Skeleton King
Leoric
:wink:
Printable View
Skeleton King
Leoric
Leoric= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Skeleton King
da ... da.... king leoric.. čovječe kad sam prešo diablo 1... jos na starom p166mhz... XD kako je igra bila močna,, to i carmageddon 1 i hl1 XD ma super...
king mi je jedan od gorih heroja, nije los al mozes nabavit manta style il diffusal i burnat mu manu tako da nema drugu rundu
(treba mu 100 mane za ultu), cisti pwn
LoL. Owisi s kim igraš.
ma mislio sam 1vs1, jedino ako lik ide da mu gradi manu al onda je slab na hp-u tako da dodje na isto:)= Citat =:
Owo je bila glupa izjawa nhf. Nije za swe heroje diff/manta. Skeleton je dosta imba u 1v1. Nemogu ni zamisliti Skeletona Vs. Int heroja. Nema ih puno koji ga mogu dobiti. A diff/manta je na int heroijma bezweze. Swaka čast iznimkama,,,
neda mi se sve čitat ali koji je heroj najbolji protiv propheta u 1vs1 ?
uzmi abadona sa njim nemozes pogrijesit ili skeletona imas lipo ulty
ja bi uzea balanara kad je noc ubijes propheta u 3-4 sec
prilično sam velik n00b u DOti,pa ko je abadon ? za balanara znam da je nighstalker i da je jeben kad padne mrak ali me nervira prophet šta se uvijek teleportira :-x= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
može i neki silencer;nortrom, krobelus isto brzo ubije propheta
Ako hoces da ti se neuspije teleportirati uzmi nekog stunera ili kupi MKB :wink:
teleport se riješi stunnom, znači nessaj
Skeleton King
ca je to ?= Citat =:
monkey king bar, al opet to ima samo 30% sanse da ga zaustavi atko da nije skroz pouzdano
Pouzdano je. Zato sto je to u teoriji swaki 3. udarac. A ti ga dok se porta stignes udarati barem 6-7 puta imho.
i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.= Citat =:
[quote=St. Jude]i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.[/quote:1kemx8im]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":1kemx8im
Dobar je bane. Imaš sa njim 2 nacina da ga sjebes na teleportu. Sleep njegow[Nightmare]Si ulti. To dwoje ti prekida tp
Je li vengefull spirit's ulti zaustavlja prophetov tp (i tp općenito) ! Ako da , eto ti jednog od najboljih countera za propheta ! Pogotovo za onu njegovu šumu !
Dobra ideja ^_<= Citat =:
Izvorno postao st.frky_
šta je najbolje složit Balanaru i Banelementalu ?
za balanara SnY
za banea je nikad nisam znao kaj mu je dobro pa sam mu stavljao Skadi i radilo je :D
Bane bi radio angham, prilično korisno protiv tp, a za balanara neznam
Nepomaze njemu aghanims.
Balanar-Treads,SnY,HoT, Bashere
Bane-BoT,Guinsoo,Daogn
Ostalo po izboru
a, mislio sam da radi ali jbg sad
pišite hrvatski= Citat =:
[quote=St. Jude]pišite hrvatski[/quote:29zxpfz4]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":29zxpfz4
Balanar-Power Threads, Sangen&Yasha, Hart of Tarasca (ja mislim), Cranium Basher
Bane-Boots fo travel, Guinsoo scepter of *something*(tak nekak), Dagoon je dagoon (crveni anghams scepter)
Balanar-Power Treads[Boots Of Speed+Gloves Of Haste], Sange & YashaS[Sange(Ogre Axe+Belt Of Giant Strenght),Yasha(Blade Of Alacrity,Boots Of Elvenkind)(Recept Sange & Yasha Item Shop 3)],Heart Of Tarassaque[Messhermidts Reaver+Vitality Booster], Cranium Basher[Mithrill Hammer+Gloves Of Strenght]Sx2
Bane-Boots Of Travel[Boots Of Speed+BoT recept], GuinsooS[Eul' Scepter Of Divinity(Void Stone,Staff Of Wizardy,Robe Of Magi)+Oblivion Staff(Quarterstaff,Robe Of Magi,Sobi Mask],Dagon[Staff Of Wizzardy+ Blades Of Attack]
^_^
Ako sam gdje pogrjesio neka me neko isprawi :roll:
jedino neka imena, ali nema veze