Možda probam uvaliti nekome na AH dok još radi ili ću sa Crusaderom craftat kako levelujem.
Printable View
Možda probam uvaliti nekome na AH dok još radi ili ću sa Crusaderom craftat kako levelujem.
nema uopce smisla skupljat sad gemove kad u ekspanziji minimalni drop ce bit markiz, realno dok dignete od 60-70 sa trenutnim charovima, sakupit cete dosta gemova za sve altove
što se craft materijala tice, za lvl 61-70 je nekakav dust(plavi), a vaild crystal(žuti) materijal za craftanje i enčentanje kod mystika
Privitak 303
dakle stiže nam ladder stistem...napokon cemo dobit neki oblik kompeticije :D
Gdje si pročitao da će markiz biti minimalni drop? Ako je istina onda idem prodati sve ovo što imam...
pa ako pogledaš malo po utubu beta sadržaj vidjet ces da u Advanture modu u onim Horadric Cacheovima imaš pa jebo me pas ako ne po jednom cacheu 2 markiza, postal sam par stranica prije, onog frajera kaj je otvoril 200 komada
nastakal je markiza za sljedećih 10 altova lol, ali su i dodali jedno 6(?) lvla novih gemova, Royal gemovi ti recimo ne dropaju, te moraš craftat
https://www.youtube.com/watch?v=s5fDEzrHcKo
eo tu na videu se cak i da uvatit da je frajeru dropal Imperial gem...
pa ako si igral D2 ladder onda ce i ovo bit slicno tome
recimo kao što sad Hearthstone funkcionira sa svojim ranking sistemom, a što se tice PvPa to nebumo videli još bar 2 godine, nema teorije...prije nekakav PvPvE tipa tower defense ili neš ko Killing Flor, horde napadaju i ti se braniš itd :D
A nisam igro ni d2 ni hearthstone ladder :'(
još jedan tease za ladders ^^
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...05085851_o.jpg
http://eu.battle.net/d3/en/class/crusader/
Crusader class overview sa official stranice!
Nadam se da ću se u Advanture modu nakupit love, imam pola milje i to nekak jedva...nisam imao nikad preko 5milja valjda.
Dam ti ja nešto para, ionako ne vjerujem da će mi trebati toliko u RoS-u. Podsjeti me kad me vidiš online, ako želiš.
I na što trošiš ako imaš samo 500k golda? :D
Jel ikako moguće doskočit resetiranju rutera svaki dan? Znam da se mora resetirat, al jel ikak moguće namjestit da se to događa u 5 ujutro a ne u 2 popodne? Jerbo igram HC i skoro me sjebalo više puta...
Probao sam se probudit u 5 ujutro i restartat ga ručno u nadi da će i dalje nastavit onda se gasit u to vrijeme al on je nastavio po svom (2 popodne otprilike).
Nemoj skupljat gemove dropa marquise u RoS-u.
Ček ozbiljno nemožeš gold trejdat? Jesu oni normalni? Valjda je to zbog gold sellera al WTF??
pa i bolje
da, vrlo vjerovatno zbog gold spamera
Ček, on nemože uć u moju igru npr. i dat mi gold?
Btw. Monk je najbolji char ikad. Ubija totalno!
Što ću od novog contenta moći igrati ako ne kupim odmah expanziju?
U postavkama routera ti je podešeno. Moj se npr resetira u 4 ujutro.
Aj kad te vidim online ćemo provjeriti da li se može dati. Ak ne, smislimo nešto drugo. Mislim da se jedno vrijeme nije moglo, ali to je bio bug i popravili su hotfixom, ali moguće da se to odnosilo samo na AH.
A gdje su te postavke routera? Odem na 192.168.1.1 i tamo nemogu naći ništa vezano uz to... Thompson router od t-coma
Uf, Tompson. Ne sjećam se da li je imao te postavke, sad koristim Siemensa koji ima. Probaj nazvati SZK, mislim da bi oni mogli to daljinski riješiti.
Čudne se stvari događaju s igrom, ide normalno i onda odjednom popizdi i leti ko luda, ubijam na sve strane; onda se opet unormali. Funny.
Lag
Fulao si build
Delete char make new char
imam nekih 50 mil. golda, ima li smisla nakupovati nešto danas na AH prije nego ga zatvore ili da čuvam gold za craftanje ili sl. u ekspanziji?