athlonu 64 3GHz, 1GB RAM-a i grafulji GeForce 6800 Ultra bi trebalo bez nekih većih problema na High. A Very Highje rezervitan za beštije GF 7800 i R1900.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Ipak nije takavSnext-gen da mu se hardverski ne možeš približiti :D
Pa si čuo da su izbacili soft-shadowseSda bi igra bila manje zahtjevna.
I oni bi mogli napravit igru da treba 3 GB RAM, athlon 64 5000+ i geforce 9000! ali onda bi bila nedostupna ljudima i ne bi se prodavala.lol koji sam ja loler sad će me svi popljuvat...stisni cancel...ne...ups neee sitsnuo sa...
Izbacili su Soft Shadows jer ga nova X kutija nije mogla gutati.
Moja 7800GT zadovoljno prede i ceka Oblivion. :D
mogla bi ona to gutati, nego je problem u tome da nisu stigli dovoljno optimizirati= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ti si pristaša X360 :) !
Niti X kutija niti nijedna trenuta graficka to nebi mogla "gutati". Procitajte official post o tome na forumu pa cete vidjet o cemu se radi.
Isuse, nitko me nije popljuvao ! :pray:
ma izbacili su softshadowse na svim pomičnim objektima. znači onaj lanac i lubanja i kostur neće bacati NIKAKVU SJENU. a jebga to mi je bio najprivlačniji grafički dio igre. alui stabla,zgrade i ljudi i neprijatelji i dalje imaju soft shadowse. ali slažem se s vedranom.to konzola nije mogla gutati.jebeni mikrosoft svugdje guraju nos i sve sjebu mrzim tu kompaniju.
xbox360 je nešto najgore što se može dogodit pc gamingu= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Update:Shttp://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Nuff said...again.
1 dan,14 sati,28 min,04 sec,,096 stotinki
igre optimiziraju za stvar koja još nije izašla(x-box 360)...
koja glupost, ovo uopće nema smisla... :?
= Citat =:
Izvorno postao Kingtomy
na onim filmićima koji izlaze piše još 4 dana... :?