= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
što je bilo jučer?
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
što je bilo jučer?
http://www.hrt.hr/index.php?id=94&tx_ttnews[tt_news]=236&tx_ttnews[backPid]=93&cHash=f6593bc374
evo tu ti piše šta je bilo jučer 18,08 i šta će bit sutra 20,08
ok nova generacija kolko sezona ima?? jel 12?? i navodno hrt je trebo prikazati svih 12 sezona ali sad čim završi 7 sezona kreće 1 sezona DS9 :-x
Čudi me da to neznaš,svaka star trek serija osim TOS i ENT ima 7 sezona,hrt je prikazao sve.
1.10. počinje deep space nine na hrtu :pray: :pray:
da, nažalost, sad kad sam pogledao sve epizode tng-a, skužio sam da mi je ipak bolji od ds9
Promijenit ces misljenje nakon što pogledaš DS9 ponovnno :)
DS9 je dobar zbog odmaka od standardnog st-a...nema previše onog to boldly go where no tin can with warp has ever been before...imamo život na postaji...rather boring do kraja serije i početka rata...tu postaje epic...
rat jedna sezona :|= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
ali je zato predobro napravljeno...
L69I2LIx9Os
Kad se samo sjetim trenutka kada sam prvi puta vidio Defiant,skoro sam se rasplakao.
i mene... :( znači samo 7 sezona ima TNG šteta neznam od kud to meni 12..= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Meni je onaj zadnji Star Trek Enteprise sa kapetanom Archerom jednostavno predobar. Onak, nekak mi se cini da ima vise veze s nasim vremenom...
yup...a i uvod je tako realno napravljen, kao kronika razvoja...onak, od jedrenjaka Enterprizea, preko šatla, do NX-01... :pray:
je i ja se slažem s tim... :pray:= Citat =:
Meni je ćesme, uvod neka ljiga pjesmica ono WTF ne može za ST može biti samo orkestralna pjesma koju mumljaš ili fućkaš kad ti je dosadno. Prva sezona-dvije su bile ok kasnije pretjerali sa temporalnim glupostima i općenito uništili serijal do razine negledljivosti.
meni se uvod sviđa :D
i pjesma mi odgovara za tu eru...nije baš da su mogli staviti neku maestralnu glazbu kad se vozaju u kršu koji u svakom sukobu pocucla nečiji torpedo... :D
Hehe, a sjeti se prvog ST-a kada je komadić papira bio Enterprise, a produkcija i sve ostalo apsolutni treš. :D
Pa mi je svejedno uvodna tema kvalitetnije napravljena nego ovom zadnjem. :P
Koje serije?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
:rotfl: :rotfl: hehe istina da..= Citat =:
Pa ST: Enterprise sa kapetanom Archerom.= Citat =:
[quote=Neven <R>]Pa ST: Enterprise sa kapetanom Archerom.[/quote:2wui078b]= Citat =:
inače baš te zadnje 2 sezone su bile super i na čast S.T. serijalu, tako da se sa tvojim mišljenjem o uništavanju serijala ne slažem nimalo...
a što se tiče uvoda kakav je trebo bit? pošto je to 1 Enterprise izgrađen baš su odlično sjetili napravit kronologiju tko je sve nosio to ime...
[quote=Neven <R>]Pa ST: Enterprise sa kapetanom Archerom.[/quote:3ayw3n16]= Citat =:
Aha,to je jedina ST serija koju nisam gledao.
gledam obavezno... :D= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
na početku je radnja prilično razvodnjena...jedino Quark spašava stvar...Bajorani i njihove gadarije...asshole do gamma kvadranta...trebali su brutalno početi...odmah uvesti Dominion...twould be a lot nicer...6-7 sezona makljaže...ovako one bljezgarije oko hipija u crvotočini postanu zamorne...
nad svih ferengijima osim quarka treba počiniti genocid(hitlera se igrati)
e da istina to bi bilo ludo... :D= Citat =:
ok gledam maloprije ovo:
pYOdBXmG ... re=related
ok ja imam fakat problema sa memorijom??
to je USS Odyssey...Jem'Hadar brod mu se zaletio u deflektor nakon bitke...
http://memory-alpha.org/en/wiki/USS_Odyssey
ok znači ipak nemam problema sa memorijom huh hvala hell...= Citat =: