No igra LAG[a]Sdosta.
Printable View
No igra LAG[a]Sdosta.
= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
kad je izasla?
mislim da 2008, pogledaj si youtube filmice il sto god nadjes na google-u.= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Graphic i gameplay wise, meni puno bolja od Perfect Worlda kojeg tolka rulja igra :D
Ima li neki MMO da ga mogu igrati uz PWI i da mi se svidi ( :D ) , da je shiny, da ima shiny oružja, shiny oklope, mnogo lvla, i da ima solidan broj klasa. Samo da nije Cabal, on me je razočarao :(
Hmm Silkroad, Twelve sky 2, Rohan, Shaiya...
Čuo sam za neku igru, nisam siguran jeli Rohan, da za 1 lvl imaj 1 quest a ostalo moraš grindati? Ako nije tako uzimam Rohan.
Ma Rohan ti je grind, ali kako bi cijenjeni igraci rekli "koji MMO nije grind!?"
Ali opet, Rohan se isplati zaigrati, i dan danas mi je to jedna od najboljih igara koje sam zaigrao, pa mogao bi čak reći i najbolja.
Možeš li mi samo reći jel istina ovo o 1 lvl 1 quest. I ako si igrao Runes of Magic da mi kažeš jel čemu igra.
Imaš dosta questova...ne razumijem baš pitanje.
A što se tiće Runes of Magic, definitivno probaj. Mislim da nećeš zažalit.
Ja imam pitanje, nemogu se odluciti izmedu 3 mmo-a, pa ako mi mozete pomoci.
1. Perfect World International - server Harshland
Tu sam vec uzeo iteme sa pravim novcima dok sam igro imam 52 lvl lika, igra mi sve ima dobro, ali mi se nesvida tip lvlanja jer nemozes solo aoe (mozda moze na jako velikim lvlima), i na tom serveru nisam nasao balkanski guild
2. Dekaron
Vidio sam ima dosta nasih ljudi, svida mi se sto se poslje 60-70 lvla nemoze kupit armor vec se mora dropati, (kupit se misli od NPC) i svida mi se sto armori imaju dodatne razlicite statove i ima dosta ovako mogucnosti, nesvida mi se malo grafika ali moze proci
3. Cabal
Tu isto ima dosta nasih ljudi, ima AOE grind, ali neznam jeli ima ovo za Armore kao sto ima Dekaron
Ubiti trazim tako mmo gdje ima nas guild, po mogucnosti da moze AOE grind, da imam otvoren pvp da nemoram nekoga pitat za duel, i da ima borbe u nekima su to teritorial war, u nekome borbe za dvorac i tako, da imaju dungeoni na bossa koji dropa recimo neke rjetke iteme i tako to, hvala svima na odgovorima i preporukama.
To što si napisao u zadnjoj rečenici je isto kao da netko opisuje PWI, ima i TW, i dungeoni i seksi armori, poslije lvla 30 nemoraš pitati za duel nego samo napadneš lika.
Ma igraj Perfect World ako ti nije dosadio.
Dekaron je nekako LAG[ast], bar je meni bio odk sam igrao. Više mi je sjela USA verzija bila aka. 2Moons
A Cabal, a neznam, igra ima sve no opet me nije privlačila baš.
Stoga, moj izbor bi bio definitivno Perfect World.
da ali nisam naviko grindati moba po moba uz strance, ajd da je aoe pa me boli, ili da sam s ekipom nasom na ventu, ali ovako zaspem uz igru
Ima dosta ljudi s ovog područja na Perfect World International, Harshland server.
Organizirajte se i ev najs mali community : )
Probaj svakako Jade Dynasty.
ma ako hoces proci free igraj PW, stvarno zadovoljava sve tvoje kriterije, ima i u PW aoe party međutim tek poslije 60 lvla ako se sjecam, je da je malo dosadno aoeat al jebiga.
EDIT: sto se dekarona tice, u toj igri se mora previse grindat, doduse ja sam igrao samo 2 moons koji je jos bio u beti pa nije bilo nekih dodatnih sadrzaja, ali inace zabavno je bilo aoeat i lijepo je izgledalo koristit aoe skillove,
a Cabal sam samo probao i odmah odustao na pocetku
jade ne igram, jer cim sam cuo da ima u sebi ugraden bot
Jel itko od vas cuo za Aion Online ? I dali je mozda betu igrao ?
Imaš Aion topic: Klik
Mislim da ti jedna osoba s foruma igra Chinese betu ali nisam 100% siguran pa neću imenovat. Sve u sveme igra se željno očekuje.
Zwer, evo ti jedan novoizašli MMO, igra ima sve..pa čak i AOE ; )
Gates of Andaron
ima li koji MMORPG koji se da igrati na mobilnom internetu...i da nije prevelik,i da je free
probajte 12sky 2 to je jedan od boljih mmorpg igara jeste da je download 2gb ali je stvarno odlican!!!!!
trebam neki mmorpg sličan final fantasy.tj da je takav način borbe te da je igra free te igriva
hm ako mislis na JRPG nacin borbe odnosno nesto kao tun based mislim da je atlantica online nesto takvo al nisam 100% jer nisam probao, navodno je igra dosta dobro, i naravno free je
Atlantica Online, jedina s takvim turn-based sistemom.= Citat =:
Izvorno postao zombi00
thx= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jel znate neku igru koja ima slican sistem borbe s "monstersima" kao metin2 , tj . da nije mouse target - auto swing , auto atack system kao sto su perfect world ili cabal ... ? unaprijed hvala !
Age of Conan.
Nije baš, trebaš označiti metu da bi vidio Shield pozicije, premda ima kolateralne štete uokolo kad mašeš oružjem... ali nema auto attacka, istina. Mislim da tom opisu ništa ne odgovara još jer vrijeme freeform MMO borbe tek dolazi (Continent of the Ninth, npr).
zaboravio sam napisati da bi bilo lijepo da igra bude besplatna no nema veze , zanimljivo kolko je onda metin2 ispred svih barem u tom pogledu jer on takav slican sistem ima a igra je napravljena 2004 dok svi druge kompanije nisu u mogucnosti postici ono sto je ymir kompanija s metinom postigla ... nista morat cu se onda vratiti metinu (dok nedodje cont. of ninth) jer sve igre koje sam dosad probao nisu mi se dopale samo zbog nacina borbe