Cek cek, nisam dugo igrao vec, kako dobiti wingove prije no što expanzija dođe?
Printable View
Cek cek, nisam dugo igrao vec, kako dobiti wingove prije no što expanzija dođe?
prvi wing je besplatan, ako ga uzmes u prvom mjesecu ekspanzije. ostali su 5$ ili 4 eura ili tako nesto, sve skupa je 20$ ili tako nesto.
igram miracle rogue, kompletni deck. nije los zasad, ucim se jos. rank 13 sa 22 u jednom danu, sa zoo bi vjerovatno islo brze al i ovo je dobro. prezabavan je deck, nemogu igrat nista drugo sad.
Znam za prvi wing, no ovi spominju i cijenu ako već imaš wing 2, 3 itd. 700g po wingu čak i nije tako pre skupo, da se natuć za tjedan-dva igranja.
Prvi besplatan , drugi ces platit 700, treci 700 itd.
rank 10, 36-16 winrate
ko ce sad ovo, bojim se :(
fali mi van cleef, dobijem svaki miracle mirror matchup osim protiv vancleefa, a neam dusta za njega. priest mi je najbolji matchup, 8-0
ko jos igra na forumu? koje deckove igrate? ako mi nerfaju miracle idem na rush huntera kojeg imam 90/, fale mi misdirectioni i flare, sve ostalo imam, ili zoo kojeg mogu craftat i imam vecinu karata
Igram tu i tamo miracle kad imam volje. Zivcira me kod decka kad su mi oba gadgeta i leeroy na dnu i izvucem samo spellove u prvih 15 karata.
I vjeruj mi cleef je stvarno karta koja ti nije potrebna. Stvarno rijetko kad dobijes ikakav value od njega i mirror matchup izgubis zato jer nemas SAP za protivnickog cleefa :D
Van cleef mi je jedino dobar kad nemam nikakav dobar play pa moram ic all in i ispucat cijelu ruku i dropat ga na polje (protivnik mi u 60% slucajeva odmah ima odgovor na njega) . Al inace uvijek imas bolji play od toga da potrosis 100 karata da stvoris 99/99 monstera.
Ovak igram miracle / zoo / druida. Najveci rank koji do kojeg sam doso je bio 2. Sad svaki mjesec dodjem do 5 i onda odustanem posto mi se fkt neda.
istina za sap, da sam u prvih 6-7 karata imao sap 99% bi dobio oba gejma protiv cleefa jer je lik ispucao prep, coin, jos neki spell i onda bacio cleefa i ostale mu 1-2 karte u ruci, a ja topdeckam nesto beskorisno 3 turna zaredom. neznam, mislim da mi je SI:7 pun kurac bolji (normalno, mislim na turn 3 play opcenito, nisam lud da vadim SI-a), skoro uvijek je 1 for 2 ili više, uništi vecinu aggroa, shamana, knife jugglera, al kunem se da svaki put kad ga dobijem u ruci idem prvi bez coina.
http://i.imgur.com/y2Aa0sc.jpg ovo mi je decklista, jedino sto neki ljudi mjenjaju su sinister strikeovi, cold bloodovi, 1 ili 2 fan of knives, 1 ili 2 sapa, 1 ili 2 farseera. ovo mi se cini zasad taman, ne zelim igrat bez sinister strikea, tako je jebena karta, dosta gameova sam dobio zbog nje, 2 mana 10 damage sa 2 azure drakea ili azure drake+thalnos na polju. jedino sto razmisljam je mjenjat kolicine fan of knivesa, blade flurrya i farseera. previse zooa, retanih mageova i aggro paladina vidim, mislim da bi mi dobro doslo mrvicu vise board cleara, al neznam umjesto cega. mozda 1 sap, jer nema bas toliko controla, ali opet sap toliko uništi druida sa inervateom, ukloni taunt, buffane priestove minione, i slicna sranja.
Gledas kakva je meta u ranku u kojem igras.
Puno aggroa > 2 fan of knivesa i 1 sap
Puno druida i tih late game pizdi > 1 knives i 2 sapa.
Moj deklist je http://i.imgur.com/8sZx2gk.jpg
gnomisha imam posto rouge nema turn 4 play pa mi savrseno dodje.
I igram 2 cold blooda posto nema bloodmagea.
da, na nekim listama sam vidio gnomisha, karta je super jer se cycla i ima solidan body, al igras je umjesto drugog drakea? šteta za bloodmagea, meni je droppao nekidan u packu, ima jebenu sinergiju sa deckom, turn 4 bloodmage eviscerate u yetia je milina, turn 2 backstab u 2/3 miniona, ili turn 4-5 bladeflurry/fan sa spellpowerom, i jos se cycla karta
Otvorio sam golden bloodmeage prije par mjeseci, al sam ga DE za nes drugo kaj sam htio igrat. I iskreno jedno 5 puta je korisnija karta od van cleefa.
Da ,igram ju umjesto drugog drakea.
Cisto zato sto nikad nezelim dropat drugog drakea na polje. Nakon sto sam recimo na turn 5 bacio prvog , na iducem turnu zelim gadgeta bacit i krenut listat deck i concealat ga.
Turn poslje toga opet gadgeta bacit u slucaju da nisam izvuko conceal pa mi umre :D
A ako nije umro onda opet cycle kroz deck i rijesit ono kaj imaju na boardu sa spellovima ili SI:7.
Zato mi je dobar gnomish bacam ga na turnu u kojem bi obicno ostao sa 1 manom viska. (Najcesce na turnu 4 bacas fan ili dager+ posion ).
Al opet to ovisi o onome sto ti igraju protivnici trenutno. Nekad je bolje 2 drakea igrat. Meni je trenutno bolje ovak.
Kad ce doc android verzijaaaaaaaa
ja bi reko pocetkom iduce godine.
A jel ce bit samo za tablete ili za sve android uređaje?
Mislim da je to najveca odluka kod svega toga. Moraju odlucit koje ce sve verzije androida podrzavat igru.
Vjerujem da će bit podrška za ICS i novije.
Također čekam Android verziju, ovo je baš igra za ubit vrijeme u nekakvim pauzama.
Ma brutala će bit za odigrat bilogdje, najbolji app za mobitel ikad :D
pobjedio prvog bossa i pukli serveri :D
https://www.youtube.com/watch?v=5SDJgW3A_sw
Izbacili su i cinematic za HS Naxx
Iiiiiiiiiiiiiii, ne može se unutra...
Eto prosao sve.
I heroic?
ja odradio normal i challenges...
Yep I heroic. Jesmo svi dobili isti class card? Ja sam dobio druid spell.
Na koju foru si ti rješio HC? Koji deck? Odmah me prvi boss zaspama sa hero powerom, koji nije sitnica (4/4 mobovi)
Prvog bossa sa ramp druidom
Drugog sa murlocima makar mozes i zoo igrat kolko vidim
A treci freeze mage :D
http://www.youtube.com/watch?v=HCinUgw_lhE&list=UU-9C9d1qDDzA2jdH53vSIuA
Najbolji gamer na svitu :P
Jel je ovo pravi f2p, jel mogu bit skupljat karte i bit kompetitivan bez ulaganja pravog novca ?
Jep. Na pocetku je najvaznije shvatit pravilne odluke , kasnije mozes slagat dekove kad se nakupis karata. Ja sam nakon nekih 6 mjeseci skupio prakticki sve sto mi treba. S tim da sam jedno 3 mjeseca jako sakao.
Forica je igra jako, samo baš sporo ide skupljanje card packova bez pravog novca :D