K, here we go. Javljam sutra, ili možda kasnije večeras.
Printable View
K, here we go. Javljam sutra, ili možda kasnije večeras.
Ja moram ostat budan preko 2 ujutro da budem ful izmoren, a čak ni tada nisam nekad :(
U svakom snu mogu radit sta hocu, i kad se probudim ne prestanem sanjat odmah nego ga kao "drzim upaljenim" jos neko kratko vrijeme za slucaj ako zaspem. Ta sposobnost mi se razvila nakon godina ranijeg budjenja nizasto, pa se samo odmah vratim spavat kad mogu.
Jedini razlog zasto spavam do popodneva (vikendom) su snovi, probudim se u 7 ako sanjam nesto dobro il zanimljivo nastavim, i sve tako dok ne moram ustati. Spavanje je nesto najbolje u zivotu!
Jebote ja neznam šta je bilo.
Lego sam kako je sve bilo napisano i ležo sam tako nekih 10ak minuta (po mojoj procjeni). Onda sam vidio sebe kako browsam nekim forumom. Zapravo, nisam vidio sebe, vidio sam forum, recimo kao da sam u njemu. Bez ekrana, bez ičega, kao da stojim pred zidom. I kako sam šta pomislio, ta se tema otvarala, taj se odgovor napiso etc. Onda sam se budio, pa opet zaspo, pa budio...nekoliko puta. Uopće nisam bio svjestan toga. Da jesam vjerojarno bi pomislio na nešta (letjenje, preobrazba u džukelu ili nešta). Ali uopće nisam osjetio svrbež ni ništa. Samo "poriv" da "progutam knedlu" (mislim da se tako kaže) i da dignem ljevu ruku. Onda me zasvrbilo negdje na nosu pa sam to trpio 10 ak minuta. I na kraju, probudim se i pomislim, jebeš ovo probat ću sutra. I ful čudno sam se osjećao prvih par sekundi dok sam micao noge/ruke kako bi se usto. I onda kasnije skužim da je to možda bilo to.
Damn.
Umor =/= pospanost.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ako ostaneš do 2 budan, bit ćeš pospan, ali najbolji rezultati se postižu kad si pravo umoran, a to možeš samo fizičkom aktivnošću tijekom dana postići.
Paralizu ćeš osjetiti kao trnce i težinu= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Fejlo sam. Mislim da sam jedno 15 minuta ostao nepomičan a onda sam se sam od sebe počeo micat (wtf) i onda sam nekako odustao jednim dijelom, a drugi dio mene je psovao sve svece što ne mogu zaspat.
Al opet sam poslije ko beba spavao, nije loš učinak.
Eda, zaspo sam oko pola 4, trebo se budit u 7. Stara me uspjela probudit tek u 10 do 8. On me probudi, "saću mama", (hrkanje)...
Neznam zasto imate tolke muke sa paralizom. :/
Jednom kad sam uspio u stanju sam je dobit za minutu.
Zašto ne odete na LD4all?
Tu ćete dobit puno bolje odgovore nego vamo...
Upravo sam otkrio ovu temu i proveo sam puna dva sata čitajući ju :>
Lucidne snove sam imao kojih dvadesetak puta i nikada nisam koristio ove metode jer nisam znao da postoje. Problem je u tome da nakon što postanem svjestan sna se uplašim od buđenja (jer se ne želim probuditi), i na kraju se i probudim zbog te nervoze i straha :( . A i lucidni snovi mi zbog gore navedenog razloga traju vrlo kratko i ne stignem se baš "zabavljati" u njima.
Probati ću večeras ovu metodu sa slike gore jer sam se baš zainteresirao za ovo.
S :)= Citat =:
Izvorno postao betatester444
Kad ti se to desi (uzbudiš se zbog buđenja), zagledaj se u svoje ruke i ponavljaj "u lucidnom sam snu i neću se probudit". Negdje sam to pročito (ili nešta slično).
Moram prvo do toga i doći :)
Prije sam imao lucidne snove dosta često no u zadnja dva mjeseca baš ništa tako da ne znam hoću li išta uspjeti. Moram i napomenuti da se u zadnje vrijeme dosta teško koncentriram na išta zbog prevelike nervoze oko srednje škole i upisa. :<
Meni uglavnom "prorade" lucidni snovi kad se probudim usred noci i zaspem opet. A za ove tehnike tipa WILD itd nemam zivaca, misli mi odlutaju pa nemogu zaspati sljedecih 2 sata jer o necem razmisljam
A ono, ovo je fakat demoralizirajuće. Ne mislim odustat od ovoga ali ipak bih volio vidjet kakve-takve rezultate ali ništa. Vidjet ćemo za par sati.
