Nabavi malo death penaltya pa ces dobit 55hp :D :D :D
Printable View
Nabavi malo death penaltya pa ces dobit 55hp :D :D :D
DP se brzo work outa
enivej, marabus, kako se moze farmati nolani academy (ulaz) sa monkom?
?? :D i mene bi to zanimalo= Citat =:
Izvorno postao Kron
55hp SoJ ili SS?
shield of apsorb ftw
nije da se hvaliim ali Ja u GW-u imam sa warriorom cijeli set 15k... skupljaj malo po malo... farmaj Sskai-a... I KAK SI MOGO UZET FACTIONS prije propheciesa????
Imam GW: Prophecies, Nightfall i EotN... zovem se Ainur Alamino Anga i nemam internet na svom kompu (sad sam u tatinom uredu :( )
Neam bas previse para, ali zarađujem malo po malo... farmaj Green iteme, sto put obavi najtezu misiju... SOLOAJ UW i FOW (ako si Rt/A)...
Mala poduka iz internet kulture, kada jedna tema ima 27 stranica rasprave onda nije baš uobičajeno da netko na 27. stranici te teme odgovara na post sa prve stranice, pogotovo kada je taj post napisan prije više od godinu dana.
i da napomem da sa 90% greenova možeš sjesti i plakat
Nije istina, uvijek ih možeš uvalit na heroje :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
Greenovi su uglavnom isti kao i gold weaponi,samo što su jeftiniji...Gold weaponi se uglavnom kupuju ili zbog nekakvog statusa ili zbog skina.
meni je jednostavno bolji feeling imat equipan green...bezveze zvuči, ali tako je= Citat =:
Izvorno postao Thrall
čini mi se da je nekako bolji, onako-perfect
Ma greenovi rulaju,dobro sad sam kupio IDS,ali samo zbog skina,dok mi je shield green(isto zbog skina) i oba dva su perfect ofcourse.Npr;exuro's will je green staff,doođe 4-5k,lijep skin i dobre modove.
da mislim...puno bolje zvuči= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
I´m wielding a Sskai´s Sword neg I´m wielding a Furious Fellblade of Fortitude....
apsolutno.... :twisted:
Fellblade i Collosal scimitar stvano mi se ne sviđaju,jedino us veliki,ima i lijepših swordova,ne bih za to dao 100k+xx ectosa ili kupio FoW armour samo da se vidi da imam para,u real life-u to su snobovi.Neću kupiti BMW-a nego kupit ću ferrarija samo da se vidi da imam para :yuck:
meni greenovi suxaju jer ih svi imaju i sranje su jer ih ne mozes modati ovisno o tome kakav ti item treba za koju priliku (run, famr build, igranje)
a i green ne moze biti max dmg req 8^^
Meni je najdebilnije kad casteru nudis neki wand ili staff koji ima atribute koje on ne koristi a inače je perfect staff za njega. Uvijek kažu : you are noob i dont need domination ; I am an elementalist.
Da ,jako je bitan onaj dmg kojim će wandati Mobove pa zato mora bit req iz njegove domene. :D
Eh sad..ja imam 130 hp dervisha i imam asterious scytche koji je predviđen za taj build.Šta bih ja sad trebo kupit malyx scytche za 100k xx ectosa samo zato što ga mogu modati.Znam da nema puno veze s ovim što si reko ali jebiga.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa ne bih ni ja uzeo tako nesto= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
ako si vec uzimam neko oruzje ocu da reqirements bude oo sto ja koristim
jer npr, ako offhand nije tvoje profesije ne dobivash onih 12 energije
pa dobro...offhand nije oruzje... :roll:
dakle...ti nebi kupio wroth holy rod za prot jer je req smite?
ne= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
ja zato imama i heal offhand/wand, prot offhand/wand, divine offhand/wand i prot offhand/wand koji su svi req 9 perfect
cuj taj dmg mi nekada dobro i dodje....20 dmg je 20 dmg
ja sam napravio mist farmera E/Me za minotaure u elona reach,i sa svakim odlaskom u misiju zaradim oko 100-tinjak golda,nekad vise nekad manje,nekoliko puta sam dobio neke bezvrijedne gold iteme,ali i dyeove :) je to puno ili se ne isplati trosit vrijeme na minotaure pa ic na trolove kod droknarsa?
tak malo?= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
ja sam vishe dobivao (nakon loot scale-a)
run, ako se ne varam traje 2 min, moras dobiti vishe para u jednom runu od 100g (jel ti racunas u tih 100g kada prodas iteme merchu)? jel igrash na HM?
ne,NM... dobijem prosjecno 70-tak golda + 1 ili 2 whitea,ponekad jedino padne gold ili purple item,i jedan put mi je pao red i silver dye
pokusao sam HM ali ih ne stignem ubit prije nego mi istekne echo i mist form pa onda dodje DP :P :(
idi farmaj s monkom tamo= Citat =:
imash link na mojem forumu (pogledaj sig)
mislis na ovo ? http://cm.eamped.com/topic20.htmlS?
da to= Citat =:
ali ja sam zabrijao da sam ja farmo na HM
anyway..pogledaj si josh koji filmic, mozda nadjes nesto sta ti se svidi
minutoauri nisu tako profitabilni ko ostali (ali svejeno se moze dobro zaraditi)
ok,hvala,meni je najveci problem bio nac build za koji ja imam skillove,jer i ovaj tvoj monk je Mo/DSa ja nemam nightfall :cry:
ljudi, ako mi netko moze objasniti sto minotauri, hydre i ti ostali monsteri dropaju posebno na HM? ja farmam oko BHS, sardelaca i gates of kryta na HM jer drugdje nema nikakvih dobrih itema, pa ne kužim ljude koji tamo farmaju.... help!
Minoraur-Minotaur (grč. Μινόταυρος, Minótauros = minojski (kretski) bik) u grčkoj mitologiji mitološko je biće koje je polubik i polučovjek. Bik je još znan kao Asterius ili Asterion ("zvjezdani"), ime koje je dijelio s Minosovim očuhom.
Hydra-ancient nameless serpent-like chthonic water beast that possessed numerous heads— the poets mention more heads than the vase-painters could paint— and poisonous breath. :wink:
Sad za ozbiljno....Kolko ja znam dropaju običan loot koji se proda merchu...
gates of kryta je bio HM farm hunt za sephis axe i dead bow...a pošto dropaju i decayed orr embleme..nije tak loš spot
ali vishe sephis axe ne kosta nista posebno
req 9,15^50 je sada oko 5k
dead bow, ne mozes prodati nikome req 9 15^50 za vishe od 4k
ali da, dropaju emblemi pa je ok
ista stvar je i s berganom
hydre ne dropaju nista posebno