Neću, nije naš. Ali kako nam je krenulo, mogli bi i napravit neki naš...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Neću, nije naš. Ali kako nam je krenulo, mogli bi i napravit neki naš...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zanimljiv članak. I dalje mislim da bi Brown meni najbolje odgovarao, da su MX Blue, Brown i Black za muškarce a MX Red za žene i W3DR4Na.
I za one koji keybe biraju po izgledu (jer uistinu na našem tržištu je i najviše modela s red a i u prosijeku su ljepši), njih sam zaboravio.
I MX Green za muškarčine, to je pravi switch.
@Bartuc: Čovjeće, pa ti više neg ja zadnjih dana čitaš o keybama.= Citat =:
Izvorno postao PETER HALLAM
Bit će "Ja otvorio temu, Bartuc kupio keybu." XD
Sjeli putni troškovi, ali naknada će izgleda tek početkom idućeg mjeseca. Šta ću sad, ovo je nenadano.
Kupi više jebenu tipkovnicu jebote.
:rotfl:
E, idem si uskoro kupit najobičniju tipkovnicu ikad.
Išao sam danas u Emmezete ali je očito neko prokletstvo pa da nijedna nema hrvatski layout, a ove koje imaju su neki retardirani "praktični i ergonomski" poluprodukti. :(
Pa ne mogu ju kupiti kad nije sjelo dovoljno novca na račun za onu koju sam odabrao.
@ćevap
Logitech internet pro.
4 godine, još uvijek radi.
Nikakvih problema.
100 kn
Što si na kraju odlučio?= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Kladionica.= Citat =:
Logitech K200.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Isto što i ti. Ili drugačije ako sam pogriješio u procjeni tvoje odluke.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Recimo da je jedina prava mana visoka cijena, a zanemarivo mala mana čudan odabir boja određenih dijelova.
Jesam li odlučio kao i ti ili ne?
A je*eno ružno nije mana?
Ja se još premišljam, zbilja mi je žao dati 1000 kuna za nešto što mi trenutno savršeno radi... jedini razlog je to što mi je ova trenutna dosadila :/= Citat =:
@Hex...
Meni se čak počela sviđati i dizajnom :D Na youtubu izgleda dosta bolje nego na slikama, jedino to narančasto bode u oko :D
FWP.
U stvarnosti izgleda dosta bolje nego na slikama. A da prekrijem to narančasto već ću naći načina. Možda sam i skemijam nekakv pokrov ili nešt....
Ma brijem da se to može sve rastaviti, čak sam vidio full disassembly od G710+... izvadiš taj narančasti qurac i sa črnim mat sprejom pređeš preko njega, odmah imaš najsexy G710+ ikada...
EDIT:
Evo našao sam drito to što sam spomenuo - http://www.overclock.net/t/1316586/logi ... 6k-warning
Jedino bi ja mat boju, rađe nego metallic...
http://cdn.overclock.net/9/9b/900x90...30-37_163.jpeg
Ne bih zbog takve gluposti gubio jamstvo ako baš ne moram. :p
Što će ti jamstvo na keybu :D Bilo koji bolji membranski logi je besmrtan, a kamoli ovo čudo :D
Ja imam peh, uvijek. Barem što se tiče skupljih komponenti.
Znaci, marijanovic kupuje tipkovnicu, i onda tema napuni 28 stranica? :pray:
Sreća da je znao kakvu mehaniku hoće jer bi se otegnulo do 50.
Još se jedna tema s tri stranice izrodila iz ove :)
Usput smo se i dotakli i problematike poljoprivrede u slavoniji. Sve u svemu, zadovoljan sam threadom.
Raci mi kakvu hoće da i ja znam.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Dobro pa se niste dotakli poticaja, onda bi sve oslo u kurac.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
anyhow, kupi BlackWidow Ultimate i dovidjenja.
Odlična je tema... dokaz da su keybe ili smeće ili ružne ili prokleto skupe za ono što nude, pogotovo izbor u HR.
Je da. Najbolje da je to tak jednostavno.
Živa istina. A ako i postoji neka koja valja, ima mali enter.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Recimo 6Gv2 sa cijenom ulazi u neke okvire normale, prešao bi preko minimalističkog dizajna, nije uopće problem... ali onda kreneš malo dublje istraživati i prvo vidiš onaj užasni non standardni layout... pa ideš malo dalje i vidiš da se laserski printana slova (što je kao jebena stvar) počnu trošiti već 2 tjedna od početka korištenja (ovisno koliko aktivno koristiš). Ista stvar sa gotovo duplo skupljim bratom 7G, a dodatnih 400 kuna platiš niti više niti manje nego hand rest i USB passtru :(
Sad čak niti ove membranske Sidewinder x4 nemaš di kupiti, a počela mi se sviđati unatoč crvenom osvjetljenju, baš zbog kvalitete i cijene... A G105 kao alternativa mi je smiješna pošto keyba izgleda ko hrpa govana (ali opet možda bolje od moje G11 xD).