Nemoj forsirat, obicno onda nema rezultata. Ja kad sam prvo cuo za LDing, trazio sam po ld4all, gledao savjete, trazio po forumu itd. Uglavnom casual pristup svemu tome, i uspjeh nakon 3 dana :)
Alo...najgore što možeš napravit je bit ogorčen.
SDČ- Nastavi ovako i bit će ti još gore.
Neš ti koliko si tek pokušavao...ako se budeš tako osjećao, neznam jeli vjerojatno hoćeš li ih uopće imat.
Ja se ne trudim, dolaze mi prirodno.
Nedavno sam neko vrijeme samo zaželio da mi dođe lucidan san (nešto tipa ''imat ću lucidan san'' ili ''želio bih imat lucidan san'') i dobijao sam ih.
A kad postignete PUNU lucidnost...
Doslovno kao u pravom životu, potpuno...i to kad si do kraja odmoran, ne kad ti se spava.
Anyhow...bio sam već postao, al eto, ako kome treba...
(neki kažu da su zbog ove teme dobili lucidan san...moja je, jel)
Želim vam sreću:
http://ld4all.com/forum/viewtopic.php?t=36975
Skoro sam uspio (barem mislim). Napravio sam sve što se traži na onoj slici, bio sam potpuno miran i koncentrirao sam se na brojanje otkucaja sata pored mene. Nakon 16 minuta sam počeo osjećati nekakve trnce u nogama i rukama a koju minutu kasnije neki čudni osjećaj padanja. No naravno da sam otvorio oči i zasro sve :(
Edit-maknuto :D sori
Jebemu, nije to lucidan san, to je, well, obican san. :(
Imas GMK.
lucid dreams mp3 od idosera - rjesenje :) Mala glavobolja prva 2-3 puta a kasnije je dovoljno samo cuti pocetak mp3 da se dobije lucid dream(8+ sati sna je obavezno za ucenje lucid dreamsa)
Idem brzo probat opet lucidan san, ali ne uspijevam nikako ostat budan. Samo zaspem ko klada.
I cijelo vrijeme moraš imat sluške na ušima?= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Neznam za ove tehnike, ali ja lucidne snove dobivam spontano i za mene nije zanimljiva sama cinjenica da postanem svjestan i mogu radit sto hocu vec to sto kad dobim takav san promjeni se vizualni dozivljaj sna i uvjek se nadem u snu zacuden detaljima i cinjenicom da je to sve stvoreno samo u mom umu...
Da, baš to, meni se skoro svi LDovi svode na uživanje u bolesno lijepom krajoliku.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Okej, ovo sam probao... i zaista djeluje na mozak, relaksira... odrvenile su mi ruke. E sad, morao sam skinut slušalice da sene upali AC/DC koji je bio poslije toga i skinuo ih. Ta radnja je potrajala 2 sekunde i odmah kad sam ponovo legao, glava me je počela boljeti. Cijeli jedan sat nisam spavao. Bila je super mp3ica dok sam ležao, ali poslije...
Uz to, jutros sam opet mješao san i javu, susjeda je uletjela da posudi stolicu (wtf) i ja sam valjda sanjao da sam tu stolicu i nosio, a zapravo sam cijelo vrijeme spavao. Ali je ona bila tu, i pričala o stolici... i nisam se uspio probudit neka 2 ili 3 puta.
Bar mi je ijedan idoser radio :D
:shock: SAD ste me podsjetili na nešto, baš me zanima što je to i u koju kategoriju spada, ali sleepwalking NIJE (pozdano znam)
-prije jedno 2 godine-
1. probudila sam se ujutro, u koliko toliko ubičajeno vrijeme, sa STOLICOM kraj sebe NA krevetu
2. NA STOLICI su bile naslagane knjige barem pola metra, one su uvijek na toj stolici
3. ta stolica inače (godinama) stoji pokraj prozora jedno 5 metara dalje
4. imam bračni krevet na kojem sama spavam, ali obično na jednoj strani
5. oduvijek znam kad mjesečarim (za vrijeme/poslije) i TAJ put nisam
6. svaki put bez iznimke dok mjesečarim i/ili imam lucidni san (ponavljam to jer je dosad jedino logično objašnjenje),
povežem to sa nečim iz stvarnog života, ovo još uvijek nema smisla
7. fizički nema šanse da sam to prenijela u IDENTIČNOM položaju kako je stajalo kraj prozora....trebali ste to vidjeti
8. kad sam se probudila, sve je u sobi bilo posloženo tako da nikako nisam mogla bez nekih vidljivih tragova sama dofurat' stolicu...
...i ima toga još milijun detalja
well....WTF?
To se lako da ispraviti ^^= Citat =:
Izvorno postao Dania
'alo, nisam rekla da imam baš TOLIKI krevet :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
ajde, šuti tamo, ozbiljna sam, na ovo još uvijek nemam odgovor i kopa me s vremena na vrijeme :P